cziter Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 A czy bez pamieci foteli dziala tez opcja z dwoma kluczykami? W sensie, ze dla jednego kluczyka sa takie ustawienia, a dla drugiego inne?
Młody_drog Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 A czy bez pamieci foteli dziala tez opcja z dwoma kluczykami? W sensie, ze dla jednego kluczyka sa takie ustawienia, a dla drugiego inne? Trzeba właśnie wyrezac pamiec
pocas Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Laguna, jak coś to mam nowe z ASO guziki 4x i 1x do szyb w chromie, takie jak tutaj masz.
wrclaguna Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Grześ one są z wytłoczką S-line ? Nie wiem czy były takie bo jeszcze nie widziałem Laguna, jak coś to mam nowe z ASO guziki 4x i 1x do szyb w chromie, takie jak tutaj masz. Ja też mam Fotele urywają dupe z S4 by na pewno urwały
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Grześ były => Audi A4 8K0 s-line tapicerka skóra alcantara (2922951736) - motoAllegro a te fotele co kupiłeś to nie jest z wnętrza audi exclusive ?
darecy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 super stołki! brakuje tylko wentylatorków i masażu 12V dioda i oprawka do schowków pewnie pójdzie?
alvaro Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Wentylowane fotele nie były w opcji sportowej darecy. Cuber te fotele co ty wrzuciłeś to są S-liny a Grzesiek ma sport pakiety (nie Audi Exclusive) i w tej wersji nie wychodził jako S-liny ( nie ma S-liną w z taką alkantarą w środku jak Grześka)
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Alfik tak tak , mi chodziło bardziej o alcantare jako materiał fakt jest ciut inna niż u WRC-a . Co do exclusiva to zasugerowałem się emblematem na boczku drzwi
alvaro Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Faktycznie znaczek ma... Dziwne bo widziałem identyczną tapicerkę a znaczków nie miała
wrclaguna Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Powiem wam jeszcze lepiej na znaczkach jest EXLUSIVE SELECTION
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Powiem wam jeszcze lepiej na znaczkach jest EXLUSIVE SELECTION no to dobrze widziałem Panowie znajdzcie dla mnie S-line fotele w pełnej skórze czarnej:kox: moje wtedy S-linowe pójdą na sprzedaż Są na alledrogo ale bez wytłoczek S-line
Młody Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Powiem wam jeszcze lepiej na znaczkach jest EXLUSIVE SELECTION no to dobrze widziałem Panowie znajdzcie dla mnie S-line fotele w pełnej skórze czarnej:kox: moje wtedy S-linowe pójdą na sprzedaż Są na alledrogo ale bez wytłoczek S-line AUDI A4 8K0 S-LINE B8 07-12 FOTELE KANAPA FOTEL KP (2950725500) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Młody dzięki widziałem te fotele tylko jestem pełen obaw co do ich stanu wyglądają tragicznie
darecy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 brak poduszek, elektryki i po jakimś grubasie - tak wymoszczone
Mitshi Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Widzę ciekawe rzeczy się tu dzieją.
riddick74 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ..............zapomniałem jeszcze ,ze sa jeszcze dodatkowe AIR BAG w tylnej kanapie chyba wystrzelone i przednie fotele tez
wrclaguna Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Oczywiście musiałem wszędzie zaglądnąc i wszystko porozkręcać w tapicerkach Tak w skrócie co muszę zrobić przed włozeniem foteli do auta - Panel sterujący pamiecią zalozyć w tapicerkę oraz okablowanie do sterownika fotela - Przycisk pod elktryczną klapę oraz okablowanie - Przycisk z przyciskami deaktywacji poszczególnych funkcji alarmu oraz okablowanie - Pakiet Ambient Light sterowany z poziomu MMI (tego fabrycznie nie ma ale u mnie będzie ) - Podswietlane schowki w siedzeniach kierowcy i pasazera połaczone z Pakietem Ambient Light - AIR BAG tylne w bokach oparcia kanapy - Przetwornica napiecia 220V - Podgrzewana tylna kanapa oraz okablowanie - Mocowania do tylnych roletek - Mocowanie pod fotelem sterownika Pamięci oraz okablowanie - okablowanie pod elektryczne fotele Na razie tyle
darecy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 mocowanie pod fotelami sterownika powinieneś mieć z okablowaniem foteli pod pamięć będzie trochę przędzenia: Memory seats | Audi Forum jestem ciekawy jak podepniesz AirBags i czy są jakieś dodatkowe sensory?
Rekomendowane odpowiedzi