tomekhxc Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Kiedy przewidywany koniec prac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Od razu wleci webasto Oczywiście jest kilka zonków W Poniedziałek trzeba zamówic kilka drobiazgów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Czad, będzie tutek z Webasto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiu85 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Bedzie czadersko!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Od razu wleci webasto Oczywiście jest kilka zonków W Poniedziałek trzeba zamówic kilka drobiazgów . Ciekawy jestem tych zonków co cie zaskoczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ojjjj będzie się działo Grześ a kiedy się będziesz brał za tył, tez jest polift?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ojjjj będzie się działo Grześ a kiedy się będziesz brał za tył, tez jest polift?? Tyl juz dawno zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ojjjj będzie się działo Grześ a kiedy się będziesz brał za tył, tez jest polift?? Tyl juz dawno zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Teraz juz wiadomo czemu gnija na dole błotniki Miedzy progiem a dolnym poszyciem błotnika gromadzi sie cały syf( błoto ,piasek,wilgoć )Wszystko zostało wyczyszczone i zabezpieczone . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Profi robot - w sumie jak przy kazdym projekcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 no cóż poprawka po fabryce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Błotniki od polifta przychodzą bez problemu czy trzeba coś rzezbić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Czad, będzie tutek z Webasto? Tak graty w sumie juz leza ponad rok Węze wszystkie juz podpiete , z piecem jest zonk poniewa nie mozemy znależc rozwiazania z jego mocoowaniami w podłuznicy . Zawor załozony w podszybiu , pozostaje instalacja itd. mam o wiele uproszczona sprawe poniewaz mam zdjety błotnik itd. W ETCE ja i w ASO nic nie znależlizmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Fajnie ze znalazłeś wreszcie czas dla "siebie" Stary zderzak tez leży na styropianie? Zakładaj odrazu osłonę nadkola od polifta bo to przez nią ten cały syf w progu i komorze silnika Da się ustawić ogrzewanie postojowe tak żeby grzało jednocześnie silnik? W Bieszczadach - 30 to norma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Webasto podgrzewa plyn chlodniczy wiec i silnik Grzegorz a co z radarem ? Przerabiasz swoje mocowanie czy da sie zalozyc przedliftowy radar na poliftowe mocowanie i bedzie pasowalo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja myślę, że radaru wcale nie trzeba ruszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 WEBASTO da sie zakodowac aby podgrzewało silnik jak i w srodku było ciepło W B6 zakładałem to i do B8 wleci Greg tu masz kodowanie w 18 webasto ---> coding 07 ---> BYTE 0 ---> Bit 3 zmiana z 0 na 1 . Mocowanie pod RADAR oczywiście trzeba zmienić nie wiem jak z kalibracją bedzie . Jutro popołudniu walcze dalej tylko jak tylko przyjda pierdółki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigjasiu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dzięki Ci panie za to kodowanie! W B7 miałem webasto które podgrzewało również silnik a w B8 już tylko sam środek, myślałem że tak już zostanie... Dzięki Ci panie za to kodowanie! W B7 miałem webasto które podgrzewało również silnik a w B8 już tylko sam środek, myślałem że tak już zostanie... Sprawdziłem kodowanie i mam już tak zakodowane jak napisałeś wyżej, przypuszczam, że wina leży po SILNIKU CAHA, tzn jego słynne niedogrzewanie. W B7 jak webasto miałem ustawione na 30 min, przy temperaturze -25 +- to temperatura płynu chłodzącego była powyżej 70 stopni, a w B8 nawet nie drgnie od minimum. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi