stanley Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 chyba wiem dlaczego :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 22:48_________________________________________________Kamila jest ok, tak samo jak Alicja, Klaudia, Aleksandra, Anna, Magdalena, Barbara, Karolina, Teresa, Natalia...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zuzka , Emilka , Ewelinka :gwizdanie: też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zuzka , Emilka , Ewelinka :gwizdanie: też też te dwa pierwsze ostatnio bardzo popularne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 chyba wiem dlaczego :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 22:48_________________________________________________Kamila jest ok, tak samo jak Alicja, Klaudia, Aleksandra, Anna, Magdalena, Barbara, Karolina, Teresa, Natalia...... zapomniales o Ewelinie i Julce :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 22:54_________________________________________________ ] a fak ju wiesz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zuzka , Emilka , Ewelinka :gwizdanie: też też te dwa pierwsze ostatnio bardzo popularne ano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 chyba wiem dlaczego :gwizdanie: chyba dlatego właśnie Kamila jest ok, tak samo jak Alicja, Klaudia, Aleksandra, Anna, Magdalena, Barbara, Karolina, Teresa, Natalia...... Alicja nie bo to jak ta co sie naćpała i myślała , że jest po drugiej stronie lustra Klaudia nie , bo (kędzior wie czemu nie ) Ola , całkiem spoko Anna , nie , bo za dużo głupich Ań znam Magda nie , bo to Madzia , a to już brzmi niepoważnie Barbara nie , bo Basia ma na imie Basia Karolina , jak mandolina Teresa to może mieć na imie pani w bibliotece a nie młoda laska Natalia fajne Zuzka , Emilka , Ewelinka :gwizdanie: też Zuza nie , bo mam w grupie jedną pojebaną ;] Emilka fajnie nawet ale właśnie popularne za bardzo Ewelina , znam jedną fajną Julce :gwizdanie: raczej nie Kędzior , sam wiesz dlaczego :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikaa Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zuzka , Emilka , Ewelinka :gwizdanie: też też te dwa pierwsze ostatnio bardzo popularne ano Jak dla mnie to Emilka i Marta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 chyba wiem dlaczego :gwizdanie: chyba dlatego właśnie Kamila jest ok, tak samo jak Alicja, Klaudia, Aleksandra, Anna, Magdalena, Barbara, Karolina, Teresa, Natalia...... Alicja nie bo to jak ta co sie naćpała i myślała , że jest po drugiej stronie lustra Klaudia nie , bo (kędzior wie czemu nie ) Ola , całkiem spoko Anna , nie , bo za dużo głupich Ań znam Magda nie , bo to Madzia , a to już brzmi niepoważnie Barbara nie , bo Basia ma na imie Basia Karolina , jak mandolina Teresa to może mieć na imie pani w bibliotece a nie młoda laska Natalia fajne Zuzka , Emilka , Ewelinka :gwizdanie: też Zuza nie , bo mam w grupie jedną pojebaną ;] Emilka fajnie nawet ale właśnie popularne za bardzo Ewelina , znam jedną fajną Julce :gwizdanie: raczej nie Kędzior , sam wiesz dlaczego :polew: no curva comment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 chyba wiem dlaczego :gwizdanie: chyba dlatego właśnie Kamila jest ok, tak samo jak Alicja, Klaudia, Aleksandra, Anna, Magdalena, Barbara, Karolina, Teresa, Natalia...... Alicja nie bo to jak ta co sie naćpała i myślała , że jest po drugiej stronie lustra Klaudia nie , bo (kędzior wie czemu nie ) Ola , całkiem spoko Anna , nie , bo za dużo głupich Ań znam Magda nie , bo to Madzia , a to już brzmi niepoważnie Barbara nie , bo Basia ma na imie Basia Karolina , jak mandolina Teresa to może mieć na imie pani w bibliotece a nie młoda laska Natalia fajne Zuzka , Emilka , Ewelinka :gwizdanie: też Zuza nie , bo mam w grupie jedną pojebaną ;] Emilka fajnie nawet ale właśnie popularne za bardzo Ewelina , znam jedną fajną Julce :gwizdanie: raczej nie Kędzior , sam wiesz dlaczego :polew: no curva comment argumentacja zayebista fakt :polew: :polew: [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 23:15_________________________________________________ Jak dla mnie to Emilka i Marta takie wybraliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Emilka to męczyła zwierzaki w pewnej bajce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikaa Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 moja na pierwsze ma Emilia a na drugie Marta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Emilka to męczyła zwierzaki w pewnej bajce Nie tylko w bajce :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 sorki ale zmiana wchodzi w grę jeśli........................ okaże się ,że będzie chłopiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Marta kojarzy mi się z pewną Panią, która jest "podwieszona" w wątku katowickim:gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Marta kojarzy mi się z pewną Panią, która jest "podwieszona" w wątku katowickim :gwizdanie: mnie na szczęscie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Dawid to świetne imię ! Przykłady Beckham, Hasselhoff, Guetta, Villa, Haye mógłbym tak stworzyć 100 stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Marta kojarzy mi się z pewną Panią, która jest "podwieszona" w wątku katowickim :gwizdanie: mnie na szczęscie nie ja tam nie żałuję [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 23:47_________________________________________________ Dawid to świetne imię ! Przykłady Beckham, Hasselhoff, Guetta, Villa, Haye mógłbym tak stworzyć 100 stron doebałeś do pieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 a nóż chłopiec bedzie :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor098 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 znalem jednom marte a emi wlasnie mom spokuj do rana bo spi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 znalem jednom marte a emi wlasnie mom spokuj do rana bo spi farciarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi