dziadek Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Zrobie jeszcze jeden filmik z przelanczaniem kanałów tylko musze jechać z kimś ESKA TV oraz POLO TV smiga całkiem całkiem Gdzes a abonament tv/RTV płacisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Nr chwytaka NA ZAKUPY tylko do sedana 6Y5 867 615 C 29 PLN 811 807 577C 2 szt . 1.50 PLN N 106 332 02 2 szt. 0.80 PLN Podejdzie do B7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Zrobie jeszcze jeden filmik z przelanczaniem kanałów tylko musze jechać z kimś ESKA TV oraz POLO TV smiga całkiem całkiem Gdzes a abonament tv/RTV płacisz ? O to samo chciałem spytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 a sepy juz czekaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Krótki filmik jazdy po mieście z TV FREE ...100,110,120km/h......... prędkość fal radiowych jest równa prędkości światła,bałes sie że je przegonisz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 ................jaki tam abonament . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Grzesiu, spóźnione, ale serdeczne życzenia 100 lat rezania:decayed: i zdrowia dla żony. Sam wiem bardzo dobrze, jak choroby potrafią zdezorganizować życie, bo nasza młodsza córa się z różnymi tarapatami boryka. Wszystkiego najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Dzieki jeszcze raz Pany wjebali mi sie do autka zony ( C2 ) byłem tylko po leki....................... Komp ,kable do diagnostyki wszystko poszło w piz*u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Jeżeli polowali na damskie torebki zostawione w autach i przy okazji trafił im się Twój komp z kablami to może nie bedą wiedzieć do czego to służy i będa odrazu próbowali opchnąć to w jakiś komisach czy lombardach. No chyba że typowo polowali na Ciebie i ten sprzęt to raczej nie do odzyskania już będzie:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Pal licho kompa czy tam kable do diagnostyki najważniejsze ze leki dotarły do domu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 To fakt, zdrowie najważniejsze:thumbup1: Za resztę zapłacisz mastercard:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saint4 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Masz racje Grzessiu .....zdrowie najważniejsze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 łapy poucinać złodziejom, do normalnej roboty by się zabrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Jendrek na początku uszy, a potem łapy, a jak to nie pomoże to obuchem w łep nienawidzę złodziejstwa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 ręce przy łokciu ciąć jak się kleją:thumbdown::thumbdown::thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saint4 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Przy łokciu? przy du...pie bym powiedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Dzieki jeszcze raz Pany wjebali mi sie do autka zony ( C2 ) byłem tylko po leki....................... Komp ,kable do diagnostyki wszystko poszło w piz*u Mnie też się coś takiego przytrafiło - współczuję Grzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Szybe boczna juz mi wstawił kumpel Rzadziej bede mogł zagladac na FORUM ze wzgledu na brak czasu . Czeka mnie teraz wożenie żony na rehabilitacje ( 3 tygodnie ) Jesli ktos bedzie pisał na PW to niech sie liczy z tym , ze odpisze dopiero za parę dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Są rzeczy ważne i ważniejsze, a rodzina jest najważniejsza. To poczekamy troche na konkretne foty środka. Wysyłane z mojego GT-P3110 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 WRC byłes na korekcie programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi