PABLO Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 :hi:witam pablo gdzie jest ta tawa n ajakiej ulicy??? moze trafie Na Kaziku. Ul. Estery 18 piętro 1 http://www.taawa.pl/ Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptyś Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 dzieki pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Siema O kur dobra byla dzis impra Pzodro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 boseron i ptys mieliście być a coś was nie bardzo było widać Była tylko jedna klubowiczka od nas. Imprezka jak imprezka było A ludzi 2 razy więcej niż przed wczoraj, panowie następnym razem robimy rezerwację bo od 21 już nie ma gdzie usiąść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Witajcie, co tu tak cicho ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 nooo nikt nie jest nalogowcem zeby w niedziele z rana siedziec na forum do kosciola Mnie dzis nie bedzie na spocie bo jade na imieniny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Powitać ranne ptaszki Nie ma to jak niedzielny poranek bez kaca Mnie dzisiaj również brak na spociku - córcia ma roczek i trza imprezkę jakąś zrobić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Witajcie, co tu tak cicho ? eee tam cicho :gwizdanie: Ja dopiero wstałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 A no ja też wstałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajmund Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 witam zajrzę dziś do was wstąpie pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Dzińdybry! Pragnę poinformować, że w odpowiedzi na fundamentalne pytanie egzystencjalne "Co?" respondenci Forum w miażdżącej większości odpowiedzieli "Jajco!" No, ja nie wiem - ankieta się nie podobała, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 witam zajrzę dziś do was wstąpie pozd. Zapraszamy [br]Dopisany: 09 Listopad 2008, 14:19_________________________________________________ Dzińdybry! Pragnę poinformować, że w odpowiedzi na fundamentalne pytanie egzystencjalne "Co?" respondenci Forum w miażdżącej większości odpowiedzieli "Jajco!" No, ja nie wiem - ankieta się nie podobała, czy co? Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Zapraszam do licytacji http://allegro.pl/show_item.php?item=478843046 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRWOLF Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja tez sie zjawie tylko nie wiem czy o czasie ale spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Panowie kto nie oglądał walki to niech żałuje http://sport.interia.pl/boks/news/calzaghe-pozostal-niepokonany,1208452,2338 Dziesiątki walk oglądałem z Royem Jonesem JR i zawsze wszystkich rozwalał ale takiego lania jakie mu zrobił Calzaghe to jeszcze nie widziałem Warto było do 6 rano siedzieć hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 boseron i ptys mieliście być a coś was nie bardzo było widać Była tylko jedna klubowiczka od nas. Imprezka jak imprezka było A ludzi 2 razy więcej niż przed wczoraj, panowie następnym razem robimy rezerwację bo od 21 już nie ma gdzie usiąść PABLO byłem tylko w innym klubie bo w tawie stałem w kolejce do wejscia i zrezygnowałem bo za duzo ludzi było. znowu miałem dzis kaca starczy na ten weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/co_to_znaczy_zapnij_vag_i_zrob_logi-t52412.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRWOLF Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 sorki ze nie byłem, nie wiedziałem ze mi tyle zejdzie w chrzanowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 dzieki Panowie za spocika.... RAJMUND szacun ze przyjechałeś.... Lusterka jednak grzeją u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi