wrclaguna Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 Osadzałes go na jakimś kleju ? Ja mam pomysł gdzie indziej to zrobić http://s15.postimage.org/5au3kmqnr/Przycisk.jpg Osadzałem do na poxipolu, nie ma możliwości użycia ORI zaczepów na ramce przycisku - trzeba je wyłamać i kleić do tapicerki:wink: ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ---------- Grzesiu, a tak z innej beczki myślałeś o klimie 3 strefowej? Ja dzisiaj zamontowałem sterownik oraz ściągnąłem CP i działa na razie jak jednostrefowa, a w przyszłym tygodniu przerzucam bebechy:naughty: Klimatronik juz u mnie chwile lezy nied a rady wszystkiego na raz zrobić Czekam az bedzie cieplej wtedy Mozna brac sie za bebechy, w sumie cala nagrzewnice mozna dorwac za nawet 200-300 PLN
darecy Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 ja chciałbym też zobaczyć co jeszcze tam u Ciebie leży oprócz klimy... domyślam się, że druga B8 jest do złożenia
mar-m1 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Marcin, a masz 1 czy 2 strefową teraz?Ja zmieniłem też na klimatronik poliftowy, a też nagrzewnicę chciałbym przełożyć tylko pół auta trzeba rozebrać aby zmienić dmuchawę Teraz mam 1 strefową. Patrzyłem do elsy i nie jest tak strasznie, trzeba tylko deskę ściągnąć no i podłokietnik:facepalm: ale to już mam zrobione:naughty: (kanały można za grosze kupić w ASO) ---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Osadzałes go na jakimś kleju ? Ja mam pomysł gdzie indziej to zrobić http://s15.postimage.org/5au3kmqnr/Przycisk.jpg Osadzałem do na poxipolu, nie ma możliwości użycia ORI zaczepów na ramce przycisku - trzeba je wyłamać i kleić do tapicerki:wink: ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ---------- Grzesiu, a tak z innej beczki myślałeś o klimie 3 strefowej? Ja dzisiaj zamontowałem sterownik oraz ściągnąłem CP i działa na razie jak jednostrefowa, a w przyszłym tygodniu przerzucam bebechy:naughty: Klimatronik juz u mnie chwile lezy nied a rady wszystkiego na raz zrobić Czekam az bedzie cieplej wtedy Mozna brac sie za bebechy, w sumie cala nagrzewnice mozna dorwac za nawet 200-300 PLN Jak będziesz potrzebował nagrzewnicy, to mam pewne dojście - kolega ma kilkadziesiąt sztuk i mu leżą -problem polega na tym że draństwo się nie psuje:decayed: ( nawet silniki nastawcze ) i dlatego nie ma popytu na to:wink:
artua2 Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 orientuje sie ktoś gdzie w pomorskim mogę zaktualizować MMI3G ( z twardzielem) cena w ASO przeraża...
