dobry1 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Grześ jak prace z lampami , lampy kupowałeś kompletne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Grześ jak prace z lampami , lampy kupowałeś kompletne ? Na razie Bixy lezą i czekają na montaz dopiero po 1 listopada . Lampy kupowałem prawie kompletne jedynie żarniki są nowe . p.s Co do coolera zaciekawiła mnie ta aukcja i czarny kolor CHLODNICA NOWA ORYGINAL AUDI A4 8K0 (2741011044) - motoAllegro ---------- Post dopisany 26-10-2012 at 14:33 ---------- Poprzedni post napisany 24-10-2012 at 19:34 ---------- Do Bixow doszły jeszcze LEDY w przeciwmgielne tylko nie pytajcie mnie jak swiecą bo dopiero wieczorkiem będę wiedział Ciekawi mnie jak to będzie działać przy doświetleniu zakrętów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Tyś jest waryjot! I jak tu później normalnie funkcjonować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Tak to świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 A masz moze filmik jak wyglada to przy doswietlaniu zakretow? Sent from my iPad using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Na małej kamerce w nocy nagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Co to za led w te przeciwmgielne bo u siebie bym zapodał bo te żółte mnie drażnią i jeszcze na dzienne coś by trza spasować co by się z bix-em ładnie komponowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Mnie tez ten żółty kolor nie pasił ....i takie cudo wyszperałem H11 Cree Q5 LED Nebelscheinwerfer Birne Für Ford Mondeo MK3 MK4 | eBay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 I wszystko pasi p&p czy trza coś przerabiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Wszystko pasi dodatkowo kupiłem rezystory aby błedu nie waliło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Czyli można zakupować, dzięki za info:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rslj Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Czyli to co na aukcji + rezystory jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Grześ a te żarówki, które znalazł dziadek nie pasowałyby do B8? Toż to H11... U mnie śmiga bez rezystorów (żarówki zwykłe podmieniasz po prostu i wszystko lata bez błędów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jak ma ledy w lampach, to w halogenach też muszą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Czyli to co na aukcji + rezystory jakie? Moga być te wsio Made in Kitajce H11 CREE LED CAN BUS PRZECIWMGIELNE AUDI A4 8K2 (2708637216) - motoAllegro REZYSTORY ŻARÓWKI LED H11 AUDI (2701083553) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woofer Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Czyli muszą być z rezystorami, czy też będą działać bez nich? Zadowolony jesteś z nich, jak świecą? A czy ty wcześniej nie miałeś tam HID-ów w halogenach?? P.s. Lampki LED do tablicy pięknie świecą... Dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 HIDY to miałem w B6 Jakoś tam swieca te diody CREE a najwazniejsze to ,ze nie na żółto Sprzedaca zalecal włozyć rezystory .....a czy wala błedy to musze sprawdzić , tylko ta pogoda u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woofer Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Pogoda jest okrutna...:( To daj znać czy działa bez rezystorów i będę zamawiał... Bo jak będzie działać bez rezystorów, to po co dodatkowe kable... Choć w sumie ich koszt nie jest jakoś tam duży. Kupowałeś na e-baju, czy u tego sprzedawcy (z linku) na Alledrogo?? ---------- Post dopisany 02-11-2012 at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany 29-10-2012 at 20:25 ---------- Kupiłem te żarówki LED z rezystorami... Pięknie świecą... Choć mogłyby trochę mocniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Moj kolega zamowił takie z bocznymi diodkami ---> ŻARÓWKA LED H11 SMD BIAŁA 11W CREE NOWOŚĆ !! (2707660370) - motoAllegro Przyjdą bedzie TEST i zdam relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Testuj Grzechu, testuj, bo te oryginalne na trasie to pomyłka:facepalm: droga powrotna dalej cały czas lało, a te żółtka tylko na dwa metry świecą:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi