Cuber Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Shadow , no prze uje z tymi biletami...... ps. dzieki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) 10 godzin temu, Shadow napisał: Co za K***Y! CO to za danina za parkowanie ?! Poszerzyli strefe to i w Kazimierzu się zmieniło.. @Lukasz_mk2 natywnie zainstalowany jest program "Cheese" i kamera USB faktycznie działa od kopa. dzięki za informacje, w sobotę będę coś działał w pythonie aby zadziałały 4 kamery na raz. A co do tego "Cheese" jest tam gdzieś możliwość wybrania kamery z której idzie obraz np. gdybyś miał podłączone dwie naraz? A co do tej opłaty to faktycznie pogłupieli - przyjechałem po 20 wyjechałem przed 22 i 4zł psu w budę ;( Ładnie to wymyślili: Cytat PARKING PONIEDZIAŁEK - SOBOTA 1 h gratis, 2 h gratis dla klientów Galerii Kazimierz po okazaniu paragonu za zakupy na kwotę 40 zł w Punkcie Obsługi Klienta Galerii lub Biurze Parkingu APCOA. NIEDZIELA parking bezpłatny OPŁATY Każda rozpoczęta godzina postoju 4 PLN Edytowane 12 Lutego 2020 przez Lukasz_mk2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Czyli przenosiny do Bonarki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 14 godzin temu, Marcin_K napisał: Czyli przenosiny do Bonarki ?? Można zrobić próbny jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 W Bonarce za dużo ludzi jest niestety ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 3 godziny temu, Cuber napisał: W Bonarce za dużo ludzi jest niestety ;( to stary "Geant" przy Bora-Komorowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daanoon Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 15 godzin temu, Lukasz_mk2 napisał: to stary "Geant" przy Bora-Komorowskiego lokalizacja super (też jest KFC ) no i tam jeszcze się nie płaci... ale też dużo ludzi i często widziałem spoty innych marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) eee..... widzę , że 4 zł rozruszało forum widzę , że cykliczna dyskusja zmiany miejscówki wraca jak za dawnych czasów. Chcecie zmienić miejsce bo w GK trzeba płacić to pokaże słowo klucz W dniu 12.02.2020 o 09:09, Lukasz_mk2 napisał: PARKING PONIEDZIAŁEK - SOBOTA 1 h gratis, 2 h gratis dla klientów Galerii Kazimierz po okazaniu paragonu za zakupy na kwotę 40 zł w Punkcie Obsługi Klienta Galerii lub Biurze Parkingu APCOA. NIEDZIELA parking bezpłatny OPŁATY Każda rozpoczęta godzina postoju 4 PLN Kiedyś była "niedziela spotowa" i w/g. mnie był to najlepszy dzień z racji tego , że był wolny od codziennych zajęć. Po podobnej do tej dyskusji zrobił się wtorek więc skoro stawka za parking boli to chyba najsensowniej wrócić do niedzieli tym bardziej , że teraz w niedzielę GK jest pusta bo są nie handlowe niedziele i działa tylko kino. Zmiana miejsca na bonarkę czy krokusa to będzie porażka bo tam nie ma takiej spokojnej miejscówki jak w GK nie mówiąc , że można usiąść spokojnie przy dużym stole. Edytowane 15 Lutego 2020 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Temat Wraca ale i tak upadnie GK jest jedną z fajniejszych miejscówek i nie ma sensu zmian . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 10 godzin temu, FANTOMAS napisał: eee..... widzę , że 4 zł rozruszało forum widzę , że cykliczna dyskusja zmiany miejscówki wraca jak za dawnych czasów. Chcecie zmienić miejsce bo w GK trzeba płacić to pokaże słowo klucz Kiedyś była "niedziela spotowa" i w/g. mnie był to najlepszy dzień z racji tego , że był wolny od codziennych zajęć. Po podobnej do tej dyskusji zrobił się wtorek więc skoro stawka za parking boli to chyba najsensowniej wrócić do niedzieli tym bardziej , że teraz w niedzielę GK jest pusta bo są nie handlowe niedziele i działa tylko kino. Zmiana miejsca na bonarkę czy krokusa to będzie porażka bo tam nie ma takiej spokojnej miejscówki jak w GK nie mówiąc , że można usiąść spokojnie przy dużym stole. Się wypowiedział znawca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 12 godzin temu, gruszka napisał: Się wypowiedział znawca a któż to wjechał na parkiet toż to zaszczycił nas maestro kocich ruchów jedyny polak który zawstydził Kevina Costnera tańcząc z jamnikami miSzCz ciętej riposty co to patrzy na wszystkich i na wszystko z góry ze swoich stoków powiem tak z pewną dozą nieśmiałości od ostatniego naszego spotkania na urodzinach trochę trenowałem pozwolisz więc , że troszkę zmiażdżę cię intelektualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Powitać dzięki za wtorkowego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 1 godzinę temu, D4NTE napisał: Powitać dzięki za wtorkowego spota Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Powitać jak tam po wichurze? fury całe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 siemka @D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 3 godziny temu, D4NTE napisał: Powitać jak tam po wichurze? fury całe? Całe całe ;) :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woj_Ciech Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) Siema! Do której godziny (tak mniej więcej) jesteście na spotach? Edytowane 25 Lutego 2020 przez Woj_Ciech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Dzień dobry @Woj_Ciech to zależy, zazwyczaj koło 22 (max 22.30) zbieramy się. @FANTOMAS znajomy odebrał CLA45? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 W dniu 25.02.2020 o 12:56, skotyman napisał: Dzień dobry @Woj_Ciech to zależy, zazwyczaj koło 22 (max 22.30) zbieramy się. @FANTOMAS znajomy odebrał CLA45? Tak odebrał Powiem krótko zapierd...lacz okrutny. Trasa Myślenice - Kraków średnia spalania 23l/100km Odcinki na 270km/h widziałem , że nie ma tak chodzi po zakrętach , że żałowałem że nie wziąłem aviomarinu generalnie audi zostało daleko z tyłu jeśli chodzi o multimedia te zegary i mbux miażdży suta ...i jednak nie pluje ogniem z rury to był feak news gulgulator ma taki rezonans , że w trybie Race dobrze mieć w schowku ibuprom max Jedyna wtopa to , że AMG nie chciało mu się przyznać kto motor składał. Odbiera auto podnosi maskę patrzy a tu na deklu od silnika w miejscu gdzie ma być przyklejona tabliczka z nazwiskiem mechesa który składał silnik jest puste wgłębienie w deklu i oczywiście afera bo jak mógł wyjechać motor bez tej tabliczki z fabryki AMG. To tak jakby mesiek wyjechał bez gwiazdy na masce i nikt tego nie zauważył. No ale ponoć mają się dopytać który Ismail składał ten silnik i ma mu się podpisać i mu doślą tą plakietkę nie rozumiem jak coś takiego mogło przejść przez kontrolę jakości po otwarciu maski od razu rzuca się w oczy , że czegoś brakuje ale generalnie auto bardzo ładne w/g. mnie najładniejszy w tej klasie sedan na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Ta S3 o której kiedyś pisałem , że będzie na sprzedaż to poszła w 2 dni W piątek wieczorem dałem mu ogłoszenie a w niedzielę rano już podpisywał umowę. to też było sztos auto ktoś się cieszy bo naprawdę poszło w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi