ba$ior Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Witam, znalazłem kilka fotek i post na audizine na temat tych lamp, które są dostępne na allegro do sedana. Cały wątek tutaj: http://www.audizine.com/forum/showthread.php?355879-LED-tail-lights...-better-pics-update-and-review! i tutaj http://www.audizine.com/forum/showthread.php?354988-LED-tail-lights...-installed-with-pics! Wyglądają ciekawie ale nie jest to "A6 style"...chociaż w nocy fajnie to wygląda i może się skusze bo czekam już 6 lat !!
RS Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie wiem jakie jest wasze zdanie, ale ja uwazam ze do sedana bardziej koxiarskie sa te z nowego A3 Sportback (styl, cos jakby neonowy-kiedys widzialem na audizine...), a do A4 Avant wlasnie te z A6, tyle ze z nimi jest maly dyskomfort, bo a4Avant jest wyzsze i wezsze od od A6 Avanta, i dlatego w porownaniu z nim te swiatla w A4 juz wygladaja troche mniej fajne..., ale na pewno takie cos sprobuje w moim jeszcze..., tylko nie wiem kiedy, bo na te z dectane juz nie chce mi sie czekac...
H4mm3R Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nie wiem jakie jest wasze zdanie, ale ja uwazam ze do sedana bardziej koxiarskie sa te z nowego A3 Sportback (styl, cos jakby neonowy-kiedys widzialem na audizine...), a do A4 Avant wlasnie te z A6, tyle ze z nimi jest maly dyskomfort, bo a4Avant jest wyzsze i wezsze od od A6 Avanta, i dlatego w porownaniu z nim te swiatla w A4 juz wygladaja troche mniej fajne..., ale na pewno takie cos sprobuje w moim jeszcze..., tylko nie wiem kiedy, bo na te z dectane juz nie chce mi sie czekac... Tygrys to co pokazał Ba$ior to całkiem niezła alternatywa jak ktoś niema talentu do rezania i za pewnie nie jeden skusi się na takie lampy Co do Avanta, to wiem że w Niemcowni jeździ A6 Avant z ledami od ch*ja ale chyba nigdy nie widziałeś na żywo jak te lampki się prezentują w A4, dzięki temu że A4 jest mniejsza to lampy wyglądają na większe i nie jeden znawca samochodowy co jechał za mną bądź mironiem do dziś myśli "czemu ta A6 miała ramkę klubową z A4"
RS Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 H4mm3R- a nie byles to ty na jednym spotkaniu Tour de Slask, i nie porownywalismy razem mojego BOSE do twojego naglosnienia? Miales chyba jeszcze LED-y nie poprawione w tej wewnetrznej lewej lampce...
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 nie Tygrys - to był kolega z Mikołowa Rajnuś
RS Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 nie Tygrys - to był kolega z Mikołowa Rajnuś ok :>
KENOiX Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 kto chętny? http://www.allegro.pl/item984768461_lampy_tylne_audi_a4_b7_diodowe_led_dymione_nowosc.html [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 21:04_________________________________________________korcą mnie... ale najpierw musiał bym oblukać na żywca...
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 szału nie ma ale pewnie lepsze niż seria
Tomeks Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a do A4 Avant wlasnie te z A6, tyle ze z nimi jest maly dyskomfort, bo a4Avant jest wyzsze i wezsze od od A6 Avanta, i dlatego w porownaniu z nim te swiatla w A4 juz wygladaja troche mniej fajne... zdecydowanie się nie zgadzam w A4 wyglądają równie dobrze jak w A6,szczególnie jak świecą się same pozycje,auto staje się jakby szersze i niższe,może gdyby obok stało A6 byłaby widoczna różnica,ale jeżeli nie masz bezpośredniego punku odniesienia,to A4 nie wygląda wcale na za wąską.
RS Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dlugo szukalem... Tu masz Tylne neony z A3 w B7 Sedan: Mysle ze to niezly [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:36_________________________________________________No a te LEDy w A4 w sumie sa OK.
Bieniek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Tak sie zastanawiam,czy tego neonu do b6 nie zapodac :mysli:
RS Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Tak sie zastanawiam,czy tego neonu do b6 nie zapodac :mysli: do B6 to chyba nie bardzo by to wyszlo.... - juz ze wzgledu na format.
H4mm3R Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Te z A3 są przezajebiste... Alv to kiedy rezasz
ba$ior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dlugo szukalem... Tu masz Tylne neony z A3 w B7 Sedan: Mysle ze to niezly [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:36_________________________________________________No a te LEDy w A4 w sumie sa OK. Było już dawno. Proszę śledzić wątek od początku.
RS Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dlugo szukalem... Tu masz Tylne neony z A3 w B7 Sedan: Mysle ze to niezly [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:36_________________________________________________No a te LEDy w A4 w sumie sa OK. Było już dawno. Proszę śledzić wątek od początku. Sluchaj, moze i bylo, ale widac ze nie wszyscy doczytali, a fotki chyba moge dac pogladowo (o co mi chodzi)?
Wąski Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Tak sie zastanawiam,czy tego neonu do b6 nie zapodac :mysli: jak coś pomogę w szukaniu dawców
RS Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Tak sie zastanawiam,czy tego neonu do b6 nie zapodac :mysli: jak coś pomogę w szukaniu dawców A masz jakies tanie zrodlo na LED-y z A6 4F Avant? Mam dosc czekania na DECTANE....
Patrox Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 kto chętny? http://www.allegro.pl/item984768461_lampy_tylne_audi_a4_b7_diodowe_led_dymione_nowosc.html [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 21:04_________________________________________________korcą mnie... ale najpierw musiał bym oblukać na żywca... Te lamnpy sprzedaje mój kolega , jak byście chcieli moge go poprosic o zdjęcie na żywo. Oglądałem te lampy i gusta sa podzielone, jednym sie podoba, innym nie;) Mnie osobiście tak
Rekomendowane odpowiedzi