Gracjan Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 jutro mi ojciec dooyczy z tylnych tarcz, może zda to egzamin Ciekawe, ciekawe Napisz jaki efekt będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Kolega który ma sprzęt do toczenia robił sobie dystans w tarczy do passata b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Adaptery u SIDa można kupić Zaciski przód jak pisałem z Cayenne/Touareg/Q7, pełno takich zestawów w B5 jeździ Krzysiek zestaw jest kox, nawet dla oka Medik na tył tylko seria w ośce Krycha te zaciski przod to BREMBO czy PORSHE.....te 345mm to na zime pod 18" minimum,czy ten zestaw wchodzi pod 17"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ori 17" "ponoć" niektóre włażą ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ori 17" "ponoć" niektóre włażą ;-) wlaza chyba 6 i 4 tloczkowe ale z tylnych hamulcow Q7,TOUAREG z przedniej osi to chyba min.18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 myślę że Krycha to jakoś przeżyje hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gornikk Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Krycha patelnie zasłaniają zacisk widać tylko czerwo, więc pytam czy masz tam coś na nim miłego nabazgrane bo jest na czym się już bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Krycha po cholerę toczyć heble jako dystanse ? Przecież to groszowe sprawy. Nie kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Medik ale po co wydawaĆ 5 dych na dystanse jak można to zrobić za darmo? Bartek nie ma nic, zamówiłem białe naklejki PORSCHE. Zaciski są Brembo, wchodzi min 18 cali, ewentualnie można podszlifować trochę zacisk i wcisnąć 17stkę tak jak to robił aw w swojej S4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Poka fotki jak to wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Spoko, dziś z nimi nie działam, bo nie ma czasu podziękowania za zamówienie dla skocznej rusałki aka desperados Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Narty dla Ciebie i dla syna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 dla córeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Duo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 duo? to znam takiego jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Duo? Jest jeden taki wariat na 80-tce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gornikk Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Cisza coś, więc pewnie jeszcze ze dwa dni i zdjęcia sterty nowych gratów na czarnuchu Krychy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 :gwizdanie: kurde nie mogłem se dać rady z tylnym zaciskiem, auto od kilku dni na podnośniku, zacisk u deva, może jutro będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 :gwizdanie: kurde nie mogłem se dać rady z tylnym zaciskiem, auto od kilku dni na podnośniku, zacisk u deva, może jutro będzie ha to samo co u mnie DEV tez dziala.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnasiS Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 I jak listewki leżą?? kupiłes w salonie czy alledrogo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi