cichy8610 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 orangutan rządzi cyt(clarkson) "to powinno być zakazane jak sex z Etiopskim tranzwestytą" - powinno się to tyczyć TG USA i TG Australia. Pozdrawiam Fun TG
Wandej Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Jeremy sfajczył karbon w Lambo :facepalm:ma talent gościu Carbon czy ceramika tam jest? Dobry odcinek a jakie dzwięki w tym tunelu:kox:
PABLO Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Carbon czy ceramika tam jest? Dobry odcinek a jakie dzwięki w tym tunelu:kox: O którym odcinku mówisz? Jest już nowa seria? ---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- Ok już wiem News: Odcinek specjalny 19 serii Top Gear będzie w... | TopGear.net.pl - Polska strona fanów TopGear
Wandej Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Carbon czy ceramika tam jest? Dobry odcinek a jakie dzwięki w tym tunelu:kox: O którym odcinku mówisz? Jest już nowa seria? ---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- Ok już wiem News: Odcinek specjalny 19 serii Top Gear będzie w... | TopGear.net.pl - Polska strona fanów TopGear Dev chyba pisał o 18 serii gdzie testowali Lambo Nobla i Mp4-12c na Imoli. I tak Jeremy w Lambo zagrzał ceramiczne tarcze:decayed:
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 "Dostajemy masę listów od osób, które skarżą sie na to, że nie pokazujemy tanich wozów. Oto nowy Vauxhall Corsa (angielski odpowiednik Opla Corsy). Ok, ale dość o tym."
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 właśnie mi to wskoczyło na FB, no Stig żondzi :polew::polew:
Dev Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Stig przypomina mi "trochę" Giertycha ... :polew::polew::polew::polew::polew:
GreGoriO Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 a widzieliście dzisiaj STIGa w faktach?? Kozyra aż twarz zakrywał przy bączkach heheh:facepalm: Stig w Warszawie! Zobaczcie mistrza w akcji. - Fakty od jutra na TVN!!! o 22.30!!! oby w dobrym HD Top Gear 18 (1) - Magazyn Motoryzacyjny - Program TV
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 a widzieliście dzisiaj STIGa w faktach??Kozyra aż twarz zakrywał przy bączkach heheh:facepalm: Stig w Warszawie! Zobaczcie mistrza w akcji. - Fakty od jutra na TVN!!! o 22.30!!! oby w dobrym HD Top Gear 18 (1) - Magazyn Motoryzacyjny - Program TV Kolego 18 seria już dawno była na BBC:wink: Teraz startuję w styczniu już 19S:kox:
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 "Każdy, kto siedzi na tylnej kanapie w czteroosobowym kabriolecie, wygląda jak Hitler"
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Fajnie że będzie na TVN Top Gear, dużo bardziej zrobi się popularna ta seria u nas bo nie każdy ogląda BBC lub TVN Turbo.
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Fajnie że będzie na TVN Top Gear, dużo bardziej zrobi się popularna ta seria u nas bo nie każdy ogląda BBC lub TVN Turbo.http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-d.ak/hphotos-ak-ash4/734723_268023086660003_707685508_n.png :polew: Padłem:decayed: Każdy ich na siłe próbuje naśladować i nikomu dobrze nie wychodzi:thumbdown: Budżet niezły mają na pewno ale ekipa super:good: Jak dla mnie najlepsze odcinki jak szukali po Europie fajnych dróg(Rumunia i Szwajcaria chyba) super samochodami:kox: Też bym tak chciał
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Spotted: The Stig in Tesco Extra | Facebook Stig w Tesco
GreGoriO Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 a widzieliście dzisiaj STIGa w faktach??Kozyra aż twarz zakrywał przy bączkach heheh:facepalm: Stig w Warszawie! Zobaczcie mistrza w akcji. - Fakty od jutra na TVN!!! o 22.30!!! oby w dobrym HD Top Gear 18 (1) - Magazyn Motoryzacyjny - Program TV Kolego 18 seria już dawno była na BBC:wink: Teraz startuję w styczniu już 19S:kox: wiem że była... ale jeśli w dobrym HD będzie to z chęcią obejrzę jeszcze raz
Damian Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Cytuje wypowiedź Jeremiego: Hammond! Jak płytkie i puste jest twoje życie skoro chcesz kupić do auta kolorowe zaciski:decayed:
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Cytuje wypowiedź Jeremiego: Hammond! Jak płytkie i puste jest twoje życie skoro chcesz kupić do auta kolorowe zaciski:decayed: :polew: Leci właśnie na TVN
Dev Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 ładnie pocisnęli ---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- eeeeee... ten odcinek widziałem
Rekomendowane odpowiedzi