Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą vol.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wal sie :decayed:

Opublikowano

Krycha ja bym zostawil to navi plus :gwizdanie:

Opublikowano

Krycha ja bym zostawil to navi plus :gwizdanie:

Nie sluchaj go, on sprzedaje B5 :thumbdown:

:polew: :polew:

Zresztą dopiero po zmianie radia, glosniki fabryczne(nawet) zaczynają grać :good:

Opublikowano

kurfa sam niewiem, naviplus idealnie pasje, wizualnie fajne i podświetlanie przycisków bajka :kox: ale z drugiej strony wiadomo jaka jest przewaga takich pionków :)

Opublikowano

Ja bym został przy navi :decayed: Minus tylko, że nie masz DX, bo mimo wsio czasami używałem navi w awaryjnych sytuacjach :wink4: W sumie nie wiem czego wymagasz od RADIA, ale kombajn pionka miałby dla mnie zbyt dużo funkcji, którymi cieszyłbym się przez chwilę :tongue4: Jakość dzwięku navi + bose mi starcza :decayed:

Opublikowano

Ja bym został przy navi :decayed: Minus tylko, że nie masz DX, bo mimo wsio czasami używałem navi w awaryjnych sytuacjach :wink4: W sumie nie wiem czego wymagasz od RADIA, ale kombajn pionka miałby dla mnie zbyt dużo funkcji, którymi cieszyłbym się przez chwilę :tongue4: Jakość dzwięku navi + bose mi starcza :decayed:

nic dodać nic ująć :good:

Opublikowano

Zaden z was widocznie nie mial niefabrycznego radia w audi :wink4: naprawde w dzwięku jest ogromna róznica bez inwestycji w glosniki(mam juz drugie radio po fabrycznym), krycha mial okazje sie przekonać :decayed:

A z bajery które miały by sie znudzić to najwyzej video, bo tego na codzień nie trzeba ogladac, bo źródło dzwięku jakim jest USB czy SD bedzie ciągle w użytku :good:

Opublikowano

popieram kolege Kowi87, jeśli się chce mieć super dźwięk już na fabryce, trzeba zmienić jednostkę na nieoryginalną, plusem oryginalnych radyjek jest wygląd, sam jestem po przeróbce konsoli przez qwerty i zamontowałem symphony = wygląd super szczególnie wieczorem (mamy choinke w samochodzie :D ). Ale już niebawem zamierzam zmieniać sprzęt na coś podobnego jak ma Piotrek, Pioneer Alpine ta są sprzęty ale warto zobaczyć sobie sprzęt JVC z serii KW-AVX740, ma wielki plus zdejmowany panel a to oznacza że złodziej nie zaciekawi się naszym sprzęcikiem :)

Opublikowano

Zaden z was widocznie nie mial niefabrycznego radia w audi :wink4: naprawde w dzwięku jest ogromna róznica bez inwestycji w glosniki

dawno temu w adr zmieniłem ori gówno na pionka , dzwiek zmienił sie masakrycznie bez ruszania głośnikow :good:

Opublikowano

kurfa sam niewiem, naviplus idealnie pasje, wizualnie fajne i podświetlanie przycisków bajka :kox: ale z drugiej strony wiadomo jaka jest przewaga takich pionków :)

dawaj chodz do klubu pionka :kox::naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

mój blaupunkt gra lepiej niż concert II na ori głośnikach :cool1: te firmowe radia grają słabo jak dla mnie

Opublikowano

Krycha.. żeby Cie świnia polizała z malowaniem tego frontowego dekoru :decayed: Czym to malowałeś ? Farbą do renowacji muszli klozetowej ? :D

Opublikowano

stary pro podkład i biała kurfa perła z puszki :polew: dzisiaj zobacze te Twoje wypociny :decayed:

Opublikowano

stary pro podkład i biała kurfa perła z puszki :polew: dzisiaj zobacze te Twoje wypociny :decayed:

Powiem Ci że może być ciut lepszy niż Twoje pro malowanie dekorów :polew::decayed:

Opublikowano

teraz brakuje białych foteli bo w tej chwili do niczego te dekory nie pasują :embarrassed:

też miałem białe ale szybko mi się przestały podobać bo abyt się wyróżniały

Opublikowano

te dekory cos jak u mnie :naughty: co tam na nich masz?

ja się zastanawiam zeby zmienić na żółtą alkantarę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...