devey Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Wiem, że łatwo jest pisać nie będąc w takiej sytuacji ale zimną krew trzeba zachować. Grzesiu, będzie dobrze. Gdyby było coś potrzeba to w miarę możliwości także pomogę. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Grzechu, myślisz ze NFZ by zapłacił za Knife za granicą? W Reichu jest refundowane;600tys. operacji już zrobili:shock3:Gamma Knife | Gamma Knife Center Hannover | Praxisgemeinschaft für Strahlentherapie und Neurochirurgie Panowie zapamietajcie i mowcie wszystkim gdy tylko bedzie mowa o tetniaku czy innym guzie w glowie: w Pradze jest klinika ktora ma sprzet do Gamma Knife kupiony m.in. Za pieniadze z nagrody Nobla dla W. Havla. Oddal je na ten cel. Koszt operacji to ok 3tys eur. NFZ moszna zapomniec chyba, ale co to jest 3k€ w takiej sytuacji. Wazna jest jednak wczesna doagnoza - leczy sie tak guzy do 6mm. Zaden lekarz w PL o tym nie mowi, bo sztab ludzi zostal by bez pracy - wola kroic. Grzes, jest dobrze, przy takiej komplkacji operacji zona ma niewielkie uszkodzenia. W zasadzie jest w gronie szczesciarzy. Trzymamy wszyscy mocno kciuki! Szkoda że 6 lat temu tego nie wiedziałem bo kumpel miał guza w głowie i 4 razy go wycinali aż wkońcu tak się umiejscowił że nie było opcji operacyjnie go usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 No wlasnie dlatego trzeba sobie takie info przekazywac :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Dla ścisłości .........na szczęscie nie jest to rakowe . Guz który był nazywa się nerwiak . W Polsce jest tez GAMMA KNIFE i prawie sie tam bym dostał tylko brakło czasu Tutaj podziekowania na Witka Rogala Pierwszy Gamma Knife w Polsce uruchomiony w Warszawie | dolinabiotechnologiczna.pl nerwiak nerwu słuchowego,guz mózgu, forum osób dotkniętych guzem, leczenie, gamma knife, pomoc - WSZYSTKO O NERWIAKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Kurcze nie znam się na tyle ale jak nie jest to rak to chyba dobrze co:eusathink: ważne też żeby żonka była pod dobrą opieką bo to pewnie połowa sukcesu:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Oj to Praga 3x tansza byla .. Przesadzili z ta cena.. Ale dobrze, ze jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Będzie dobrze musi byc dobrze... Trzymamy kciuki za Twoją żonę..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 głowa do góry, będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Oj to Praga 3x tansza byla .. Przesadzili z ta cena.. Ale dobrze, ze jest! Od PRAGI dostałem naprawde szybka informacje , w piątek zapytanie poniedziałek rano juz była odpowiedż . Tutaj tez podziekowania dla kolegi z FORUM (nicka nie pamietam ) Jarek Ebing z Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Oj to Praga 3x tansza byla .. Przesadzili z ta cena.. Ale dobrze, ze jest! Od PRAGI dostałem naprawde szybka informacje , w piątek zapytanie poniedziałek rano juz była odpowiedż . Tutaj tez podziekowania dla kolegi z FORUM (nicka nie pamietam ) Jarek Ebing z Warszawy Dobrze że mamy to forum - trzymam za Was kciuki Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Grzesiek bedzie dobrze jak by ktos chcial tutaj moze byc w doberj cenie caly zestaw kamerka do 2g APS Advance - Rückfahrkamera Audi A4 8K MMI 2G | eBay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Trzymaj się Grześ, musi być dobrze !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Grzegorz - szczerze dolaczam sie do reszty ..... Trzymaj sie, glowa do gory i na pewno wszystko bedzie dobrze !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Wiem Grzegorz przez co przechodzisz to mogę Ci napisać że mam podobnie. Siedzę codziennie w Krakowie-Prokocimiu i liczę godziny. Pozdrowienia dla żony, a dla ciebie tego samego co sobie, siły co by to dźwignąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Szybkiego powrotu do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jeszcze raz Dzięki Panowie za wsparcie Jak znajde czas to MMI 3G może załozę Mam teraz troche czasu to instalacje pomału rozpracowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Grzesiu a robisz coś jeszcze w B6 czy tylko stoi ładnie w garage:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 maniak! ale lubię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja już bym prędzej włożył na Twoim miejscu MMI 3G+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 chodzi Ci o to z polifta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi