jarko Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 właśnie, jak alarm :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 luzik nie bedzie chyba tak zle pozostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 luzik nie bedzie chyba tak zle pozostaje Ten jak zwykle... Forum i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 A ja po woli dochodzę do siebie koszmar Panowie za***isty ból Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 jescze nie spimy Tv mi padl ;( i teraz pozostaje mi tylko forum jak alarm nowy sklep z RTV na wadowickiej otworzyli byłem jutro jade do Łukasza może cos on poradzi a co do TV to jutro musze gdzies podjechac i cosik sie kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Jarko co Ty robiłeś jak nie byleś na forum poza jednym słowem uratowaliśmy Cię od .... [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2008, 21:11_________________________________________________ jescze nie spimy Tv mi padl ;( i teraz pozostaje mi tylko forum jak alarm nowy sklep z RTV na wadowickiej otworzyli byłem jutro jade do Łukasza może cos on poradzi a co do TV to jutro musze gdzies podjechac i cosik sie kupi Jakiego Łukasza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Robercie, daj namiar do Twojej roboty, podjechałbym jutro, masz czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Robercie, daj namiar do Twojej roboty, podjechałbym jutro, masz czas? namiar mogę dać chcesz na kawę wpaść :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Robert ja tyż jak cos bym wpadł i moze bym cos kupil do swojego pazdziocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 namiar mogę dać chcesz na kawę wpaść :gwizdanie: też :> słyszałem że bardzo dobrą masz, chciałem zobaczyć jak zbierają wodę te aero, bo narazie zbierają pochwały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Drewniana 11 koło PKP Płaszów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Drewniana 11 koło PKP Płaszów to mi się bardziej w kapciach opłaca podejść, mieszkam po drugiej stronie torów, na Przewozie A od której "urzędujesz"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 jutro jade do Łukasza może cos on poradzi a co do TV to jutro musze gdzies podjechac i cosik sie kupi Jakiego Łukasza? Namiar na Łukasza dostalem od Jarko i od mechanika z ASO seata a urzęduje w okolicach tandety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Fajna sam bym kupił http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6183445[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2008, 21:28_________________________________________________Od 8 -16 tylko czasem latam po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Ja raczej z rana zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 do Łukasza Łacnego na Plaszowska 31 jedzie w sumie Łukasz jest dobry i tani Wąski widze, ze jeszcze nie wszedlem na wyzszy poziom bo ja jeszcze kawy nie dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Grześ kupiłeś już oponę [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2008, 09:05_________________________________________________Miło Cię było zaobaczyć co za troska o klubowicza Tak kupiłem oponkę, skur.... ile mnie skroiły to szok a co do troski, to naprawdę wpadłem tylko zobaczyć czy wszystko ok , trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia i dzięki za klapkę dobrze że nie trafiło na biednego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: zapewne biedny nie jest jestem bardzo bogaty.......... w doświadczenia życiowe :naughty: Duży jestem i się nie boję no nie wiem, jak się chciałem ścigać to uciekłeś :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 do Łukasza Łacnego na Plaszowska 31 jedzie w sumie Łukasz jest dobry i tani Wąski widze, ze jeszcze nie wszedlem na wyzszy poziom bo ja jeszcze kawy nie dostalem bo jest tylko dla Klubowiczów a Ty wolisz McD :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 ja nawet nie widziałem ze jest głosowanie na klubowicza dla Pabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 ja nawet nie widziałem ze jest głosowanie na klubowicza dla Pabla też przegapiłem Kamil wielkie dzięki za serwis, tylko mam teraz dyskotekę z różnych ikonek na fisie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi