konus Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Krystian założy -40 i wy***ie za dwa dni bo będzie miał chorobę morską Ja kiedyś na jeden dzień zarzuciłem 16' bez ruszania gwintu i bujaka nieziemska była Nie żebym podpuszczał ale -40 za mało do 18 :gwizdanie:
LU_Angel Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 nie prawda... ja mam z tyłu -40mm i jest w pytke....
Armi Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 nie prawda... ja mam z tyłu -40mm i jest w pytke.... Ja miałem -60 i było słabo Na 16" i gwincie tragedii nie ma. Chciałbym aby tak się jeździło na 18". Twardo ale jednocześnie baloniasto
Krycha Opublikowano 20 Października 2011 Autor Opublikowano 20 Października 2011 wiem, że -40mm na zimę trochę za mało, ale chce pojeździć tym autem trochę po Polsce więc musi wystarczyć
Kowi87 Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Dobrze będzie stał nie przesadzajcie, auto nie musi tylko wygladać, auta ma być funkcjonalne, a w zime jak palca nie idzie wsadzic w nadkola to nie jest to auto FUNKCJONALNE! pojedźcie na takiej glebie na osiedla parkować gwarantowane że zawisniecie i Q nie pomoże A w końcu przy -40 jest szczelina na palec to dużo???
Krycha Opublikowano 20 Października 2011 Autor Opublikowano 20 Października 2011 sądzę że to auto na tych sprężynach będzie niższe niż 3/4 aut z batalionu będzie git i nie ma co już komibnować, dziś i jutro nie zakładam kiepska pogoda i nie ma weny, może sobote wrzucę bo mnie kroci zobaczyć jaki będzie efekt na mono
Kowi87 Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 sądzę że to auto na tych sprężynach będzie niższe niż 3/4 aut z batalionu dosłownie wogóle setup zimowy jak u michała w lato :polew:
Michał Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 wogóle setup zimowy jak u michała w lato :polew: fakju
Krycha Opublikowano 20 Października 2011 Autor Opublikowano 20 Października 2011 miałem brać od aniołka te avusy na zimę, ale przeszły mi koło nosa i se plułem w mordę ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Armi Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Dobrze będzie stał nie przesadzajcie, auto nie musi tylko wygladać, auta ma być funkcjonalne, a w zime jak palca nie idzie wsadzic w nadkola to nie jest to auto FUNKCJONALNE! pojedźcie na takiej glebie na osiedla parkować gwarantowane że zawisniecie i Q nie pomoże A w końcu przy -40 jest szczelina na palec to dużo??? Nie obużaj się Pisałem ogólnie o obniżeniu. Sam na zimę będę robił 1be bo w tamtym roku gleba dała mi popalić. Jak ktoś jeździ po odśnieżonych drogach to ok ale robić za pług i ciągle zbierać hokej z ziemi nie jest fajnie
konus Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Ja myślałem żeby nawet nie ruszać gwintu tylko założyć 16 w tamtym roku nie miałem żadnych problemów w zimę a mieszkam na wsi gdzie nie odśnieżają zbyt często a i jeździłem wszędzie bo drugie auto w domu nie miało wcale zimówek więc stało nieruszane Tylko łopatą trzeba się namachać żeby podwórko odśnieżyć :gwizdanie: Tyle że gwintu szkoda ;(
plastuch Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Ja tam kręce gwint zdeka do góry i wpadaja 17" Tylko kolumny przesmaruje czymś i owine folia strech
Krycha Opublikowano 20 Października 2011 Autor Opublikowano 20 Października 2011 po co Wam to wszystko? do ośki kupić jakiś śmieszny kit można za 200-250zł, a wy będzieta się pałować na gwintach
plastuch Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Może dla tego że gwint kupiłem za 350 A nie mam chęci rozkładac kolejny raz zawieszenie [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 19:49_________________________________________________zresztą kto to mówi a wiśniowa czy tam bordowa to niby może serie miała w ostatnią zime :gwizdanie:
Krycha Opublikowano 20 Października 2011 Autor Opublikowano 20 Października 2011 plast a weź znajdź jakiś kit - 40 do ośki a do quattro wtedy pogadamy miałem gwint bo byłem pusty jak bęben beatlesów i musiałem na czymś lata
plastuch Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Rozumiem Cię bo Panie gleby Będe u Ciebie w przyszłym tygodniu to pogadamy
Gracjan Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 plast a weź znajdź jakiś kit - 40 do ośki a do quattro wtedy pogadamy miałem gwint bo byłem pusty jak bęben beatlesów i musiałem na czymś lata Strzeliłem sobie w kolano sprzedając za śmieszne pieniądze ORI zawias 1BD...
Rekomendowane odpowiedzi