Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Turdzi, właśnie wszedłem na forum od dłuższego czasu i muszę przyznać, że obecnie furka po przeprowadzonych modach i po "czipsie" robi duże wrażenie :thumbup1: powiedział bym nawet, że obecnie byłbym nawet skłonny zapomnieć o tych małych niedogodnościach, o których było na forum tyle pisane. Naprawdę gratki sprzętu i choć zapewne nie ma większego sensu porównywać bo myślę o klasie wyżej to osobiście dla mnie na tą chwilę numero uno jest C7 z 3.0tdi BiTurbo :wink:

Jeszcze raz gratki furki.

Opublikowano

:wink:

20130515834.jpg

20130515837.jpg

Będą do kupienia niedługo. Pamiętasz z jakimi numerami jeździłeś?

Opublikowano
Jeżeli mam byc szczery to fiesta przed liftem bardziej mi się podobała no ale cóż zrobic.Odczekam do przyszlego roku i chyba się przyczaje na roczna uzywke bo szkoda mi kupowac nowej.Raz ze utrata wartości pewnie spora a dwa to nie bedzie tak szkoda jak zona zadrapie.

a koncept elektryczny ?

wydawał się idealny!

Opublikowano
  • Autor
:wink:

http://img13.imageshack.us/img13/2448/20130515834.jpg

http://img20.imageshack.us/img20/6977/20130515837.jpg

Będą do kupienia niedługo. Pamiętasz z jakimi numerami jeździłeś?

Sprawdze bonie pamietam a gdzie one stoja ?

---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

Turdzi, właśnie wszedłem na forum od dłuższego czasu i muszę przyznać, że obecnie furka po przeprowadzonych modach i po "czipsie" robi duże wrażenie :thumbup1: powiedział bym nawet, że obecnie byłbym nawet skłonny zapomnieć o tych małych niedogodnościach, o których było na forum tyle pisane. Naprawdę gratki sprzętu i choć zapewne nie ma większego sensu porównywać bo myślę o klasie wyżej to osobiście dla mnie na tą chwilę numero uno jest C7 z 3.0tdi BiTurbo :wink:

Jeszcze raz gratki furki.

Dzieki szczerze to ciezko bedzie mi znalesc powod zeby zmienic i pewnie ze gdzies tam sie mysli o biturbo ale tak jak piszesz inna kasa za troche lepsze osiagi troche wiecej miejsca i troche wiekszy i lepszy komfort.

---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ----------

Griga moj numer to IN ZN 982

Opublikowano
Sprawdze bonie pamietam a gdzie one stoja ?

W Ingolstadt.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Temat trochę przygasl wiec zeby nie bylo ze nic się nie dzieje bo dzieje się dużo wczoraj zamówiłem dla żony takie oto cudo :)

20130610155111.jpg

20130610154851.jpg

Jeździłem różnymi samochodami ale dawno nie jedzilem fwd dajacym tyle frajdy z jazdy cos czuję że będę ja często pozyczal :-)

Opublikowano

Fak..us

ST jak wcześniej myślałeś :wink:

Opublikowano

Graty wyboru , mega wozidełko :decayed:

Opublikowano

Jak w kolorze takim jak na zdjęciu to:jerk::thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Taka samz jak na zdjęciu tyle ze bez przyciemnionych szyb i sam nie wiem czy dobrze czy źle nie mogę sie zdecydować.

Opublikowano

Ja bym brał z przyciemnianymi fajnie wygląda nie są bardzo ciemne :)

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie sam nie wiem jak by boczne przednie tez byly przyciemnione ok ale tak to dziwnie wygląda

---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 17:53 ----------

BilNorge.no - Lommerakett fra Ford

Tutaj jest z czystymi szybami.Sam juz nie wiem.....

Opublikowano

Turdzi Fajnie wygląda z przyciemnionymi. Nie ma zbyt dużych tych szyb więc fajnie to wszystko się komponuję a i widać że nie są za***iście ciemne. Ja bym brał przyciemnione. Same plusy moim zdaniem lepszy wygląd a i samochód na pewno mniej w środku się nagrzewa.

Opublikowano
  • Autor

Domówiłem jednak te szyby :-)

Opublikowano

też mi się wydaje, że to dobry pomysł:wink:

Opublikowano

Dobrze zrobiłeś :) Ja dziś zapisałem się na jazdę testową nową octavią xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zmienił ktoś tu na forum oprócz Wrclaguny kierownicę na taką od R8 /TT płaską od dołu? Potrzebował bym małej porady :wink:

Opublikowano

pisz do bogdana Proximphu on ma polifta ale wcześniej przerabiał ze przedliftowymi poduchami też :wink:

Opublikowano

Turdzi,gdybyś przypadkiem, kiedyś, gdzieś, na twoje coole rotorki zaglądał, zaglądnij proszę trochę głębiej na swoje sprężynki :wink: tył:ialw.th.jpg

przód: 298r.th.jpg Zdjęcia wprawdzie na podnośniku robiłem, ale widać tez na stojącym aucie.

Moi kuple traktorami jeżdżą:facepalm:, wiec w tobie cala nadzieja:naughty:

Opublikowano
  • Autor

Miałem ci to sprawdzić ale pfzez remont i przeprowadzkę oddałem auto do sereisu oponiarskiego na zmiane kol.Ja tylko bede mial okazje to ci to sprawdzę.