boseron Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Czytam na forach audi A6 i 90 % użytkowników pisze ze te motory palą 13 litrów w mieście , zreszta testowałem przed zakupem kilka sztuk i na każdej w średnim spalaniu na kompie było 13 litrów wiec to pewnie norma . Zgodzę sie ze twoje C7 moze zejść do wartości ze zdjęcia bo każdy nowszy zmodernizowany motor jest bardziej oszczędny
boseron Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Bmw ma 197 PS i audi seryjnie miało 225 PS wiec zbliżone wartości , zobaczymy jak wpadnie program ale nie sadze zeby spalanie gwałtownie wzrosło
KERCZI Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Boski, kupiłeś strucla przyznaj się...;-) zjechali Cię na forum, teraz sprzedasz i wrocisz do audi mówiąc ze jednak audi to audi ;-) hahahahah
KERCZI Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 A tak poważnie to przecież bez znaczenia co kupiłeś...i tak za 3 miesiace sprzedasz...;-)
D4NTE Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 http://www.tvn24.pl/w-wypadku-zginely-dwie-mlode-osoby-16-latka-byla-w-ciazy,751935,s.htmlWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
edraven Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Wszyscy jeszcze pod wrażeniem nowego auta Boskiego że nic nie piszą ? Czy go nie było?
KERCZI Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 http://www.tvn24.pl/w-wypadku-zginely-dwie-mlode-osoby-16-latka-byla-w-ciazy,751935,s.htmlWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaJa pierrrrr i weź tu kup BMW
edraven Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Jakby były 4 buty może by go wyciągnęło. Ludzie naprawdę czasem nie zdają sobie sprawy z czym się wiąże napęd RWD i jakie niesie ograniczenia i ryzyko.
Kopter Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Powitać O której dzisiaj ? Wpadnę w końcu Was poznać z kumplem, który jest na kupnie A4/A5 i musicie go wkręcić w temat
KERCZI Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Jakby były 4 buty może by go wyciągnęło. Ludzie naprawdę czasem nie zdają sobie sprawy z czym się wiąże napęd RWD i jakie niesie ograniczenia i ryzyko. Jak by było AWD to myśle ze nawet nie byłoby tematu i nie miałoby z czego go wyciągać...RWd jest za***istym napędem...do zabawy, na tor itdAle jeździć na codzień z ciągła niepewnością z tylu głowy...masakra...Miałem dwie sytuacje w życiu...co prawda za małolata ale jednak z rwd w sytuacjach z d*py podczas normalnej jazdy ze dziękuje jeździć tym na codzień....
Kopter Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 3 minuty temu, edraven napisał: Spoty są we wtorki Za dużo pracy ostatnio - tracę rachubę czasu
boseron Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Jak by było AWD to myśle ze nawet nie byłoby tematu i nie miałoby z czego go wyciągać...RWd jest za***istym napędem...do zabawy, na tor itdAle jeździć na codzień z ciągła niepewnością z tylu głowy...masakra...Miałem dwie sytuacje w życiu...co prawda za małolata ale jednak z rwd w sytuacjach z d*py podczas normalnej jazdy ze dziękuje jeździć tym na codzień....To fakt, o ile na suchym nie ma problemu to na śliskiej nawierzchni trzeba umieć tym jeździć , ale wychodzenie z zakrętów zimą to dobry fun [emoji4] przecież ja tym do zimy nie dociągnę [emoji6] wiec co ja gadam hahahaha
KERCZI Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 To fakt, o ile na suchym nie ma problemu to na śliskiej nawierzchni trzeba umieć tym jeździć , ale wychodzenie z zakrętów zimą to dobry fun [emoji4] przecież ja tym do zimy nie dociągnę [emoji6] wiec co ja gadam hahahaha Buahahahaha....to tez napisałem kilka postów wcześniej....ze nie ma absolutnie Znaczenia co kupiłeś...i tak za 3 miechy będzie inny wóz. Twój Padre wie co robi z ta Q5 :-)
Shadow Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Co raz to lepsze te pomysły http://www.brd24.pl/spoleczenstwo/pomysl-ministerstwa-kazdy-kierowca-roku-egzamin-teoretyczny/
edraven Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 6 godzin temu, boseron napisał: To fakt, o ile na suchym nie ma problemu to na śliskiej nawierzchni trzeba umieć tym jeździć , ale wychodzenie z zakrętów zimą to dobry fun przecież ja tym do zimy nie dociągnę wiec co ja gadam hahahaha Boski, życzę ci by natura nie sprawdziła cię jak umiesz jeździć BMW.
Radekst Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 wlasnie mi przyszly takie cuda nie chce ktos dla baby albo dzieciaka?
boseron Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 http://pikio.pl/afera-ujawniono-prywatne-rozmowy-liroya-chodzi-o-video/Grubo !!!
Radekst Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 55 minut temu, boseron napisał: http://pikio.pl/afera-ujawniono-prywatne-rozmowy-liroya-chodzi-o-video/ Grubo !!!
Rekomendowane odpowiedzi