miron78 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Kapitan Bomba rozpier* :polew: daj linka http://www.youtube.com/watch?v=eBWJFfElaWQ prosze [br]Dopisany: 13 Sierpień 2008, 13:18 _________________________________________________chu..wy odcinek
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 http://www.youtube.com/watch?v=sq-Qsax9VTM&feature=related
Cuber Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ogruś piekne foto a czyja to czerwona strzała z parktroniciem
miron78 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Was jest więcej niż myślicie..............jesteście wszędzie
Cuber Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Was jest więcej niż myślicie..............jesteście wszędzie a to, to juz wiemy od dawna
mega13 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Was jest więcej niż myślicie..............jesteście wszędzie Ma szczęście że to pojął bo już stałem za nim.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Was jest więcej niż myślicie..............jesteście wszędzie :good:
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ta czerwona A4 jest zapewne z huty bo często ją widzę, może ktoś kupił ją od klubowicza i teraz jezdzi nią z punktu A do B Chyba ze boi się podbić na spota [br]Dopisany: 13 Sierpień 2008, 16:09 _________________________________________________Widzieliście tą reklamę?? http://pl.youtube.com/watch?v=haVljmK21-4 Niezle zrobiona
Slawek84 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 kolejny klubowicz widmo Wiedziałem, że się znajde w necie Widziałem jak Twoja koleżanka/dziewczyna robiła zdjęcie Ja to "stare widmo" widmo jestem :wallbash: Ech..... Kolega Cuber zagadywał nawet do mnie kiedyś na gadaczu....
Cuber Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ja to "stare widmo" widmo jestem :wallbash: Ech..... Kolega Cuber zagadywał nawet do mnie kiedyś na gadaczu.... No i w końcu Cie dopadli a więc zapraszamy na spoty do Galerii
irko Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 cuber powiedz kto blotnik z tylu malowal zebym wiedzial gdzie nie dawac do lakiernika dzisiaj zobaczylem jedzie ktos gdzies na weekend? bo potrzebuje jakis pomysl
Tukan Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 cuber powiedz kto blotnik z tylu malowal zebym wiedzial gdzie nie dawac do lakiernika dzisiaj zobaczylem jedzie ktos gdzies na weekend? bo potrzebuje jakis pomysl tez szukam pomyslu na weeekend albo wakacje bo mam wolne
Cuber Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2008 cuber powiedz kto blotnik z tylu malowal zebym wiedzial gdzie nie dawac do lakiernika dzisiaj zobaczylem chodzi ci o te dwie mazie pędzelkiem ? Jesli tak to poprzedni własciciel pomalowal zapewne bo w skrytce jak kupowalem był pędzelek z farbka w kolorze audika ,Ja nic nie tykalem przy blotnikach tylnych :gwizdanie:
jarko Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Trzeba chyba z xandmarem pogadać komu jeszcze do KR ramki wysłał :gwizdanie: Następnom razom zrobimy odbiór na spocie Kolego Sławku, na spocika zapraszamy
Rekomendowane odpowiedzi