Gość Trzeniu Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: chyba rozumiecie mój przekaz chodzi Ci o ???
domelq Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 http://moto.onet.pl/1522320,2217,artykul.html... takie badania byłyby miarodajne jakby jedna osoba odwiedzała każdy serwis... marekd1305
Wurger Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Panowie ( i Panie ) taka pilna sprawa. Nie wiem czy to dobre miejsce na taki post ale pomyślałem, że tutaj dostane odpowiedź. Jeśli miejsce nieodpowiednie, to przepraszam Ale do rzeczy: Mam do wymiany uszczelki w nastawniku pompu (jedna pod deklem a druga pomiedzy nastawnikiem i pompą) co oczywiście więże się z późniejszym ustawieniem dawki paliwa itp. I teraz pytanie: gdzie mi to w Krakowie dobrze zrobią? W sumie mógłbym to załatwić jutro u pompiarza na ul. Brzechwy, ale na forum ktoś polecał go unikać i teraz sam nie wiem czy tam jechać w takim wypadku. Może ktoś potwierdzić złą opinie o tym serwisie (ew. pochwalić) lub polecić inny? Pisze tutaj bo zależy mi na szybkiej odpowiedzi, Z góry dzięki i pozdrawiam, Paweł
mega13 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Panowie ( i Panie ) taka pilna sprawa. Nie wiem czy to dobre miejsce na taki post ale pomyślałem, że tutaj dostane odpowiedź. Jeśli miejsce nieodpowiednie, to przepraszam Ale do rzeczy: Mam do wymiany uszczelki w nastawniku pompu (jedna pod deklem a druga pomiedzy nastawnikiem i pompą) co oczywiście więże się z późniejszym ustawieniem dawki paliwa itp. I teraz pytanie: gdzie mi to w Krakowie dobrze zrobią? W sumie mógłbym to załatwić jutro u pompiarza na ul. Brzechwy, ale na forum ktoś polecał go unikać i teraz sam nie wiem czy tam jechać w takim wypadku. Może ktoś potwierdzić złą opinie o tym serwisie (ew. pochwalić) lub polecić inny? Pisze tutaj bo zależy mi na szybkiej odpowiedzi, Z góry dzięki i pozdrawiam, Paweł Możesz się odezwać do stramiana od nas z klubu, jego reklama jest w moim podpisie.[br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 00:15_________________________________________________Co jest?? Gdzie są wszyscy?? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: WSTAWAĆ!!!!!!!!!!
rtocki Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Sieg heil, wstawać "abstynenci i trzeźwi inaczej"
domelq Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 wstali już dawno tylko coś ciężko się oczy otwierają bry
marekd1305 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ciężkie wstawanie. Witam wszystkich
Wąski Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 siema gdzie jestem kim jestem :polew: śpioch :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 08:58_________________________________________________ Ciężkie wstawanie. Witam wszystkich Witaj Marek
Wurger Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Możesz się odezwać do stramiana od nas z klubu, jego reklama jest w moim podpisie. Wielkie dzięki za szybką odpowiedź, ale nie ma czegoś bliżej Krakowa, lub w samym Krakowie. W końcu to "tylko" wymiana uszczelek. Aha, dzięki za ten namiar, jakby kiedyś coś poważniejszego mi albo znajomym się działo to tam będe kierował się/ich
nex Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 hamowany na gazie, bo na benzynie mam coś wysrane i mi auto jeździ jak muł. Powyzej 5.5tys coś ma dołka małego, ale tak to i tak super wynik chyba serie trzyma
jarko Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Możesz się odezwać do stramiana od nas z klubu, jego reklama jest w moim podpisie. Wielkie dzięki za szybką odpowiedź, ale nie ma czegoś bliżej Krakowa, lub w samym Krakowie. W końcu to "tylko" wymiana uszczelek. Aha, dzięki za ten namiar, jakby kiedyś coś poważniejszego mi albo znajomym się działo to tam będe kierował się/ich Ja odradzałam Pana z ul. Brzechwy i dalej jestem tego samego zdania. Jedź tam: >> JAN STOPA << _________________________________________________ ja pierdziu, co Wy żeście mi wczoraj zrobili
Wąski Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Myyyyyyyyyy [br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 11:13_________________________________________________szkoda ze nie mogę sie jechać pohamować
nex Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Myyyyyyyyyy [br]Dopisany: 13 Grudzień 2008, 11:13_________________________________________________szkoda ze nie mogę sie jechać pohamować odbieral bys czasem telefon :decayed:
mega13 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 http://patrz.pl/filmy/zabawna-reklama-kondomow
sokolnh Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 dobry jak tam się co poniektórzy miewają ? w razie pytań piszcie, wszystko pamietam i chętnie poopowiadam :kox:
nex Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 sokol kiedy do Cebie mozna podjechac? bo mam cos nie halo z benzyna, na gazie smiga jak trzeba a paliwo zamula. Da rade popatrzec?
Rekomendowane odpowiedzi