kajzera Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 I stało sie po długim czasie przedstawiam Wam moje autko W moim posiadaniu jest juz jakiś czas zakupiłem je dzieki pomocy i namowom adamooo Autko gości po raz 3 tutaj zgaduj zgadula kto był poprzednim ujeżdżaczem ? Kilka słów o wypasie poza standardem: 1) Ori: - Pakiet S-line wewnątrz - Zawieszenie – 20 mm - Sportowe pół-skórzane fotele z pompowaniem odcinka lędźwiowego - Koła 17” wzór S-Line - Szyberdach - Wszystkie szyby elektryczne 2) Dołożone: - Wirusik by Andrew Monday - Xenony 5000K - parktronik tył - dokładki na kolor - listwy S4 - czarne grille - RNS-E ( z B7 2007r.) - Lotka S-line B7 ( czeka na farbe )
kajzera Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 najlepszy mod zrobiony => RNS-e Dzieki tobie Adasienku
A4_Dominik_WAW Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Widziałem na żywo, miałem okazje posiedzieć trochę autko prezentuje się świetnie, pakiecik s-line w środku robi robotę Pomyśl nad czarnymi relingami i felgami w czarnym półmacie albo graficie. Sorki ale ja tam chromu nie lubię a Ty masz już sporo w black pakiecie Bezawaryjności i nowych pomysłów na kolejne mody
kajzera Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 Mnie sie podobają takie relingi jak mam i napewno nie bede ich zmieniał, wiadomo rzecz gustu ale jak by wszyscy mieli taki sam gust to świat byłby nudny Co do felg myśle o pełnej feldze wypolerowanej na lusterko ,może oklepane ale mnie sie podobuje.... Pomysły na nowe mody są ale to z czasem
A4_Dominik_WAW Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Mnie sie podobają takie relingi jak mam i napewno nie bede ich zmieniał, wiadomo rzecz gustu ale jak by wszyscy mieli taki sam gust to świat byłby nudny Co do felg myśle o pełnej feldze wypolerowanej na lusterko ,może oklepane ale mnie sie podobuje.... Pomysły na nowe mody są ale to z czasem Dokładnie tak jak piszesz - to Tobie ma się podobać a o gustach się nie dyskutuje. Ja tylko wyraziłem swoje sugestie
designer Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Hmmm skąd ja znam to auto Fajnie, że w końcu wrzuciłeś je na forum. Cieszę się jak widzę je w dobrej formie, a nie jakieś zapuszczone. Dobrze że trafiło w odpowiednie ręce. Łezka mi się zakręciła, bo naprawdę cholernie je lubiłem i podoba mi się cały czas tak samo jak w momencie jak je kupowałem. Na RNS-E to już ja miałem chęć, ale....you know Fajna ta pierwsza fota z profilu. Felgi są za***iste, ja tam bym ich nie zmieniał :gwizdanie: Ogólnie s-line jest mega w B6 Rezaj, rezaj, będę śledził wątek Powodzenia PS Dorezaj quattro, może w końcu się doczeka...
adamooo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 no q się przydaje nawet na suchym bo nie trzeba zwalniać w zakrętach
Miszka82 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autko gości po raz 3 tutaj zgaduj zgadula kto był poprzednim ujeżdżaczem ? nie wiem kto był właścicielem ale wiem kto będzie następnym - JA bardzo mi się podoba
kaj82 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 auto co to za kolo, rozmiar,firma, wymiary opony??
Młody Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Najlepszy to rozum ale serca brak i wygląda jak widać :gwizdanie:
kajzera Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 auto co to za kolo, rozmiar,firma, wymiary opony?? Jest to RH co do modelu nie powim ci teraz rozmiar obręczy : 18"/8" Opona z tego co pamiętam 235/40 lub 235/35
kaj82 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 masz moze zdjecia kola z boku z bliskiej odleglosci??
designer Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 To koło wyglada identycznie jak mtm bimoto tyle ze nie ma tloczonego logo mtm.
Młody_drog Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 piękne koło, występuje ono w 19"?
Flyer Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 ta, w oryginale mam te felgi RH, do najmocniejszych nie naleza
Młody_drog Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Tak sobie patrzę ostatnio na wszystkie felgi bo już moje ponad pół roku i by się coś zmieniło... Ale najładniejsze jakie do tej pory widziałem to ori rs4 et29 w graficie. Tylko cena zaporowa :/
kajzera Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 ta, w oryginale mam te felgi RH, do najmocniejszych nie naleza Stosunek ceny do jakości jest bardzo korzystny , ciężko w takiej cenie nowe fele wyrwać i to jeszcze firmowe [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2011, 16:28_________________________________________________Dla porównania ori MTM BIMOTO 19"
Flyer Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 to wygladaja tak samo, tylko MTM'y pewnie jakosciowo o klase wyzej
Rekomendowane odpowiedzi