wrclaguna Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 Montaz wyłącznika poduszki AIR BAG pasazera w schowku Bede śledzil ten temat bo sam planuje to zrobić u siebie Myśę , że zaraz po Nowym Roku zacznę klamoty już są . Bardzo jestem ciekaw jak ogarniesz temat przycisku start-stop gdyż chciał bym u siebie też coś takiego zrobić W swoim A4 B6 mam taki wlacznik z RS4 A w B8 tez będzie ten MOD Obiecana fota kiery TT/R8 na aucie Wszystko śmiga jak nalezy . poduchę też sprawdzałeś :?: Odpukac zaraz sie skończą pomysły na dokładanie bo już wszystko jest i co wtedy??? wtedy Grześ będzie nam mody robił mam tu kilku takich co by pewnie przyjechali na jakieś rezanko A na wiosne budowa garazu u mnie Z papierami walcze od wiosny :gwizdanie: ...te nowe przepisy budowlane i procedury
126tomek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 A mógł byś podrzucić jak to wyrezać? Interesuje mnie takie coś że wsadzam klucz,przekręcam i po naciśnięciu przycisku auto odpala:)
wrclaguna Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 A mógł byś podrzucić jak to wyrezać? Interesuje mnie takie coś że wsadzam klucz,przekręcam i po naciśnięciu przycisku auto odpala:) A w jakim aucie ?
alvaro Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 wrclaguna -Fabryczny alarm ( miejmy nadzieje ze Komfort obsłuzy ) jak masz 8K0907064N to samo co 8K0907064CQ to bez problemu Sprawdzone wrclaguna -Rezanie włacznika START/STOP engine w panelu MMI I wtedy auto odpala bez wkładania klucza do stacyjki czy trzeba i tak pakować ? Bo jeśli klucz musi i tak być w stacji to wg. mnie - zbędny gadżet...
Brysio Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 przy keyless musi byckluczyk w aucie ale nie w stacyjce
alvaro Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wiem jak jest przy Advanced Key ale pytam o taki mod jak robi Laguna...
wrclaguna Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 wrclaguna -Fabryczny alarm ( miejmy nadzieje ze Komfort obsłuzy ) jak masz 8K0907064N to samo co 8K0907064CQ to bez problemu Sprawdzone wrclaguna -Rezanie włacznika START/STOP engine w panelu MMI I wtedy auto odpala bez wkładania klucza do stacyjki czy trzeba i tak pakować ? Bo jeśli klucz musi i tak być w stacji to wg. mnie - zbędny gadżet... Trzeba pakować kluczyk niestety guzik musi być Keyless czy ja wiem czy to takie fajne moj kumpel zmieniał juz dwie klamki i stacyjke W ASO trochę klamek wymieniali juz . Moj MK przyjął kodowanie
126tomek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 W Passacie B5 FL 2001rok:) Zainspirowałeś mnie tą b6:)
wrclaguna Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 W Passacie B5 FL 2001rok:) Zainspirowałeś mnie ta b6:) a jaki włacznik tam chcesz dac ? z RS4 czy z Tuarega http://audisrs.com/archive/rs4-push-button-start__o_t__t_4736.html
126tomek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Myślałem dać uniwersalny taki jak w tym linku co mi dałeś co jest pod koniec:) Chociaż widzę że ten z Tuarega był by lepszy:)
jedrekx Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 mój tata w Q7 ma advanced key, bardzo fajny gadżet
alvaro Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Moja ciotka ma to w Nissanie Micra Czytałem że w Audiku się nie popisali i klamki siadają...
jedrekx Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 no nie wiem, auto ma 2 lata (my go mamy rok) i póki co gra jedyne co to trzeba było wymienić baterię w pilocie. zresztą my otwieramy normalnie auto z pilota, tylko odpalamy bez klucza :gwizdanie:
mystic.pl Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Moja żona ma to w Aurisie kluczyka w ogóle nie wyciąga z torebki. Podchodzi do auta i jak chwyci za klamkę to się dopiero wtedy otwiera i tylko od strony kierowcy. Odpalanie też tylko na przycisk bez kluczyka. Ale baterie w pilocie siadają często tak jak jedrekx pisze.
_Makki_ Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Moje baterie wymienialem 3 razy od nowosci. Kluczyk zawsze w kieszeni w pokrowcu. Za to klamki zyja zawsze swoim zyciem. Im zimniej tym gorzej. W gorach rok temu -15-20 stopni to nie moglem otworzyc drzwi nieuzywajac pilota. Z zamykaniem tez czasami sa jaja. Bede to robil na gwarancji jakos luty/marzec. Advanced key fajna sprawa ale mogliby popracowac troche lepiej nad tymi czujnikami w klamkach..
virus Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Teraz trzeba pomyśleć nad pożądanym subwooferem
skrab Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Teraz trzeba pomyśleć nad pożądanym subwooferem już było na innym wątku
pastaldo Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Teraz trzeba pomyśleć nad pożądanym subwooferem i dokupić przyczepke żeby wozić ze soba generator taki przynajmniej z 5kW
wrclaguna Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Fabryczny alarm prawie załozony pozostaje tylko zmienić tapicerke z wlacznikem dezaktywacji alarmu w najblizszej przyszłości . Znow było przewalanko tapicerek w aucie od samego przodu auta do bagaznika Czekam tylko na małe info w sprawie LongCoding w Komforcie .
Rosemeyer Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 ja wiem, czasem mody sa fajne dla samego modzenia, a czasem sa nawet przydatne, ale na chu.. Ci ten alarm?
Rekomendowane odpowiedzi