wrclaguna Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Byłem po bułki, dwie szybkie fotki .Przód i dupcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaMjEd Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Bardzo fajne auto. Z całym szacunkiem do włożonej w pracy uważam że przedliftowy front wygląda o wiele lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Super w czwartek jadę po graty ,pisz co i jak rozwiązać Lift s line jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Byłem po bułki, dwie szybkie fotki . Przód i dupcia To Ty Grześ po bułki do lasu jeździsz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 świetnie ten poliftowy przód wygląda, tył zresztą tez, kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Byłem po bułki, dwie szybkie fotki . ta, akurat A4 jak A4, dla mnie nuda bo widzę na tygodniu dziesiątki jak jadę do pracy. Ale za to zadek z kominami jedyny w swoim rodzaju Tak powinna wyglądać fabrycznie eska . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Byłem po bułki, dwie szybkie fotki . Przód i dupcia To Ty Grześ po bułki do lasu jeździsz? Miałem o to samo zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Tylko przejeżdża przez las, furka wyszła kozacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Tablica by się przydała jakaś nówka sztuka bo się wyróżnia taka już zmęczona czasem, na tle tego "nowego" przodu i ogólnie wypucowanego auta. Ja spis gratów do Webasta bym prosił, albo najlepiej jakiś opis z montażu, pewnie nie jeden by skorzystał. Edytowane 6 Września 2014 przez dawidg2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Kawał dobrej roboty. Na prawdę szacun zrób spis częsci i opcje tych wariantów różnych. Polift jest kosa a tył faktycznie wygląda u Ciebie mega elegancko spasowałeś ten wydech. Mam nadzieję że będzie jakaś większa sesja środka z carbonem też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Kurcze jak chłopaka napadli no dajcie mu teraz odpocząć po ciężkiej robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Grzesiu wyszło mega , ale brakuje mi w tym przodzie grilla od rs4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Chyba kolega naoglądał się białego Rs5 u Krzycha auto zrobione ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jeśli pytasz o moje audi, to jutro mam jechać i pomagać Krzyskowi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Moim zdaniem teraz jest bardzo ładnie. Wzór grila od RS-a nijak by się miał do pozostałych plastików na zderzaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Odchodząc od ostatniego moda, muszę powiedzieć że kominy wyglądają naprawdę zawodowo! Wypełnienie tej szczeliny między dyfuzorem a rurą robi ładny efekt, znacznie lepszy od chromowanych końcówek S line które mi osobiście się nie podobają. rednica dobrana idealnie! Izolowałeś termicznie dyfuzor od rury? Btw, widać że wyciąłeś DPFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 :grin: :grin: :grin: :grin: no to fakt. szacun musi być wygląda zajeb...ie. wcześniej miałem takie mieszane uczucia do poliftów, ale jak Twoja zobaczyłem to zmieniłem zdanie. rewelacyjnie to wyszło. i moim zdaniem dobrze, że wpadł cały czarny gril :kox: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Odchodząc od ostatniego moda, muszę powiedzieć że kominy wyglądają naprawdę zawodowo! Wypełnienie tej szczeliny między dyfuzorem a rurą robi ładny efekt, znacznie lepszy od chromowanych końcówek S line które mi osobiście się nie podobają. rednica dobrana idealnie! Izolowałeś termicznie dyfuzor od rury? Btw, widać że wyciąłeś DPFa Bez DPF jezdze ponad 3 lata i mam spokój Termicznie nic nie izolowałem nie ma takiej potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi