Kriss SierraFan Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 A którym sprzecie mówisz ? od GEKO ? Abrites ? czy tym co mozna przekładac sterowniki z auta do auta ? Tym co można z auta do auta
wrclaguna Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Opublikowano 30 Lipca 2015 Nie wiem jak sie nazywa urzadzenie ale robia je w PL Zielona Gora
majkel933 Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Piękne auto ! jestem w trakcie kupna A4 B8 , już wiem do kogo pisać o jakieś info co do modow ! Powodzenia i jeszcze raz super OOOO ! Gdzie malowałeś zaciski i jaka cena mozesz napisac na priv Pozdrawiam !
wrclaguna Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2015 ZACISKI malowałem tu Naprawde leja duzo lakieru i wyglada to spoko .http://www.lakierowanie-malowanie-proszkowe.pl/
matriw Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) ...a ja głupi myślałem, że S-Line to wysoka wersja wyposażenia Grzesiu, tak dalej! Najlepiej w moim aucie! No i lipa, że ten napis na grill mi nie podejdzie do przedlifta, bo jest kozacki Masz może chociaż jakieś wymiary naklejek na drzwi? Bo na allegroszu stoją takowe 17x taniej Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez matriw
czester Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Jak nie masz czujników z przodu to podejdzie, czy się mylę ?
Jasikj7 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Grzesiu mam pytanko. Jest możliwość włożenia do naszych wózków większego zbiornika paliwa? może ktoś to trenował. Temat troche nietypowy dlatego nie wiedziałem gdzie z tym uderzyć. Dla mnie te 65l to troche mało często musze tankować.
marek750 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Kolego mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich hamulcach? Z jakiego modelu? Jak z montażem w B8? Jakie tarcze, klocki, przewody? Dziękuję!
griga-st Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Grzesiu mam pytanko. Jest możliwość włożenia do naszych wózków większego zbiornika paliwa? może ktoś to trenował. Temat troche nietypowy dlatego nie wiedziałem gdzie z tym uderzyć. Dla mnie te 65l to troche mało często musze tankować. Zbiornik na ~500km Tez mi gula skacze jak co kilka kilometrów na cpn trzeba zajeżdżać.
andynl Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Tez mi gula skacze jak co kilka kilometrów na cpn trzeba zajeżdżać. To zajeżdżaj na SHELL może nie będzie Ci skakało panowie nogi macie za ciężkie
Gibons Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Trzeba bylo kupić 2.0TDI ja robie 850km na zbiorniku a lubie przycisnąć
griga-st Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Jakie ciężkie, jakie ciężkie? Średnia cały czas 14,5 Co mam zrobić jak normalnej drogi nie mam, tylko autostrady? Tankuje tylko na shellu. W Ingolstadt po lewej stronie autostrady jest Audi, po prawej rafineria Shella. tak dla ciekawostki
bigjasiu Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Grzegorzu, jakaś POSUCHA u Ciebie!!! Czyżby skończyły się plany na mody !? Albo to Cisza przed BURZĄ Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez bigjasiu
wrclaguna Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Grzesiu mam pytanko. Jest możliwość włożenia do naszych wózków większego zbiornika paliwa? może ktoś to trenował. Temat troche nietypowy dlatego nie wiedziałem gdzie z tym uderzyć. Dla mnie te 65l to troche mało często musze tankować. Nie wiem czy sie da bo nawet jak by cos wcisnął to nie obejdzie sie bez kodowania Grzegorzu, jakaś POSUCHA u Ciebie!!! Czyżby skończyły się plany na mody !? Albo to Cisza przed BURZĄ Z wypasu to już nie ma co wrzucic teraz tylko Kolego mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich hamulcach? Z jakiego modelu? Jak z montażem w B8? Jakie tarcze, klocki, przewody? Dziękuję! U mnie siedzą hamulce z Q5 345 mm 4 tłoki BREMBO wszystko ORI , oczywiście pasuje p&p Nawet to hamuje
amaradaar Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Hehe nawet hamuje ale tak tyciu tyciu powiedzialby siemian Grzesiu z wypasu to jeszcze nakladki na pedalsony rs4 by trza bo chyba tam ciemnosc widze
skotyman Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 nakładki rs4 juz dawno tam siedza;D
Hohe Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) A ten dynamiczny układ kierowniczy? Dorezany? A jak można pomarzyć, to mógłbyś dorzucić jeszcze Tiptronika. No i Kessy oczywiście. Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez Hohe
wrclaguna Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2015 A ten dynamiczny układ kierowniczy? Dorezany? No i Kessy oczywiście. Graty lezą i czekaja na spadek temperatury w RZ
bigjasiu Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 na tiptronika to i ja bym się pisał....
Hohe Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zróbmy referendum, jak wygramy to będzie musiał dorezać tipa i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi