Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 7cm ma byk już Teraz już trochę więcej. Teraz 27 idziemy do lekarza. :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: Gratulacje hornet Stanley będzie dobrze ,nie martw się .
Adrenalina Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Leżymy w szpitalu... Mała dostaje antybiotyki i kroplówkę. Ale jestem przekonana że będzie dobrze Mała to dzielna dziewczynka. Damy radę.
diman Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Leżymy w szpitalu... Mała dostaje antybiotyki i kroplówkę. Ale jestem przekonana że będzie dobrze Mała to dzielna dziewczynka. Damy radę. no to My czyli Kasia Diman i mały Wiktorek trzymamy kciuki i życzymy powrotu do zdrowia
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Leżymy w szpitalu... Mała dostaje antybiotyki i kroplówkę. Ale jestem przekonana że będzie dobrze Mała to dzielna dziewczynka. Damy radę. szybko wracajcie do domu
A-rek Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Leżymy w szpitalu... Mała dostaje antybiotyki i kroplówkę. Ale jestem przekonana że będzie dobrze Mała to dzielna dziewczynka. Damy radę. raz dwa i wrócicie do domu
hubtychy Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Leżymy w szpitalu... Mała dostaje antybiotyki i kroplówkę. Ale jestem przekonana że będzie dobrze Mała to dzielna dziewczynka. Damy radę. Pewnie że dacie radę.Grunt to się nie załamywać Cała moja rodzinka trzyma kciuki za małą.
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 Leżymy w szpitalu... Mała dostaje antybiotyki i kroplówkę. Ale jestem przekonana że będzie dobrze Mała to dzielna dziewczynka. Damy radę. szybkiego powrotu do zdrowia i do domu........ choć Stanowi to poniekąd pasuję - ponoć Kędzior jest u niego i chleją tzn pija za zdrowie małej
Adrenalina Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Jeszcze raz dzięki Swoją droga to straszna tu nuda, na porodówce przynajmniej było wesoło
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 tak ,pewnie co jakiś czas słychać było szczęśliwe mamy nie mogące się doczekać swoich pociech :decayed:
Adrenalina Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 tak ,pewnie co jakiś czas słychać było szczęśliwe mamy nie mogące się doczekać swoich pociech :decayed: No coś w ten deseń :wink4: Tam było fajne towarzystwo więc i fajny klimat Tutaj już poważniejsza atmosfera[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 22:38_________________________________________________ Leżymy w szpitalu... Mała dostaje antybiotyki i kroplówkę. Ale jestem przekonana że będzie dobrze Mała to dzielna dziewczynka. Damy radę. szybkiego powrotu do zdrowia i do domu........ choć Stanowi to poniekąd pasuję - ponoć Kędzior jest u niego i chleją tzn pija za zdrowie małej No też coś słyszałam Ale co tam, niech się Stasiu rozerwie skoro ma kilka dni wolnego od nas
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 :polew: curva ja tylko żartowałem a jednak chleją co tydzień
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 :polew: curva ja tylko żartowałem a jednak chleją co tydzień i tak będzie ,że go pod.ebałeś
Miszka82 Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 :polew: curva ja tylko żartowałem a jednak chleją co tydzień i tak będzie ,że go pod.ebałeś coś Ty Basia wie, że Stanley to alkon
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 :decayed: ale może obiecał :gwizdanie:,że grzecznie w domu będzie siedział ,a Ty go sypłeś :bicz3: :polew:
hubtychy Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 :polew: curva ja tylko żartowałem a jednak chleją co tydzień i tak będzie ,że go pod.ebałeś coś Ty Basia wie, że Stanley to alkon A Ty lepszy :?:[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 23:03_________________________________________________ :decayed: ale może obiecał :gwizdanie:,że grzecznie w domu będzie siedział ,a Ty go sypłeś :bicz3: :polew: Konfitura :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Konfitura :polew: :polew: tak mi wygląda :gwizdanie: :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 :polew: curva ja tylko żartowałem a jednak chleją co tydzień i tak będzie ,że go pod.ebałeś coś Ty Basia wie, że Stanley to alkon Widziały gały co brały :polew: Joke
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 :polew: curva ja tylko żartowałem a jednak chleją co tydzień i tak będzie ,że go pod.ebałeś coś Ty Basia wie, że Stanley to alkon Widziały gały co brały :polew: Joke
Rekomendowane odpowiedzi