Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] Audi s4 by sportmile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki, czyli musze dopytać SID-a. Ile go kosztowały części. A może sam się pochwali :gwizdanie:

p.s. 3 tys to naprawdę mało za tyle roboty.

Opublikowano
  • Autor

Nie musisz robic identycznego setupu jak ma Sid. Najwazniejsze zeby zmienic glowice na takie np od 2.8 co wyraznie pokazalem na fotkach. Jak masz jakies pytania to wal smialo :) . Przez weekend postaram sie policzyc i przygotowac np taki kit do s4 zeby tez inni wiedzieli co i ile kosztuje. Pozdro

Opublikowano

Adam, to było było najlepsze rozwiązanie. Co wchodzi w skład i ile całość kosztuje w Sportmile. Czekam na ofertę,bo naprawdę projekt SID, napewno nie tylko u mnie pobudził mocniejsze bicie pompki :th:.....Myślę, że Norbi też coś będzie kombinował więcej.. :rolleyes:

Opublikowano

A ja mam takie trochę offtopowe pytanie; czy w audi a6 były montowane te same silniki 2.7 BIT co w S4 i czy też można z nimi takie czary robić?

NIe wiem czemu ale A6 z tym silnikiem jest sporo tańsze od S4, a do tego jeszce sporo młodsze auta (2002)

pozdro

Opublikowano

A6 to limuzyna produkowana i kupowana w wiekszej ilosci niz sportowe dookoła S4 ;) S4 autko nietuzinkowe a A6 jest duuzo... Juz wiadomo czemu tansze A6 ? :) Pozatym sporo a6 ma ten silnik w wersji 230 KM...

Jak sie myle poprawcie :)

Opublikowano

czy sa się z tego silnika 2.7 BIT w A6 wykrzesać coś pod 300 kucy?? NIe mam aż tyle floty, zeby kupić s4 w dobrym stanie ale zakochałem sie w 2.7 BIT i ...muszę go mieć więc rozważam różne opcje :-)

pozdro

Opublikowano

nie ma sensu robic takiego czegos jak ja - lepiej to kupic odemnie :-)

jest ktos chetny na auto ?

Opublikowano

nie ma sensu robic takiego czegos jak ja - lepiej to kupic odemnie :-)

jest ktos chetny na auto ?

SID..a co się stało.. ? Inna koncepcja ? jeszcze auto nie poskładane a już sprzedajesz ? :shocked: ;(
Opublikowano
  • Autor

Sid zawsze ma rozne koncepcej i mysle ze jakby trafil sie klient ktory zaplaci to sprzeda . Mimo ze jego auto jest bardzo ladne wiele razy widzialem ogloszenia na allegro ale spokojnie faceci tez maja gorsze dni. Ja wiem ze nie sprzeda jak sie przejedzie i Sid doskonale sobie z tego sprawe zdaje :). Pozdrawiam

Opublikowano

Sid narazie tak mówi bo jeszcze nie jechał ale za ponad tydzien bedzie juz ogarniał swoja S4.I zobaczymy czy bedzie tak chciał sprzedawac :tongue4: Sid twoje rurki juz sie spawaja :th:

Opublikowano

Digi wiesz poruszyłeś ciekawy temat :cool:. Może byłoby na co zbierać.

Adam z Maćkiem wiecznie podśmiewują się ,że moje autko nie jeżdzi i faktycznie mają racje :hi:

Po zmianie na 18" jest masakra, Poź nie staje z Tobą do czasu aż nie wrzucisz 18".

Naprawde autko przestało jechać :blink:

Opublikowano

Po zmianie na 18" jest masakra, Naprawde autko przestało jechać

Nie strasz mnie :embarrassed: u mnie w garażu 18-stki leżą i czekają na piękną panią która zazwyczaj przychodzi w kwietniu :> . Czy, aż tak odczuwalna jest różnica w przyspieszeniu między np. 16" a 18" ?? :kwasny:

Opublikowano

Jest za***ista różnica. Od dziś nikogo nie woże, nie ma czym :no:

Opublikowano

za***ista różnica, rozumiem że na minus :confused4: > No nic, nie ma co płakać trzeba zbierać graty do kupy i jechać na program :)

Ps. Ciekawe jakby się zbierały nasze fury na 13" :naughty: O ile by wogóle weszły ale wątpie.

Opublikowano

Zalezy ile wazy 16" a ile 18" :naughty: bo moze byc tak ze 16 bedzie ciezsza :D

Opublikowano

Mnie się wydaje, że to nie zależy od wagi ale konkretnie od wielkości/rozmiaru. Moge się mylić.

Opublikowano

Od wagi , srednicy koła , i szerokosci opony ;)

Waga kola ma za***iste znaczenie :) Szerokosc 16 i 18 moga byc takie same (np 215) a srednica calkowita równiez...

dobra nie zasmiecajmy tematu ;)

Opublikowano

Sid narazie tak mówi bo jeszcze nie jechał ale za ponad tydzien bedzie juz ogarniał swoja S4.I zobaczymy czy bedzie tak chciał sprzedawac :tongue4: Sid twoje rurki juz sie spawaja :th:

maciek - jesli zostanie mi S4 to widzimy sie za 8 miesiecy ponownie :naughty:

tylko tym razem mysle przeskoczyc RS4 "wasza"

"wierce" temat teraz do kwietnia (nie chodzi mi o K04/16) i tym razem maska carbon ucierpi od Bosch'a :confused4:

ale to sie okaze jak wróce z Wa-wy do siebie S4 już

i pamietaj - nie za grilem !

oilcoolermounttj4.gif

Opublikowano
  • Autor

Bedzie tam gdzie sobie Panicz zyczy :) wiec relax . Wracajac do tematu opon wiecie ze w rs4 ruszajac z procedury startu praktycznie cala 1 to szukanie trakcji ? opona 255 35 18 jakby tam weszla 16 pojechalbym w driftingu :polew:

Norbi jak mozesz !! Nikt sie nie wysmiewa ze twoja esa nie jezdzi mi chodzi bardziej o to ze nie ma 32x koni. Biorac pod uwage jakie smietniki ogladalem z twojego roku moznaby uznac stan twojej na 5- w skali 6 stopnowej wiec jest :th:.

Kurde kazdy sie spina a ja daleko za murzynami ze swoja niunia :wallbash: az wstyd ze polowa jest szybsza niz moja ehh moze i na mnie przyszla pora ....... zobaczymy po strojeniu

Opublikowano

Digi wiesz poruszyłeś ciekawy temat :cool:. Może byłoby na co zbierać.

Adam z Maćkiem wiecznie podśmiewują się ,że moje autko nie jeżdzi i faktycznie mają racje :hi:

Po zmianie na 18" jest masakra, Poź nie staje z Tobą do czasu aż nie wrzucisz 18".

Naprawde autko przestało jechać :blink:

Norbi, jak Twoje nie jeździ to co dopiero moje ;(. SID niedługo pokaże myśle parę filmików z jego przejazdów. A jeżeli chodzi o przeróbki to zobaczymy za ile Adam zaproponuje zestaw do S4 B5 i ile wyciśniemy z naszych furek, ja i tak już zbieram.....Na początek kupiłem skarbonkę :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.