wrclaguna Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Neta juz przeglądnałem w sprawie Pamieci gościowi troszke zajęło rozpracowanie tego , dodatkowo miał fotele wentylowane Co do AIR BAG tylnych to czujniki juz sa w słupku C jedynie trzeba sprawdzić czy FABRYKA dała wiazkę
darecy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ja napisałem do niego 2 tyg temu aby mi pomógł z kodowaniem ale brak odbioru z jego strony http://www.facebook.com/audiretrofits.aris mam tylko jego pdf z instrukcją jak by Cię interesował to Ci podeślę
dobry1 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 No ładnie kolego ładny środeczek zapodasz
riddick74 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ja napisałem do niego 2 tyg temu aby mi pomógł z kodowaniem ale brak odbioru z jego strony http://www.facebook.com/audiretrofits.arismam tylko jego pdf z instrukcją jak by Cię interesował to Ci podeślę windows w MMI ?
darecy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 windows w MMI ? W miejscu po apteczce ma tablet pc i podłączył wideo pod monitor mmi
cziter Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 - Pakiet Ambient Light sterowany z poziomu MMI (tego fabrycznie nie ma ale u mnie będzie ) Co pod tym rozumiesz? Sterowanie moca oswietlenia podnozkow, czy cos wiecej?
wrclaguna Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 Oprócz sterowania podswietlenia przestrzeni nog bedzie dodatkowo podswietlane schowki w tapicerce drzwi (takie same jak ORI LED ) Juz dawno miałem to w planach tylko czekałem na nowe fotele
alvaro Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Podziwiam Grzechu że Ci się chce U mnie na regale LEDy i lusterka polift do 204 leżą już ze 3 miesiące gdzie wymiana lusterek to tylko 3 śrubki i nawet boczka nie trzeba ściągać
jedrekx Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 moje ledy leżą od października w garażu
skrab Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 WRC jest problem z tymi silnikami ? do 09/2009 b8 stosowany tą samą długość zabieraka pompy oleju co w niby ''poprawionym'' 2.0 tdi gdzie również wycierał się zabierak, co prowadziło do braku smarowania, a w konsekwencji zatarcia turbiny, silnika?
wrclaguna Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 WRC jest problem z tymi silnikami ? do 09/2009 b8 stosowany tą samą długość zabieraka pompy oleju co w niby ''poprawionym'' 2.0 tdi gdzie również wycierał się zabierak, co prowadziło do braku smarowania, a w konsekwencji zatarcia turbiny, silnika? Zabierak jest ale przeciez problemu nie ma w silnikach 2.0 TDI PD był on bardziej obciazony wałakami , pompkami i itd. w CR to co innego . Przebiegi rzedu 250-300 tys. juz sa i nic sie nie dzieje nawet temat znalazłem na FORUM http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/b8-wadliwy-naped-pompy-oleju-2-0-tdi-251258/ Podziwiam Grzechu że Ci się chce U mnie na regale LEDy i lusterka polift do 204 leżą już ze 3 miesiące gdzie wymiana lusterek to tylko 3 śrubki i nawet boczka nie trzeba ściągać Nie ma LIPY rezac trzeba póki mnie starośc nie dopadnie
thomasw69 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Piekna - proponuje przyciemnic szybki tylne ja mam podoba tylko ze SE i efekt super....
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 Pomału graty sływają z ASO musze wszystkie pierdólki dopracować przed załozeniem tapicerki . Na pierwszy rzut pójdą mocowania ISOFIX tego w serii nie miałem a nowa kanapa ma otwory na to . Fabrycznie u mnie jest metalowe mocowanie pod te plastiki , MOD tani ..........moze kiedys sie przyda Drugi etap do tapicerka drzwi kierowcy , tutaj dojdzie panel sterownia PAMIĘCIĄ , włacznik klapy bagaznika , przyciski od alarmu Na koniec we wnekach tapicerki wejdą ORI lampki LED , które będą zakodowane w Pakiecie Ambient Raczki poszły do obszycia w skóre z biała nić
dziadek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Grzes ale to bedziesz mial część stufu z biala nicia a fotele z czarna?
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 Grzes ale to bedziesz mial część stufu z biala nicia a fotele z czarna? Tak Dziś ogarniam boczki tapicerki z okablowaniem
Brysio Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Grzesiek a sa podswietlania led pod tablice ori ktore podejda u mnie? w obu pudlach?
darecy Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Grześ ile płaciłeś za 4 x isofix też mam dziury w swoich a w komplecie nie było możesz podać mi nr tych plastików?
wrclaguna Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 Grześ ile płaciłeś za 4 x isofix też mam dziury w swoich a w komplecie nie było możesz podać mi nr tych plastików? Spoko Tylko nie wiem czy masz otwory w tapicerce (kanapa) 4 szt. 8T0887233B 4PK 4,50 pln sztuka Grzesiek a sa podswietlania led pod tablice ori ktore podejda u mnie? w obu pudlach? Chodzi ci pod nogami ?
Rekomendowane odpowiedzi