KENOiX Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Avanciarze - szczęściarze Fajne te lampki i kierunek na diódce też se śmiga no ładnie ładnie w końcu coś zaczęło dziać się w materii tylnych ledów do b7 nie brzydkie te lampki
H4mm3R Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ciekaw jestem jak to na aucie będzie wglądać
ba$ior Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 ba$ior kto to robi ? Ejj ziom to DECTANE (dectane.de) .
Rosemeyer Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 poki co to te lampy maja jedynie jako zdjecia na stronach. Chcialem je od nich kupic juz dawno temu, ale wowczas byly jeszcze niedostepne i nieznany byl czas realizacji zamowienia. Jakos w zeszlym tygodniu kontaktowalem sie ponownie i w dalszym ciagu brak jakiegokolwiek terminu dostawy tych lamp - moze za tydzien a moze za dwa m-ce. Na ta chwile od reki to chyba jedynie in.pro ma od reki, ale ich lampy sa "srednie"
augustA4 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 poki co to te lampy maja jedynie jako zdjecia na stronach. Chcialem je od nich kupic juz dawno temu, ale wowczas byly jeszcze niedostepne i nieznany byl czas realizacji zamowienia. Jakos w zeszlym tygodniu kontaktowalem sie ponownie i w dalszym ciagu brak jakiegokolwiek terminu dostawy tych lamp - moze za tydzien a moze za dwa m-ce. Na ta chwile od reki to chyba jedynie in.pro ma od reki, ale ich lampy sa "srednie" Czyżby było tak małe zainteresowanie że producent do tej pory nie może określić terminu dostępości ??
akjam Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 poki co to te lampy maja jedynie jako zdjecia na stronach. Chcialem je od nich kupic juz dawno temu, ale wowczas byly jeszcze niedostepne i nieznany byl czas realizacji zamowienia. Jakos w zeszlym tygodniu kontaktowalem sie ponownie i w dalszym ciagu brak jakiegokolwiek terminu dostawy tych lamp - moze za tydzien a moze za dwa m-ce. Na ta chwile od reki to chyba jedynie in.pro ma od reki, ale ich lampy sa "srednie" Czyżby było tak małe zainteresowanie że producent do tej pory nie może określić terminu dostępości ?? Podejrzewam, że zainteresowanie będzie jak się pojawią w sprzedaży na rynku EUROpejskim. Co Panowie? Robimy coś z tym zamówieniem grupowym?
insane_Infinity Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 279 Ojro kurde ciekawe kiedy będą dostępne ... ale In.Pro też są ładniutkie
Patrox Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Kto chętny zamówić pierwszy? http://www.dectane.de/product_info.php?info=p16513_led-taillights-audi-a4-lim-05-4-pieces--red-crystal.html W najbliższych dniach powinny być dostępne do kombi jesli juz do sedana sa, niestety do sedana nie sa tak ładne póki co jak do kombi
ba$ior Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 Do sedana też mają być ulepszone i zrobione na wzór A6. Taki sam los spotkał lampy do avanta... Kto chętny zamówić pierwszy? http://www.dectane.de/product_info.php?info=p16513_led-taillights-audi-a4-lim-05-4-pieces--red-crystal.html W najbliższych dniach powinny być dostępne do kombi jesli juz do sedana sa, niestety do sedana nie sa tak ładne póki co jak do kombi
Patrox Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Do sedana też mają być ulepszone i zrobione na wzór A6. Taki sam los spotkał lampy do avanta... Kto chętny zamówić pierwszy? http://www.dectane.de/product_info.php?info=p16513_led-taillights-audi-a4-lim-05-4-pieces--red-crystal.html W najbliższych dniach powinny być dostępne do kombi jesli juz do sedana sa, niestety do sedana nie sa tak ładne póki co jak do kombi tyle to i ja też wiem ale jeśli dectane nie zaprezentował ich na targach w Essen na których byłem to nie ma co liczyć w tym półroczu na nie. Będzie to albo koniec wrzesnia albo jeszcze dalej.
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Tyle diód jak w lampach z BMW... na mój gust to kicha
siemian Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 na mój gust też. To już chyba bym wolał te Twoje parujące paście Hammer
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 na mój gust też. To już chyba bym wolał te Twoje parujące paście Hammer już nic nie paruje
elmek Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Zamawiał ktoś już? http://www.dectane.de/product_info.php?info=p43861_led-taillights-audi-a4-avant-b7-04-08---red-crystal.html
RS Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Pisze ze ich jeszcze nie ma. Sprawdzam te stronke od czasu do czasu, ale ciagle nic...
elmek Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Pisze ze ich jeszcze nie ma. Sprawdzam te stronke od czasu do czasu, ale ciagle nic... U mnie jest napisane: Lieferbar auf Anfrage - dostępne na żądanie
RS Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Jest ktoś już zdecydowany na 100%? ja jestem Pisze ze ich jeszcze nie ma. Sprawdzam te stronke od czasu do czasu, ale ciagle nic... U mnie jest napisane: Lieferbar auf Anfrage - dostępne na żądanie dla mnie to brzmi jak: Dostepnosc: -Prosze pytac.
elmek Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 dla mnie to brzmi jak: Dostepnosc: -Prosze pytac. OK, to zapytam inaczej. Czy ktos już pytał jak z dostępnością?
Rekomendowane odpowiedzi