dark79 Opublikowano 3 Października 2006 Opublikowano 3 Października 2006 doszly !!!!!!!!!!!!!!!!! wielkie dzieki Murzynboy, wszystko ok, pasuja
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 w końcu wyciągnąłem ze skrzynki koszulkę (leżała tam od ładnych paru dni ale mi się nie chciało schodzić do skrzynki :mrgreen: ). Bardzo dziękuję organizatorowi! Koledze musimy się jakoś odwdzięczyć. Co do koszulki hmmm. Tak jak większość pisze, logo za wysoko z przodu poza tym jakość do bani. Kilka prań i do wyrzucenia będzie. Jestem alergikiem więc czuję kiedy koszulka jest ok, teraz niestety mam negatywne odczucia. Oczywiście broń Boże niech nikt nie odbierze tego jako jakiegoś zarzutu czy tam aluzji! Jeszcze raz dziękuję Murzynowi. Pozdrawiam
bolek Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 jakość do bani. Kilka prań i do wyrzucenia będzie. Stary -cena jest adekwatna do jakości tego produktu,moim zdaniem za 24 zł takiej koszulki nigdzie nie kupisz( chodzi o jakosc oczywiscie),moja po dwóch praniach wygląda jak nowa,wiec mysle ze spoko,i jeszcze jedno-nastepnym razem wezmiemy materiał od Adidasa i zaplacimy 100 zł za sztuke Mysle ze chetnych bedzie bardzo dużo
wojtas-audi Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Doszły i do mnie, wsio prawie ok, biała jest super, pasuje tez ok, ale co do czarnej - Dlaczego nie ma z tyłu napisu ??????????????????
bolek Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Dlaczego nie ma z tyłu napisu ?????????????????? No co ty-chyba sobie jaja robisz ?? :shock: :roll: :mrgreen: Nie wiem czy sie smiac czy plakać,ale zwała
wojtas-audi Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 No co ty-chyba sobie jaja robisz ?? Nie wiem czy sie smiac czy plakać,ale zwała_________________ No kurde nawet mnie nie denerwuj, jak to zobaczylem .... :roll: Normalnie czarna taka jakas jakby z tydzien chodzona i z tylu nie ma napisu :shock:
Lukas Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 hehe moze odpadl wiesz poczta polska
wojtas-audi Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 hehe moze odpadl wiesz poczta polska raczej nie, szukalem w paczce, ale nie bylo .... Mam nadzieje ze mi ja Murzyn wymieni bo co mi z takiej .... :neutral:
Lukas Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Wojtas ty to masz pecha ale za to masz jedyna taka koszulke w klubie
wojtas-audi Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Wojtas ty to masz pecha ale za to masz jedyna taka koszulke w klubie Pier.ole taka koszulke :razz: Chce wymiane
Gość spedyt Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Wojtas ty to masz pecha ale za to masz jedyna taka koszulke w klubie Pier.ole taka koszulke :razz: Chce wymiane Ty przynajmniej masz bo do mnie jeszcze nie doszły
spanky Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 do mnie tez jeszcze nie doszły .....
dziarule Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Murzyn to czlowiek pracujacy wiec nie ma sie co dziwic ze jeszcze nei macie koszulek ja w sumie tez nei mam ale czekam spokojnie i cierpliwie bo pozno wplacilem kase A co do koszulki Wojtasa to mysle ze to taka specjalna dla moderatorow albo odciagneli ci podatek (tez bym sie wkurzyl)
bratpit Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Wojtas ty to masz pecha ale za to masz jedyna taka koszulke w klubie Pier.ole taka koszulke :razz: Chce wymiane Może ci Murzyn przez pomylke swoją koszulke wysłał hehehehe Ale mnie rozbawiłes ta koszulką :mrgreen: :mrgreen: Jesteś w czepku urodzony :mrgreen:
wojtas-audi Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Może ci Murzyn przez pomylke swoją koszulke wysłał hehehehe Ale mnie rozbawiłes ta koszulką Jesteś w czepku urodzony No teraz sie jeszcze przypatruje ze naklejka z przodu jest zle naklejona, wiec 100 % jakas wybrakowana wersja, mam nadzieje ze Murzyn celowo mi jej nie wyslal :mrgreen: :mrgreen: Gdzie on jest
Gość Tomboy Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Może ci Murzyn przez pomylke swoją koszulke wysłał hehehehe Ale mnie rozbawiłes ta koszulką Jesteś w czepku urodzony No teraz sie jeszcze przypatruje ze naklejka z przodu jest zle naklejona, wiec 100 % jakas wybrakowana wersja, mam nadzieje ze Murzyn celowo mi jej nie wyslal :mrgreen: :mrgreen: Gdzie on jest Wojtas!!On wydaje pewnie Twoja kase :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale jazda
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Wojtas!!On wydaje pewnie Twoja kase ale jazda wojtasowi to chyba jednak nie do śmiechu jest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a tak się niecierpliwił chłopak :mrgreen:
alfuta Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 MURZYNek - kaske przelałem już wczoraj, więc dziś powinna już być u Ciebie na kontku........ - dzięki tylko żeby moje były z nadrukiem, nie jak Wojtasa :razz: golas
seba132 Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 dzieki za koszulke rewelacja super dzieki
Rekomendowane odpowiedzi