proximpuh Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Marcin, a masz 1 czy 2 strefową teraz?Ja zmieniłem też na klimatronik poliftowy, a też nagrzewnicę chciałbym przełożyć tylko pół auta trzeba rozebrać aby zmienić dmuchawę Teraz mam 1 strefową. Patrzyłem do elsy i nie jest tak strasznie, trzeba tylko deskę ściągnąć no i podłokietnik:facepalm: ale to już mam zrobione:naughty: (kanały można za grosze kupić w ASO) ---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Osadzałes go na jakimś kleju ? Ja mam pomysł gdzie indziej to zrobić http://s15.postimage.org/5au3kmqnr/Przycisk.jpg Osadzałem do na poxipolu, nie ma możliwości użycia ORI zaczepów na ramce przycisku - trzeba je wyłamać i kleić do tapicerki:wink: ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ---------- Grzesiu, a tak z innej beczki myślałeś o klimie 3 strefowej? Ja dzisiaj zamontowałem sterownik oraz ściągnąłem CP i działa na razie jak jednostrefowa, a w przyszłym tygodniu przerzucam bebechy:naughty: Klimatronik juz u mnie chwile lezy nied a rady wszystkiego na raz zrobić Czekam az bedzie cieplej wtedy Mozna brac sie za bebechy, w sumie cala nagrzewnice mozna dorwac za nawet 200-300 PLN Jak będziesz potrzebował nagrzewnicy, to mam pewne dojście - kolega ma kilkadziesiąt sztuk i mu leżą -problem polega na tym że draństwo się nie psuje:decayed: ( nawet silniki nastawcze ) i dlatego nie ma popytu na to:wink: Ja też będę robił jak się ociepli, nagrzewnica też już czeka:wink:tylko najpierw muszę się uporać z klimatronikiem poliftowym:facepalm:
alvaro Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 orientuje sie ktoś gdzie w pomorskim mogę zaktualizować MMI3G ( z twardzielem) cena w ASO przeraża... U Dybka na Jasieniu... Aktualna MAPA AUDI MMI 3G A4 A5 A6 A8 Q5 Q7 Gdańsk (3052077046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jak co powiedz że od Łukasza z Malborka może coś opuści
darecy Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Poczekaja jeszcze chwilkę na najnowszą mapkę, bo styczeń i luty to czas, kiedy audi wypuszcza aktualizację. Tak abyś miał wersje 2013 za tą samą kasę. iPad Tapatalk HD
Flyer Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Dzięki za życzenia... do Twojego wątku już nie zaglądam co by nie załapać doła
artua2 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 kur*wa wątki mi się pomyliły... sorry Grześku za zaśmiecenie:facepalm: ale dzięki i panowie
wrclaguna Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 Wieczorkiem jakies info wrzuce na temat TV/DVD u mnie ---------- Post dopisany 06-03-2013 at 17:58 ---------- Poprzedni post napisany 05-03-2013 at 09:18 ---------- Z Nokii
proximpuh Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Wieczorkiem jakies info wrzuce na temat TV/DVD u mnie ---------- Post dopisany 06-03-2013 at 17:58 ---------- Poprzedni post napisany 05-03-2013 at 09:18 ---------- Z Nokii Noo Grześ :oklasky:całkiem ładnie to śmiga, gratulacje:wink:
Bart-S Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Pięknie Grześ - a jak odtwarzanie w trakcie jazdy?
Młody Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Grześ Ty już mieszkasz w aucie czy jesteś w trakcie przeprowadzki
wladi Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Wieczorkiem jakies info wrzuce na temat TV/DVD u mnie ---------- Post dopisany 06-03-2013 at 17:58 ---------- Poprzedni post napisany 05-03-2013 at 09:18 ---------- Z Nokii Grzesiu a Ty tylko za d*pami się oglądasz i Polo TV rządzi:grin:
wrclaguna Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 Pięknie Grześ - a jak odtwarzanie w trakcie jazdy? Działa rewelka wrzuce filmik oczywiście jutro
Staszek20VT Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Ładnie, ładnie... z modami gonisz chyba zbyt szybko niedługo się skończą pomysły, a o B9 jeszcze niewiele słychać
wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 Ładnie, ładnie... z modami gonisz chyba zbyt szybko niedługo się skończą pomysły, a o B9 jeszcze niewiele słychać Dłubie w nim juz 2 lata i ty mówisz ,ze z modami gonie zbyt szybko
Staszek20VT Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Bo jak prawie golasa kupiłeś to i modów milion do zrobienia A co się tu spojrzy to coś nowego Jak jest z kalibracją kamery cofania? Każde ASO ma sprzęt? Czy będzie pokazywała "trajektorię cofania"?
wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 Do kalibracji kamery potrzeba specjalnego przyrzadu tym samym sprzetem kalibruje sie SIDE ASSIST Jest tylko jedno takie urzadzenie w Polsce i trzeba wczesniej zamowić je w ASO . Ja czekałem miesiac czasu
Rekomendowane odpowiedzi