D4NTE Opublikowano 28 Lutego 2018 Opublikowano 28 Lutego 2018 Tomek pytałeś co mam w halogenachto są te żarówki h8Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
KERCZI Opublikowano 28 Lutego 2018 Opublikowano 28 Lutego 2018 Pany odstąpię LEASING na A8 :-)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
LukiKRK Opublikowano 28 Lutego 2018 Opublikowano 28 Lutego 2018 Piękna... grill super duży szkoda tylko że te 2 czujniki psują jego wygląd. No i chwała że nie połączyli świateł z tylu jak w A7. A jak myślicie wydech w S i RS będzie normalny ? Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka
skotyman Opublikowano 28 Lutego 2018 Opublikowano 28 Lutego 2018 Wygląda za***iście grill trochę zeszpecili, ale za to będą mieli co zmienić w lifcie
D4NTE Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) ale ujnia a tak poza tym kosmos Edytowane 1 Marca 2018 przez D4NTE
FANTOMAS Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Pany odstąpię LEASING na A8 :-)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Ej Karol ale sam mówiłeś , że to wina naklejki była a nie że się już ałosiem zaczyna pindolić. Może jeszcze przemyśl sprawę po co od razu takie emocje. Usiądź dziesięć razy głęboki wdech i wydech miałeś 2.0TDI i tak nie panikowałeś
FANTOMAS Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 ale ujnia a tak poza tym kosmos:kox: No powiem że to żenua w wydaniu audi i szkłemdupywycieranie. Jakie to koszty żeby rury były proste i dołożenie kielicha dla spalin dla tej rozety no ale przecież za wszytko trzeba skroić i to mnie w audi najbardziej wku... ta ich pazerność na każdym możliwym dodatkowym detalu.
KERCZI Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 TOMEK to nie kwestia pazerności tylko wymogów po*banej ekologii —-fujarki maja być w dolWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
D4NTE Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 21 minut temu, FANTOMAS napisał: Godzinę temu, D4NTE napisał: ale ujnia a tak poza tym kosmos:kox: No powiem że to żenua w wydaniu audi i szkłemdupywycieranie. Jakie to koszty żeby rury były proste i dołożenie kielicha dla spalin dla tej rozety no ale przecież za wszytko trzeba skroić i to mnie w audi najbardziej wku... ta ich pazerność na każdym możliwym dodatkowym detalu. W tylu kampaniach co są i wszędzie obdarowywują elity grubymi furami to trzeba gdzieś kogoś rąbać na kasę... to uderza w klienta indywidualnego - niestety. Z roku na rok tracąc tym klientów.
FANTOMAS Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 1 godzinę temu, KERCZI napisał: TOMEK to nie kwestia pazerności tylko wymogów po*banej ekologii —-fujarki maja być w dol Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro tzn. co przykładowo kupisz takie 3,0 TDI na full wypasie i dadzą ci takie imitacje bo musi kopcić w ziemię bo mniej to wpływa na środowisko ? (jakby to coś naprawdę dawało)
edraven Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 22 godziny temu, KERCZI napisał: Pany odstąpię LEASING na A8 :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Jakie masz warunki może skuszę się.
boseron Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Powitac Cuber dzieki za mini spontana [emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lukasz_mk2 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Kerczi a ta twoja łaosiem nie spełnia norm euro6?? Wydaje mi się że spełnia więc nie masz się co martwić. W razie "w" mój brat ma audi 80 benzyna i pewnie chętnie się zamieni z jakąś małą dopłatą z twojej strony Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
FANTOMAS Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 No powiem wam , że z tymi grzechotnikami to się może zrobić kiepska sprawa jak się okaże , że za chwilę jak nie masz normy E5 to nie wjedziesz do żadnego miasta na zachodzie jak uchwalą te eko pomysły o których dzisiaj czytałem na oniecie. Wracając do tematu nowej A6 Nie miałem czasu wcześniej oglądnąć tego filmiku co Cuber wkleił z prezentacji. Po obejrzeniu wygląda na to , że ten tylni zderzak będzie tak wyglądał nawet w 55TFSI czyli na bogato Te imitacje wlotów dla mnie wiocha i nikt mi sensu tego pomysłu nie przetłumaczy bo o ile jeszcze w TDI bym zrozumiał , że sadza smród itd. o tyle w benzynie czy kopci w ziemię czy do tyłu to ten sam hu.. i żadnej ekologii tu nie widzę. To samo tyczy się przedniego zderzaka i tych "plastrów miodu" w miejscu gdzie dawnej były radary ACC też to wygląda jakby to był zderzak od 1,4TFSI. Mogli tam coś innego wymyślić. Widziałem , że chyba wpadli na jeszcze lepszy pomysł niż keyless. Wyglądało mi na to , że gość otwierał auto z NFC swojego telefonu. Nie wiem w jaki sposób będzie autoryzowany dostęp ale wydaje mi się , że to będzie jeszcze łatwiejsze do obejścia dla złodziei niż keyless. Fajny patent ze spryskami szyby przedniej na piórach wycieraczek. W końcu będzie zawsze tam siurać gdzie trzeba. Wnętrze miażdży prącie Bawiłem się tym systemem w A8 i jest kozak.
KERCZI Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Za chwile diesli nie będzie. Porsche już ogłosiło oficjalnie ze pozbywają się silników diesla, co za tym idzie pewnie niedługo audi również.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
KERCZI Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Za chwile diesli nie będzie. Porsche już ogłosiło oficjalnie ze pozbywają się silników diesla, co za tym idzie pewnie niedługo audi również.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
FANTOMAS Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 No u niemcurów czytałem że trwają prace projektu legislacyjnego zabraniającego wjazdu do miasta diesleom bez eur5.
Rekomendowane odpowiedzi