-RamzeS- Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Kiedyś się jeździło polonezem na letnich i ludzie dawali radę. Prawda Karol ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Jeździć się da, ale hamować już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukiKRK Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Hehe. Ja tam nie moge nawet ruszyc... za duzo mocy i za szerokie kapcie Asfalt widac tylko na Alejach i Opolskiej. Wszystkie boczne nie idzie ogarnac gazu... o hamowaniu nie wspomne Tapniete z SGS7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Mnie się podoba taka pogoda Chociaż na chwile można "polatać" za nim drogowcy to zepsują ps. a gdzie Ci którzy twierdzili że po co mi quattro ? pogoda na quattro jest zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 ps. a gdzie Ci którzy twierdzili że po co mi quattro ? pogoda na quattro jest zawsze Siedzą w domku Fakt faktem, że ośką na szerokim kapciu miejscami ciężko było się na mieście zebrać [emoji17] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ja tam na xdrive daje radę ale momentami tańczę na lodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 To Ty nie masz B8 2.0TDI CAGA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Moje 4motion DOŁĄCZANE tez fajnie lata bokami...prawda CUBER?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Boseron kiedy ty latasz jak auto non stop pod domem stoi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Boseron kiedy ty latasz jak auto non stop pod domem stoi?W mojej wyobraźni .... jestem najlepszym drifterem w Kraku Jadę zaraz do huty na piłkę , bede wracał koło 24 jak ktoś chce możemy sie wtedy poślizgać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Moje 4motion DOŁĄCZANE tez fajnie lata bokami...prawda CUBER?!? nie wiem nie widziałem ale mam nadzieję ze takich problemów nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Raczej nie, takich tez nie mam :-) https://youtu.be/YG8P0dA62Rc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Powitać z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Raczej nie, takich tez nie mam :-) Kto widział żeby cabrio w taką pogodę a tak serio to gość pewnie ma letnią gumę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electrofinger Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 U mnie też nasypało tego białego gówna. Napęd na tył a opony jakieś nalewki... Porażka wysłane z kontenera na śmieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Raczej nie, takich tez nie mam :-) https://youtu.be/YG8P0dA62Rc Kto widział żeby cabrio w taką pogodę a tak serio to gość pewnie ma letnią gumę. Luźna guma :-) Jak zawsze musimy z Cubrem sobie dowalić do pieca. Wiadomo ze Q jest lepszym napedem, jedynie o co się spieramy to o to ze wg. mnie 4motion wystarcza i dla przeciętnego Kowalskiego który jedzie z pkt A do pkt B nie ma różnicy. Nie każdy jest siekniety jak my i cieszy się na taka pogodę jak wczoraj bo można poleciec bokiem w zakręcie :-) that's all. A chłopek pewnie miał lato... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Powitać A chłopek pewnie miał lato... I nie wyłączył ESP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 A propos esp, to w tym pieprzonym VW nie da się wyłączyć na stałe bo i tak w awaryjnej syt. Włączy się automatycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Karolku , sprzeczaliśmy się tylko i wyłącznie na temat czy 4 Motion to stały napęd czy dołączany ;P Dla mnie każdy napęd 4x4 nawet i dołączany jest lepszy od kulawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wurger Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) To jak to w końcu jest? Karol ma dałączamy w swoim 3.6? Zawsze myślałem, ze w silnikach montowanych wzdłużnie siedzi TorSen a poprzecznie Haldex (nie ważne czy to nazwą sobie Quattro czy 4Motion) Ok, już nieważne. Nie przewidziałem, że tam upchali to V6 w poprzek Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Wurger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi