nikaa Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 mojej małej pomagała herbatka PLANTEX dostępna w aptekach
diman Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Diman mam te krople, przywiozłem je sobie z Austrii ale w tej chwili dostaje witaminy przepisane przez pediatrę i nie chce za dużo dawać akurat przeżywamy męki, dziś od 17:30 i nadal nie widać końca powodzenia i wytrwałości bo będzie ci wiele potrzeba
Adrenalina Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 ...są też ciekawe metody masowania brzuszka, wczoraj przeszłam małe szkolenie bo od kilku dni też mamy podobny problem. Dobrze też dziecku robi poleżenie na brzuszku, nawet po jedzeniu, ladnie sobie odbije a przy okazji samo sobie go masuje. Tylko że na tą pozycję, chyba macie troszkę za wcześnie
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 ...są też ciekawe metody masowania brzuszka, wczoraj przeszłam małe szkolenie bo od kilku dni też mamy podobny problem. Dobrze też dziecku robi poleżenie na brzuszku, nawet po jedzeniu, ladnie sobie odbije a przy okazji samo sobie go masuje. Tylko że na tą pozycję, chyba macie troszkę za wcześnie od dawna znam ta metoda i stosuje ja codziennie :polew:
stanley Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 ...są też ciekawe metody masowania brzuszka, wczoraj przeszłam małe szkolenie bo od kilku dni też mamy podobny problem. Dobrze też dziecku robi poleżenie na brzuszku, nawet po jedzeniu, ladnie sobie odbije a przy okazji samo sobie go masuje. Tylko że na tą pozycję, chyba macie troszkę za wcześnie kolki naszej małej to chyba małe piwko
Adrenalina Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 ...są też ciekawe metody masowania brzuszka, wczoraj przeszłam małe szkolenie bo od kilku dni też mamy podobny problem. Dobrze też dziecku robi poleżenie na brzuszku, nawet po jedzeniu, ladnie sobie odbije a przy okazji samo sobie go masuje. Tylko że na tą pozycję, chyba macie troszkę za wcześnie kolki naszej małej to chyba małe piwko Małe nie małe, ale ja nie mogę patrzeć, jak płacze, krzyczy i wyrywa sobie włoski z bólu
Miszka82 Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 ...są też ciekawe metody masowania brzuszka, wczoraj przeszłam małe szkolenie bo od kilku dni też mamy podobny problem. Dobrze też dziecku robi poleżenie na brzuszku, nawet po jedzeniu, ladnie sobie odbije a przy okazji samo sobie go masuje. Tylko że na tą pozycję, chyba macie troszkę za wcześnie kolki naszej małej to chyba małe piwko Małe nie małe, ale ja nie mogę patrzeć, jak płacze, krzyczy i wyrywa sobie włoski z bólu ból kształtuje charakter
stanley Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 ...są też ciekawe metody masowania brzuszka, wczoraj przeszłam małe szkolenie bo od kilku dni też mamy podobny problem. Dobrze też dziecku robi poleżenie na brzuszku, nawet po jedzeniu, ladnie sobie odbije a przy okazji samo sobie go masuje. Tylko że na tą pozycję, chyba macie troszkę za wcześnie kolki naszej małej to chyba małe piwko Małe nie małe, ale ja nie mogę patrzeć, jak płacze, krzyczy i wyrywa sobie włoski z bólu ból kształtuje charakter chyba u Rambo
Kędzior Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 ...są też ciekawe metody masowania brzuszka, wczoraj przeszłam małe szkolenie bo od kilku dni też mamy podobny problem. Dobrze też dziecku robi poleżenie na brzuszku, nawet po jedzeniu, ladnie sobie odbije a przy okazji samo sobie go masuje. Tylko że na tą pozycję, chyba macie troszkę za wcześnie kolki naszej małej to chyba małe piwko Małe nie małe, ale ja nie mogę patrzeć, jak płacze, krzyczy i wyrywa sobie włoski z bólu ból kształtuje charakter jabany :polew: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 ...są też ciekawe metody masowania brzuszka, wczoraj przeszłam małe szkolenie bo od kilku dni też mamy podobny problem. Dobrze też dziecku robi poleżenie na brzuszku, nawet po jedzeniu, ladnie sobie odbije a przy okazji samo sobie go masuje. Tylko że na tą pozycję, chyba macie troszkę za wcześnie kolki naszej małej to chyba małe piwko Małe nie małe, ale ja nie mogę patrzeć, jak płacze, krzyczy i wyrywa sobie włoski z bólu ból kształtuje charakter :polew:
Bulik Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Małe nie małe, ale ja nie mogę patrzeć, jak płacze, krzyczy i wyrywa sobie włoski z bólu chyba z główki
diman Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 popołudniowy spacerek zaliczony chodź nie obyło się bez deszczu zmokłem jak cholera
A-rek Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 ...są też ciekawe metody masowania brzuszka, wczoraj przeszłam małe szkolenie bo od kilku dni też mamy podobny problem. masujemy, zawsze zgodnie z ruchem wskazówek zegara Dobrze też dziecku robi poleżenie na brzuszku, nawet po jedzeniu, ladnie sobie odbije a przy okazji samo sobie go masuje. Tylko że na tą pozycję, chyba macie troszkę za wcześnie też od czasu do czasu tak ją kładziemy ale pomaga tylko na chwile dziś od 9:00 do 16:00 był cieżki dzień
Bulik Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 dziś od 9:00 do 16:00 był cieżki dzień masaaaaakra moze po kielichu sie rozluzni my teraz czekamy na pierwszy ząbek ,mała sie slini tak jakby piła płyn do mycia naczyn
Arturoo Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 ........czekamy na pierwszy ząbek ,mała sie slini tak jakby piła płyn do mycia naczyn :polew: te Wasze porównia rozwalają :polew:
A-rek Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Arku ile spadłeś z wagi ja nic
Bulik Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Arku ile spadłeś z wagi ja nic jeszcze
stanley Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 no i dziewczyny w domu :> 10 dni szybko zleciało :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi