moskal Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Uginając sie pod milionami próśb i maili przedstawiam moją Kune Specyfikacja: Silnik - 17TD Isuzu stworzony do pracy na oleju napędowym i (od niedawna) oleju do smazenia Moc - 81ps Napęd - FWD Nadwozie - Coupe 4-drzwiowe Przebieg - 247.000 (dociera sie)
!Tommy Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 moskal kumpel ma ten silnik tez w astrze, ale pomodzone, centralny icek, cos tak ble ble i powiem ze smiga nawet nawet, biorąc pod uwage ze ten silnik nie ma kompa
Gracjan Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jak stoisz koło auto to słyszysz jak rdza robi swoje :naughty: ??
moskal Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 moskal kumpel ma ten silnik tez w astrze, ale pomodzone, centralny icek, cos tak ble ble i powiem ze smiga nawet nawet, biorąc pod uwage ze ten silnik nie ma kompa Ty , no ja to kupiłem zeby jezdzić po budowie (budowa ma 27km długości) , zamierzenie było takie zeby mało palił i sie nie psuł. na razie wywiazuje sie z powierzonych zadań wyśmienicie , mieści sie w 5l/100 on/napęd/słonecznik. Do modzenia to ja mam eske Jak stoisz koło auto to słyszysz jak rdza robi swoje :naughty: ?? za głośno sielnik chodzi i rdzy nie słychać :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 15:40_________________________________________________ Robi robote , co ??? :kox: :kox:
Gracjan Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 moskal kumpel ma ten silnik tez w astrze, ale pomodzone, centralny icek, cos tak ble ble i powiem ze smiga nawet nawet, biorąc pod uwage ze ten silnik nie ma kompa Ty , no ja to kupiłem zeby jezdzić po budowie (budowa ma 27km długości) , zamierzenie było takie zeby mało palił i sie nie psuł. na razie wywiazuje sie z powierzonych zadań wyśmienicie , mieści sie w 5l/100 on/napęd/słonecznik. Do modzenia to ja mam eske Jak stoisz koło auto to słyszysz jak rdza robi swoje :naughty: ?? za głośno sielnik chodzi i rdzy nie słychać :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 15:40_________________________________________________ Robi robote , co ??? :kox: :kox: Robi na budowie to musi robić robotę
MARCIN607 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Moskal pienkna sztuka :good: ale gdzie klubowe ramki? :bicz3:
Reggi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Robi robote , co ??? :kox: :kox: Jak ch***
moskal Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 a co z esą w takim razie ? esa to weekendowe auto przez cały tydzień stoi sobie grzecznie przed blokiem i czeka aż panicz w sobote da jej po piździe :kox:
miczek.mk Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mały przebieg jak na auto na budowę zasilane produktami roślinnymi. A tak swoją drogą..., to były sprzęty...
MARCIN607 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 to były sprzęty... jakie były?? są i będą jeszcze długo
skovroon Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 a co z esą w takim razie ? esa to weekendowe auto przez cały tydzień stoi sobie grzecznie przed blokiem i czeka aż panicz w sobote da jej po piździe :kox: ehh.. kuźwa... ona to ma życie ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
rafalekx Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ty , no ja to kupiłem zeby jezdzić po budowie (budowa ma 27km długości) , to Ty nim jeździsz w służbowych sprawach? nie dali Ci służbowego? paranoja A swoją drogą konkretna sztuka z tej "Kuny" męskich nie było?
medik Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 pomarańczowe kierunki, szeroka stal zapowiada się gruby projekt :decayed: na codziennego zapierdalacza styknie
gizmo8 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tylko nie stawaj tym czymś za blisko eSki, bo Ci zaraza przeskoczy...
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 a ten licznik taki poobdzierany od cofania ?
Rekomendowane odpowiedzi