wrclaguna Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Tak kiedyś mierzyłem na moich 19" przy 1BE oraz z tymi sprezynami H&R. Musisz gdzies poszukać w moim wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRDaniel Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ok. Przeszukam sobie. Możesz dać jeszcze namiar gdzie w dobrej cenie takie nabyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Szukaj na ALLEGRO lub w dobrych sklepach internetowych . Nie wiem jakie masz zawieszenie ale pomysł o jakims zestawie (sprezyny,amorki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRDaniel Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Mam teraz 1BE dlatego myślę o samej zmianie sprężyn:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Mistrzu... czemu zdjęcia tego auta nie ma jeszcze w kalendarzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Mistrzu... czemu zdjęcia tego auta nie ma jeszcze w kalendarzu? Bo nie skończył rezac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Mistrzu... czemu zdjęcia tego auta nie ma jeszcze w kalendarzu? Jaki kalendarz Takie tam w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Mistrzu... czemu zdjęcia tego auta nie ma jeszcze w kalendarzu? Jaki kalendarz klubowy Panie Kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saint4 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Gdzie ty takie plytki kupiles... a serwisie ?!?! Zajeb...y mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Gdzie ty takie plytki kupiles... a serwisie ?!?! Zajeb...y mod Goło by było na scianie więć............... Moj sasiad zajmuje sie takimi rzeczami , wycina w płytkach wodą pod ciśnieniem ===> MCM AquaMax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Takie tam w garażu Coś mi się zdaje, ze będą pielgrzymki do tej ściany niedługo:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milart Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Skoro Żydzi swoją ścianę mają to i świry z A4-Klubu się doczekały:grin: Grześ jesteś mistrzem:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 No następny spot u wrclaguny w garażu:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 No następny spot u wrclaguny w garażu:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar-m1 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Grzesiu masz już u siebie na pokładzie 3G? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Na razie jeszcze nie załozyłem 3G , zbieram fanty aby mieć fuuullll wypas Wtedy pojdzie wszystko do auta AMI w schowku pasazera wpadnie pod 3G oraz zmieniarka 6 CD pod swiatłowód (MOST) Kabelsatz AMI MMI 3G-36735 Dodatkowo nareszcie dopadłem wzmacniacz BANG&OLUFSEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Jak Ci poszło z nagrzewnicą? iPad Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Hej Grześ, słyszałem, że działasz z 3 strefami:decayed:powodzenia, jak coś to dzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Grzesiu - pytanie mam takie. Jesteś w stanie powiedzieć mi, jakie jest oznaczenie najświeższych map do MMi 3G? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Po dwóch dniach walki MODY zrobione - Klima 3 strefowa (panel klimy z białym wyswietlaczem z 2013 ) - MMI 3G - Nagłosnienie BANG&OLUFSEN - zmieniarka 6CD pod światłowód - AMI w schowku (AUDI MUSIC INTERFEJS) Oczywiście pozostanie kosmetyka typu zakładanie tapicerek , kodowania itd. W przyszłym tygodniu odwiedze ASO celem sciągniecia OCHRONY . Mam nadzieje ,ze wszystko pójdzie bez niespodzianek Jarek wiem co przeszliście z Bogdanem przy przekładce KLIMY Drugi raz tego nie zrobiłbym Tutaj DUŻE podziekowania dla szoguna :notworthy: za wielka pomoc w rezaniu Do takiego typu modyfikacji trzeba dwóch osób . Dzis skończylismy koło 1.30 Sławek przy dłubaniu z cięgnami i silniaczki od klimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi