Mario22 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Dokladnie tak ... przyzwyczaisz sie ... ja po 3 miesiacach uzytkowania nie czuje ze jest duzy ... jest normalny ... a inni maja male telefony ... :D:D:D a wygoda uzytkowania jest mega. Ja robie wszystko zpozycji note bo laptop mi sie wyjaral. Od przelewow po sciaganie filmow full hd itd. Jest mega wygoda. Moja ma s3 i powiem jak cos robie na jej fonie to on jest za maly ... kwestia przyzwyczajenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 A ja czekam ciagle na godnego zastępcę sgs2, w końcu jest coś na horyzoncie Sony Honami mini: smartfon z 4,3" ekranem i procesorem Snapdragon 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Pany uzywa ktos Lenovo A830 lub 820? Jakie odczucia? Wysłane z prodiża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makovic Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ciężko coś powiedzieć na temat tych słuchawek. Może najpierw zapytam dlaczego akurat te modele cię interesują? Cena czy coś jeszcze? Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Za 600 zl masz 4 rdzenie i 5 calowy wysw. Co prawda z nie najlepsza rozdz ale jednak. Pytam z ciekawosci. Ja S3 przez najblizszy rok nie zminiam. Wysłane z prodiża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makovic Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Specyfikację urządzeń czytałem więc mniej więcej w teorii wiem jakie są na papierze. Jednak gdyby było z nimi tak dobrze to wydaje się że powinny być popularniejsze na rynku i wśród developerów a chyba tak nie jest. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filutek Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Pany jak dodac cos do tego paska co sie wysuwa po prawej stronie Android 4.1.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makovic Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jaki masz telefon i ROM? Oficjalny? Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filutek Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Galaxy s3 a ROM gdzie to sie sprawdza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makovic Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zaczalbym od ustawień telefonu i "informacje o telefonie". A jak wlaczasz telefon to jakie logo się pojawia? Samsunga? Czy jakieś inne? Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haimon Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Panowie szybki temat Note II czy HTC One ? Chociaż patrząc na poparcie dla Samsunga w tym temacie znam już chyba waszą odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Note 2 Wysłane z mojego GT-N7100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 HTC One Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Oczywiście One:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haimon Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 pomocny jest ten s-pen? Bo to druga rzecz po wyświetlaczu która mnie kusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 One ma gorszą kamerę do video rozmów i nie obsługuje kart sd:kwasny: Za to obudowę ma lepszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 a ja odebrałem z serwisu SGS3, wymiana płyty głównej... i od nowa instalacja programów:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 One ma gorszą kamerę do video rozmów i nie obsługuje kart sd:kwasny:Za to obudowę ma lepszą Taką samą a 32GB wystarcza w zupełności, używając MyPhoneExplorer bardzo prosto i szybko przez WiFi można przesłać dowolne pliki z PC do tel. TELEPOLIS.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 pomocny jest ten s-pen? Bo to druga rzecz po wyświetlaczu która mnie kusi przydaje się jak chcesz na szybko coś zanotować ewentualnie przy przeglądaniu internetu, jest precyzyjniejszy niż paluch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Wysoko postawieni pracownicy HTC aresztowani :: PCLab.pl Za mało zarabiali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi