_Gabriel_ Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 bedzie DIY ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ORI LEDY juz siedzą w klapie We wszystkich nowych modelach są teraz stosowane . A do C6 też podejdą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 w c6 są takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Dzieki to trza zamówić i zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldt Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Grzesiu, napisz w skrócie jak wygląda montaż tych ledów Wystarczy kupic wtyczke, piny i polutowac? Noo i czekam na foty w nocy bo sam mam chętke na coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 **jowy mam aparat i fotki na tym mrozie zle mi wychodzą Ale zapozyczyłem zdjecie z A6 a świeci tak samo jak w A4 u mnie Polecam ... polecam wszystkim Oczywiscie brak błędow na kompie Tak oczywiscie będzie DIY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 dobra rejestracja swoja droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 dobra rejestracja swoja droga w stylu NO smoking :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Własnie zamówiłem w ASO zestawik Ledów Ciekawe czy mają na stanie czy trzeba chwile poczekać Grześ długo czekałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldt Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Cuber, to któryś z nas będzie czekał Bo z tego co wiem to na magazynie w Poznaniu mają dwie sztuki, a też dziś zamówiłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Własnie zamówiłem w ASO zestawik Ledów Ciekawe czy mają na stanie czy trzeba chwile poczekać Grześ długo czekałeś ? Grzechu zareagował wczoraj po 15 minutach jak wkleiłem opis z forum a5 i dziś ma więc niedługo ale nie ma to tamto - pojawia się możliwość moda i Grzechu się nie zastanawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Tak _Makki_ Spis poszczególnych części do MODA 4G0943021 2 szt. 50, 59 PLN szt. 4B0971832 2 szt. 10,70 PLN szt. 000979009E 2 szt . 12,49 PLN szt. Po rabatach bedzie taniej Małe porownanie z tradycyjną lampką A jak swieci ? to wieczorkiem będzie foto Będzie teścik czy bedą pasować do B6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 a dlaczego mają nie pasować..na 100% będzie..blendy sklapy c6 są takie same jak nasze więc i lampki muszą pasować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Cuber, to któryś z nas będzie czekał Bo z tego co wiem to na magazynie w Poznaniu mają dwie sztuki, a też dziś zamówiłem.. hehhe no Ja jakies 30 minut temu zamówiłem e-mailem wiec pewnie poczekam Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 LEDY idą jak gorące bułeczki w ASO Najwazniejsze ze nie wali zadnych błędow w Komforcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Jutro będę na magazynie w Poznaniu to wam ten ostatni zestaw podpierd*** A tak na poważnie, jeśli zabanglają w B6 to super (pytanie czy MCE się nie dopieprzy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 nie będzie żadnych błędów..jedyne co trzeba przyrezać to kostkę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Teraz odpaliłem w aucie AUDI SIDE ASSIST Niestety aż od lata szukałem Modułu GATEWAY pod swiatłowód obsługujacy ten MOD ( i nne ) . Trochę mi to zajęło szukanie info i analiza schematów Jestem HAPPY i uwazam ze to mój najwiekszy MOD w karierze Kurka u mnie teraz - 20 C a ja z kompem latam http://www.youtube.com/watch?v=6aSr07Xg7p0&context=C34a807aADOEgsToPDskK84liFk5crYujsjIrAeYaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldt Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 No Grzesiu , gratulacje I pełen szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Nie wiem jak to wygląda w a4 ale w a6 bez problemu można odpalić ACC bez wymiany licznika... Tylko nie będzie się wyświetlać podziałka na prędkościomierzu W Q5 jest tak samo, wiec i u Ciebie Grzesiek tez da rade. A Twojego gate'a nie da sie doflashowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi