OGr Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Pewnie jechałem :-)Suza spoko się prezentuje :-)Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
OGr Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Boski...graty nowej furmanki...Znowu? :-)Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
KERCZI Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Suza spoko się prezentuje :-)Wysłane z mojego HTC One przy użyciu TapatalkaAaa dzisiaj?!? To nie ja...to nowy właściciel ;-)
edraven Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 4 godziny temu, nex napisał: Ala ma kota Myślisz głąbie że nikt nie przeczytał twoich wypocin? Ze wystarczy wyedytowav tekst? Jesteś w błędzie. Szukaj nowego forum bo tutaj się spaliles.
Transitpower Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 " (...) przyrzekam że przyjadę na spota w niespodziewanym dla Ciebie momencie i zainspiruje Cie do wymiany zębów jedynek. Nie starsze, tylko informuje."Oto część PW jakie otrzymałem od autora "ala ma kota". Jak braknie argumentów rzeczowych, to pora przejść do rękoczynów... Mam nadzieję, że to wystarczy do wyeliminowania go raz na zawsze z tego Forum.
FANTOMAS Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Cuber , Radekst już teraz wiem skąd ten smog w Krk. Co zmiana to chmura aż dusiło. Pod M1 miałem już halogeny włączyć.
OGr Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 8 godzin temu, KERCZI napisał: Aaa dzisiaj?!? To nie ja...to nowy właściciel ;-) Aaaaa to gratki sprzedaży ;-)
Radekst Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 1 godzinę temu, FANTOMAS napisał: Cuber , Radekst już teraz wiem skąd ten smog w Krk. Co zmiana to chmura aż dusiło. Pod M1 miałem już halogeny włączyć. Po wczorajszej jezdzie powinienes chyba wymienic sobie filtr powietrza, bo mogl sie nieco przysmolic
D4NTE Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Powitać Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Cuber Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2017 3 godziny temu, FANTOMAS napisał: Cuber , Radekst już teraz wiem skąd ten smog w Krk. Co zmiana to chmura aż dusiło. Pod M1 miałem już halogeny włączyć. hmmmm z mojej rury nie dymi to raz dwa mysle ze jak juz to zdecydowanie mniej niz z Twojej ...... To Radzio puszczał czarne i smierdzace bąki
Radekst Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 31 minut temu, Cuber napisał: hmmmm z mojej rury nie dymi to raz dwa mysle ze jak juz to zdecydowanie mniej niz z Twojej ...... To Radzio puszczał czarne i smierdzace bąki To pewnie po tym ziemniaku
FANTOMAS Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 hmmmm z mojej rury nie dymi to raz dwa mysle ze jak juz to zdecydowanie mniej niz z Twojej [emoji6] ...... To Radzio puszczał czarne i smierdzace bąki to sobie jednak kup tą kamere i ją przypnij do zderzaka to zobaczysz
leewang Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Koledzy poleci ktoś z Was lakiernika z Krakowa który pomaluje listwy progowe te od wersji s-line w kolor nadwozia ? Pozdrawiam
Cuber Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2017 Fantomasie , mój nie dymi masz na stare lata omamy o coś z oczami
FANTOMAS Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 48 minut temu, Cuber napisał: Fantomasie , mój nie dymi [emoji6] masz na stare lata omamy o coś z oczami [emoji4] no co zrobić ale nie martw się dobrze ,że tylko omamy ale ci przynajmniej staje [emoji4] [emoji6] klapa do połowy
FANTOMAS Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) 2 godziny temu, Cuber napisał: widzieli ? hahahahaha Mógł się spytać carycy Katarzyny ona by mu powiedziała o jaki rachunek chodzi ten gość się tylko błaźni w tej komisji co świadek to zalicza wtopy no ale cóż wymagać po teatralnym charakteryzatorze chciałby błysnąć w głównej roli tyle , że mu co nóż wychodzi farsa lub komedia Edytowane 21 Czerwca 2017 przez FANTOMAS
FANTOMAS Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 http://lovekrakow.pl/aktualnosci/list-gonczy-za-nozownikiem-z-czyzyn_20804.html
-RamzeS- Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Siema landrynki, jest tu ktoś kto może mi sprawdzić Seata po vine ?
Rekomendowane odpowiedzi