wojoo Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 A spruboj teraz wejsc w Security Access 16 wpiszesz kod ktory ci sie wyswietli i powtorz ta procedure kodowania za każdym razem to robiłem i nic
wrclaguna Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 Zaraz tam do ciebie przyjade i zakoduje Czekam na kupla z laptopem to sprawdzimy jeszcze raz . Masz kolor FIS ?
wojoo Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 FIS kolor i czujnik cisnienia w oponach miałem seryjnie , ALF tyż itd .. wiec chyba nie jest taki golas
wrclaguna Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 Tak sie zastanawiam wydaje mi sie ze mozesz tylko raz sie zalogowac w Security Access na jakis czas chyba . Powtorz procedure moze jutro Kilkakrotne logowanie sie chyba cos blokuje i stad nie mozesz zakodowac .
wojoo Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 tylko ze ja wczoraj 1 raz w tym aucie wpisalem ten kod ... nastepnie zrobiłem to kodowanie i nic :/ dzisiaj jeszcze nie wpisywałem tego kodu[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 18:29_________________________________________________tak samo chcialem wylaczyc tylne swiatla DRL i d*pa
wrclaguna Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Opublikowano 7 Lipca 2011 Dzis wreszcie odwazylem sie sam zapodac POLSKIE MENU W MMI 2G . Powiem tylko jedno , ze mialem stracha jak kto sie nie zna to lepiej sie nie bierze za to Mozna sobie narobic bigosu w aucie i pozniej nie odpalic go . No i prawie skonczony parctronic
Remik-A4 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Grzesiek w tym tempie modzenia pod koniec roku nie bedziesz mial co robic ps. tak trzymaj
wrclaguna Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Opublikowano 7 Lipca 2011 :kox: Przyjedz do Krakowa! Grzesiek w tym tempie modzenia pod koniec roku nie bedziesz mial co robic ps. tak trzymaj Rzeczywiscie musze troche zwolnic
AndyN Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 A jak to jest z 'component protection'? Nie mam navi, chcę dołożyć. Kupiłem graty na alledrogo. I co dalej?
wrclaguna Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Opublikowano 7 Lipca 2011 A jak to jest z 'component protection'? Nie mam navi, chcę dołożyć. Kupiłem graty na alledrogo. I co dalej? Musisz miec papier zakupu i musi byc wszystko legal w przeciwnym wypadku idziesz pierdziec w pasiakach Wszystko odbywa sie ON-LINE z Niemcownia a procedura trwa do 15 minut
AndyN Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Czyli sama aktywacja musi odbywać się w ASO? (bo z opisów niektórych aukcji z ofertami montażu kupowanych gratów można coś takiego wywnioskować) Ile taka przyjemność w ASO kosztuje?
wrclaguna Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Opublikowano 7 Lipca 2011 Nie pamietam ale pytalem sie kiedys kumpla w AS0 i chyba z 100 PLN
filip1001 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Grzegorz jadę do Ciebie z moją 2G ja tyż ja tyż
pawel1380 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Super.Nigdzie nie ma literówek? Jest idealnie?
Gość mmcv Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 ja jestem bardzo sceptyczny do wgrywania polskich menu w Naszych furkach . Po pierwsze dlatego ze angielski tam uzyty jest bardzo prosty a po drugie dlatego ze zawsze po tego typu sytuacjach moga sie zaczac pojawiac jakies krzaczki i tym podobne Pomijajac w/w WRC robisz niesamowite mody i grupa klientow Ci sie poszerza :good:
kondi30 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Grzesiek w tym tempie modzenia pod koniec roku nie bedziesz mial co robic ps. tak trzymaj Pod koniec wakacji nie będzie już co robić Grzegorz jadę do Ciebie z moją 2G ja tyż ja tyż Zróbmy w centrum Polski spota pt. WRC modzi w autach :>
saint4 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Wrclaguna mam pytanko, moze znasz kogoś kto zrobi trick z zegarami, tzn ze po wlozeniu kluczyka dojda do maxa i wroca, jestem ze swietokrzyskiego.
Rekomendowane odpowiedzi