Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tylne światła LED do Audi A4 B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@RS - wrzuć na yt filmik jak się te lampy prezentują - wiem że dla Ciebie to nie pierwszyzna :kox:

Opublikowano

He he, skąd wiesz? :P

Wysłane z hajźla

Opublikowano

to samo auto, ten sam avatar... wpisz w google "dectane b7" i zobacz jaki jest pierwszy film z yt proponowany :grin:

Opublikowano

Nie spodziewałem sie ze to będzie taki highlight na YouTube :)

Wysłane z hajźla

Opublikowano

jeszcze trochę i będziesz znanym międzynarodowym jutjuberem :banan:

Opublikowano

Czy ktoś orientuje się czy do przeróbki tylnych lamp w b7 można zastosować wkłady led z lamp poliftowych z a6 c6?

Opublikowano
Czy ktoś orientuje się czy do przeróbki tylnych lamp w b7 można zastosować wkłady led z lamp poliftowych z a6 c6?

Bez znaczenia jakie użyjesz.

Opublikowano

Bez znaczenia jakie użyjesz.

Panowie, nabyłem właśnie ledy a6 c6 jako dawców do przeszczepu (komplet od Siemana)

Pytanie: czy gdzieś na forum jest jakaś podpowiedź jak się do tego zabrać? Nie chciałbym pociąć, zniszczyć czegoś niepotrzebnie.

Może ktoś już to przechodził?

Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi co zostaje z ori co przekładamy.

Odrębna kwestia jakie problemy z podłączeniami elektrycznymi.

Opublikowano

Kolega Miron może Ci pomóc, robił dla siebie coś takiego. Mi się udało i kupiłem gotowy zestaw :-D a tak pod choinkę hehe

Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A może zamiast przekładać bebechy z lampy a6 to dałoby radę z pasków hermetycznych - led zrobić takie światła. Może to druciarstwo, ogólnie go nie popieram i co więcej nie nadaję się do czegoś takiego bo nawet bebechów nie umiałbym przełożyć ale tak teraz przeglądam wątek i się zastanawiam...

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o żelowe paski/ taśmy ledowe, to marny pomysł. Świecą zbyt słabo.

a co do tych przednich lamp z kilku postów wyżej - MEGA! :git:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich, chcialbym do swojej audi zalozyc ledy na tyl, mam zwykle lampy. Czytam ten temat i zaciekawilo mnie przelozenie wkladow z a6 c6 do lamp a4 b7, duzo jest z tym roboty ? I co najwazniejsze jak wygladal sprawa z elektryka ? Trzeba cos dolutowac czy cos w tym stylu, zeby nie wywalalo na komputerze jakis bledow ?

Pozdrawiam

Opublikowano

a przeczytaj cały watek to sie dowiesz

Opublikowano

Hej jak ktoś szuka lamp do swojeja4 b7 w wersji sedna to polecam lampy firmy niemieckiej FK automotive jak na razie używam 4 miechy i jest wszystko ok , moim zdaniem wygladaja dobrze , ladnie rowno swieca, bledow nie wyrzucaja zadnych , cena przysepna bo około 1000 zl za nowy zestaw i 2 lata gwarancji , wyglada to tak u mnie w nocy i w dzien :] Można wybrać czy chce się mieć tak jak w moim przypadku jeszcze dodatkowo kierunki w Ledzie , fajna sprawa , teraz jeszcze jakiś fajny zestaw na przód i będzie cacy :]

w dzień:

thma.jpg

i w nocy :)

k7e9.jpg

chyba lepszej opcji do naszych sedanów nie ma :(

Opublikowano

A jak wygląda w tych lampach STOP i przeciwmgielne??

Taki sam układ jak w standardowych lampach?

Opublikowano

Witam, czy ktos ma lampy od a6 c6 do a4 b7 avant na sprzedanie ? Albo podjal by sie ktos zeby mi takie zrobic ? Jak tak to za ile ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Czy ktoś może takie lampki montował u siebie dokładnie ten model

Rückleuchten Audi A4 B7 Avant LED dunkel rot smoke 04-08 Neu !!! (FT) | eBay

lub

Rückleuchten Audi A4 B7 Avant LED Lightbar tief schwarz 04-08 Neu !! (FT) | eBay

Nie widziałem na allegro dokładnie tego modelu... tylko ebay a wyglądają ciekawie.

Opublikowano

U mnie swieca wszystkie tak jak c6

Opublikowano

Nie zasmiecajcie! Ten temat jest o lampach tylnych. Wszystkie posty o przednich beda kasowane.

Opublikowano

dobra podsumowując Panowie ... ci którzy kupili zamienniki ...

1. jak z trwałością ??

2. ktoś używa już swoich ledów tylnych dłużej niż ich okres gwarancyjny bez żadnych błędów i uszkodzeń ?

3. która firma jest godna uwagi (DECTANE - chyba była prekursorem ale jednak osiadła na laurach są jeszcze

- DEPO

- Dectane

- FK Automotive

- Sonar

4. jaki sklep (może ktoś na allegro) polecacie do zakupu ?