Joziek79 Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Tak jest w opisie promocji. http://kupony.allegro.pl/wiosna/ Edytowane 17 Marca 2016 przez Joziek79
turzol Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 MotoG2 dostała dziś aktualizacje do Android M poprzez OTA Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
POWER-KRIS Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 A Xperia M4 do ... A3 co by to nie było.
Gość Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Panowie polecam zainteresować się lg g flex 2. Telefon w swojej cenie zamiata konkurencję.
chudy13101980 Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Flexa 2 przerabiałem jakiś czas temu,telefon OK tylko szkoda że LG go olało z aktualizacją do MM. Wysłane z Nexusa 6
Gość Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Jak ktoś ma kesz to naturalnie g4. Co do aktualizacji to nigdzie nie ma oficjalnej informacji, że nie dostanie 6. Poza tym bez mm jest mega szybki i stabilny.
H4mm3R Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Panowie może ktoś spotkał się z takim problemem i może wie jak lub czym go rozwiązać. W samochodzie ma urządzenie którym mogę sterować tylko przez WiFi, to urządzenie nie ma dostępu do internetu. Teraz pojawia się problem, bo w momencie połączenie z WiFi wyłącza mi połączenie internetowe sieci komórkowej i tym samym pozbawia internetu. Da radę to jakoś obejść?
rybus85 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Ktoś kojarzy taki sklep jak bestcena? Chcę kupić LG G4 i widzę że dobrą cenę mają 1475zł Tu link,mam nadzieję że będzie działał http://bestcena.pl/telefony/lg-g4-skora-brazowy?ref=ceneo
rybus85 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 No na allegro dużo jest z gwarancją serwisową,albo jakieś dziwne oferty. W przyszłym miesiącu chce kupić i się rozglądam. A ofert prywatnych z sieci(najbardziej bezpiecznie) jest jak na lekarstwo
Joziek79 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Ja wziąłem teraz sobie telefon w RTV euro AGD, jest drożej ( np. LG G4 1799 zł) ale wziąłem na 10 rat 0% , mam w razie czego sklep pod nosem i nie odczuje tak bardzo Wysłane z mojego SM-T235 przy użyciu Tapatalka
rybus85 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie chcę na raty. Sprzedam G3 i to co mi dadzą na przedłużenie umowy i będzie git Brawo Play. Po kilku miesiącach wreszcie dali aktualizację do androida 6 na LG G3. Tyle czasu potrzebowali aby swój syf tam dać... Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez rybus85
Lukasz_mk2 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie chcę na raty. Sprzedam G3 i to co mi dadzą na przedłużenie umowy i będzie git Brawo Play. Po kilku miesiącach wreszcie dali aktualizację do androida 6 na LG G3. Tyle czasu potrzebowali aby swój syf tam dać... kolego mam g3 (chyba z play bo jak go włączam to mnie wita animacją play) i nie mam aktualizacji do 6, jak trzeba ją wykonać?? Z poziomu telefonu jak chce zrobić aktualizacje to mi pisze "Korzystasz z najnowszej wersji oprogramowania", a mam obecnie 5.0 Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Lukasz_mk2
rybus85 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) OTG nie pokazuje. Ściągnij LG PC Suite. Po podłączeniu telefonu sam powinien wtedy znaleźć. Jak nie to jest tam kontrola aktualizacji. Reszta już idzie sama Po aktualizacji nie wystrasz się że bateria ginie w oczach. U mnie się już uregulowało i jest dużo lepiej niż na 5.0 Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez rybus85
Lukasz_mk2 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 wczoraj w domu próbowałem to zrobić z poziomu LG Suite i wyskakiwał jakiś głupi błąd, natomiast dziś w biurze aktualizacja się powiodła
rybus85 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Pytanie z innej beczki. Ktoś zna jakieś ciekawe radio internetowe? Brakuje mi Mix Radio(zresztą żonie na Lumii 735 też). Fajnie by było jakby też można zapisać utwory/Mixy w trybie offline
rade Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Panowie może ktoś spotkał się z takim problemem i może wie jak lub czym go rozwiązać. W samochodzie ma urządzenie którym mogę sterować tylko przez WiFi, to urządzenie nie ma dostępu do internetu. Teraz pojawia się problem, bo w momencie połączenie z WiFi wyłącza mi połączenie internetowe sieci komórkowej i tym samym pozbawia internetu. Da radę to jakoś obejść? Tak działa każdy moduł Wifi, nie podłączy się do dwóch punktów dostępowych. Co to w ogóle jest za urządzenie ? Możesz mieć router LTE czy co tam masz za internet , do niego próbować podłączyć to urządzenie i wtedy TELteż do routera i masz komunikację. Jednak stawiam na to, że to coś ma punkt dostępowy a nie działa jako klient sieci ... Wtedy jest d*pa.
Rekomendowane odpowiedzi