lukaszk Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Sam sam..jak widzę te opisy na necie to ręce same się załamują.. a jaki masz fon?
Reniu Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Co moglibyście polecić edukacyjnego dla 4 latki tak by mogła sobie porysować i pograć w proste gierki?
Iverson Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_2012_03_06_AppsFavorites?start=0&num=24 fajne promocje
Sqizzy Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 korzystacie z tapatalk? mam problem z naszym forum, mogę czytać PW, mogę wejść w nowe posty, ale próbując wejść w "forum" pisze tylko proszę czekać i koniec nic nie da się zrobić. Macie takie problemy? czy chodzi wam tapatalk normalnie?
majkel20 Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Niby jest już android 4.0 dla SGS2. Ktoś już aktualizował? Mam na myśli brandowanego phona, czy w ogóle na takowe już są aktualizacje, czy tylko rootowanie mnie czeka?
Gracjan Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Ja mam zaktualizowanego Androida do 4.0.3 w Samsungu Galaxy S II
turzol Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Niby jest już android 4.0 dla SGS2. Ktoś już aktualizował? Mam na myśli brandowanego phona, czy w ogóle na takowe już są aktualizacje, czy tylko rootowanie mnie czeka? Root nie ma nic do aktualizacji romu. Wrzucaj Odinem najnowszy niebrandowany ICS 4.0.3 a nie czekaj na to az operator laskawie wypusci swoj soft Wytapane z SGS2
majkel20 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Niby jest już android 4.0 dla SGS2. Ktoś już aktualizował? Mam na myśli brandowanego phona, czy w ogóle na takowe już są aktualizacje, czy tylko rootowanie mnie czeka? Root nie ma nic do aktualizacji romu. Wrzucaj Odinem najnowszy niebrandowany ICS 4.0.3 a nie czekaj na to az operator laskawie wypusci swoj soft Wytapane z SGS2 Co wtedy z gwarancją? Jest czy się idzie paść?
Iverson Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.angrybirdsspace.ads&feature=banner#?t=W251bGwsMSwyLDIwMSwibnVsbC10b3BfZmVhdHVyZWRfYXBwc19fXzFfcHJvbW9fMTMzMjQzNDA1NDM1MSJd
turzol Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Niby jest już android 4.0 dla SGS2. Ktoś już aktualizował? Mam na myśli brandowanego phona, czy w ogóle na takowe już są aktualizacje, czy tylko rootowanie mnie czeka? Root nie ma nic do aktualizacji romu. Wrzucaj Odinem najnowszy niebrandowany ICS 4.0.3 a nie czekaj na to az operator laskawie wypusci swoj soft Wytapane z SGS2 Co wtedy z gwarancją? Jest czy się idzie paść? Nie tracisz gwarancji. W serwisie z reszta nie sprawdzaja jaki masz soft Wytapane z SGS2
insane_Infinity Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 a ja mam Zonka Z HTC Sensation...a bardziej z Autoryzowanym serwisem
waldi_007 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 a ja mam Zonka Z HTC Sensation...a bardziej z Autoryzowanym serwisem A o co chodzi?
insane_Infinity Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 HTC Sensation kupiony 1 lutego 2012 roku w sieci Orange na firme . Oddany 28 lutego Do Regenersis - przestał reagować guzik on/off - jeden martwy pixel Dziś 22 Marca odebrałem telefon ..Happy jak nic byłem jedyne 2h!!! .w/w usterki naprawili !! Ale telefon przestał wykrywać WIFI!! jakaś Masakra wysłużony HD2 wykrywa w tym samym miejscu bez problemu , nadmienie iż Sensation przed oddaniem idealnie wykrywał WIFI a teraz nic. Niby WIFI włączone a nic nie wykrywa .Więc reasumując Telefon miałem 2h i po 2 ponownie oddałem na Reklamację .Ciekawe ile będe musiał czekać aż łaskawie dadzą mi znac co i jak PS. jak wspomniałem telefon wrócił z naprawionymi usterkami (on/off guzik , i martwy pixel ) i nawet wgrali najnowszy soft...dziwne bo jak im oddawałem Fon już miał Andka najnowszego 2.3.4 . A jak wykryłem ze WIFI nie działa to pokusiłem się o Hard Reset , i dalej WIFI nie działa.ehhh. Czekamy
waldi_007 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 "nawet wgrali najnowszy soft" to juz wiesz czego wina .widocznie cos im nie poszlo z tym softem. mogles nie oddawac i wgrac samemu mysle ze by pomoglo(o ile to jego wina) bo teraz troche poczekasz
insane_Infinity Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 ale im nikt nie kazał wgrywać ...tak chyba mają popaprańcy że wgrywają nowy soft. ja tylko chciałem aby naprawili usterki co wskazałem .ehh to tak jak dać A4 na wymianę oleju a oni ci wymienią cały silnik
majkel20 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 Turzol, skąd pobrać oryginalny, niebrandowany, android do samsunga? sgs2 ---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 18:21 ---------- dobra, już chyba mam http://www.samfirmware.com/
lukaszk Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 ale im nikt nie kazał wgrywać ...tak chyba mają popaprańcy że wgrywają nowy soft. ja tylko chciałem aby naprawili usterki co wskazałem .ehh to tak jak dać A4 na wymianę oleju a oni ci wymienią cały silnik być może zrobili wipe... czyli przywrócili ustawienia fabryczne
Rekomendowane odpowiedzi