wrclaguna Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 opona przecieta z boku śmietnikZACHCIAŁO mi się 20"
andynl Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 No na takich cienkich laczkach to się jeździ z duszą na ramieniu Grześ, a Ty z przyzwyczajenia jak furmanką No cóż parę stówek w plecy
Ans Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) To tutaj nasuwa się moje pytanie jak opona na śmietnik, a reszta byłaby już widocznie zużyta, to jak to w quattro i torsenie, wszystkie trzeba wymienić ? czyli w takich 20" to maaatko Booooożoooo Edytowane 6 Maja 2015 przez Ans
MarcinOslo Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 opona przecieta z boku śmietnik ZACHCIAŁO mi się 20" Kurde ,az tak ? To tutaj nasuwa się moje pytanie jak opona na śmietnik, a reszta byłaby już widocznie zużyta, to jak to w quattro i torsenie, wszystkie trzeba wymienić ? czyli w takich 20" to maaatko Booooożoooo W Q chyba 1,5mm wynosi dopuszczalna tolerancja wysokosci bieznika pomiedzy przodem a tylem Mowa oczywiscie o parach ,wymieniac jedna to ewentualnie na zuzyta w takim samym stopniu W tym wypadku " na szczescie" wystarczy jedna
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 opona przecieta z boku śmietnik ZACHCIAŁO mi się 20" Kurde ,az tak ? To tutaj nasuwa się moje pytanie jak opona na śmietnik, a reszta byłaby już widocznie zużyta, to jak to w quattro i torsenie, wszystkie trzeba wymienić ? czyli w takich 20" to maaatko Booooożoooo W Q chyba 1,5mm wynosi dopuszczalna tolerancja wysokosci bieznika pomiedzy przodem a tylem Mowa oczywiscie o parach ,wymieniac jedna to ewentualnie na zuzyta w takim samym stopniu W tym wypadku " na szczescie" wystarczy jedna Tolerancja to 3% a nie 1,5mm, zresztą mimo że Q to i tak nie równo kroi opony.
Jasikj7 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Prawda jest taka ze kapcie 20" zakladac tylko na zloty, przy codziennym uzytkowaniu jezdzisz jak z dusza na ramieniu.
miron78 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 ja na 20 latam 5 rok i nigdy nie miałem żadnej przygody
Kriss SierraFan Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 ja na 20 latam 5 rok i nigdy nie miałem żadnej przygody Dokładnie, nie ma co przesadzać. Na 16" też można kapcia złapać
H4mm3R Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Prawda jest taka ze kapcie 20" zakladac tylko na zloty, przy codziennym uzytkowaniu jezdzisz jak z dusza na ramieniu. Prawda jest taka że jest jedna zasada, nie miałeś to się nie wypowiadasz
Jasikj7 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Prawda jest taka ze kapcie 20" zakladac tylko na zloty, przy codziennym uzytkowaniu jezdzisz jak z dusza na ramieniu. Prawda jest taka że jest jedna zasada, nie miałeś to się nie wypowiadasz Tak się składa ze jezdzilem na 20" ale nie audi teraz mam 19" i wiem co to znaczy "polskie drogi" jak większość z nas i nie miałem nic złośliwego na mysli
wrclaguna Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 w górę ?............ w doł ? bo kręcimy raz w tą i z powrotem moze 21" ?
MarcinOslo Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Delikatnie w dol bym jeszcze dal ,ale naprawde minimalnie Dla mnie jak opona zaczyna sie juz chowac w nadkolu ,auto przestaje wygladac
afroo. Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Na zwykłych fedrach też tak mam. Jest gwint to wyrównaj nadkole z oponą i będzie git. ; )
kristof2009 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Delikatnie w dol bym jeszcze dal ,ale naprawde minimalnie Dla mnie jak opona zaczyna sie juz chowac w nadkolu ,auto przestaje wygladac wlasnie wtedy zaczyna wyglladac
Rekomendowane odpowiedzi