Nosfer Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Aaaaaa.... Czyli jednak mogą nie płakać :polew: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 17:44_________________________________________________Jedziedzie z Bąkami na zlot ? My się wybieramy z Julkiem. Będzie miał 6 miesięcy więc myślę, że spokojnie da radę. My też bierzemy, Ala będzie miała 8 mies Diman też bierze swojego bąbla A pamiętam jeszcze Baśkę jak w zeszłym roku w BT latała z brzuchem.. :gwizdanie: Jak te dzieci rosną..
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Aaaaaa.... Czyli jednak mogą nie płakać :polew: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 17:44_________________________________________________Jedziedzie z Bąkami na zlot ? My się wybieramy z Julkiem. Będzie miał 6 miesięcy więc myślę, że spokojnie da radę. My też bierzemy, Ala będzie miała 8 mies Diman też bierze swojego bąbla A pamiętam jeszcze Baśkę jak w zeszłym roku w BT latała z brzuchem.. :gwizdanie: Jak te dzieci rosną.. nom jeszcze pół roku i Diman bedzie od swojego niezły wpi*rdol zbierał
hornet Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ja musze mojej Pani przetlumaczyc ze 6miesieczny syn nadaje sie na taki wypad na zlot
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ja musze mojej Pani przetlumaczyc ze 6miesieczny syn nadaje sie na taki wypad na zlot a ja myślałem z miesięcznym jechać ale chyba się Żona nie zgodzi :polew: :polew:
Nosfer Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ja już swojemu tłumaczę, że będzie na zlocie kilka Pań co też mają mleczko i może się z nim podzielą cycuniem jak zrobi dobrą minę:
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ja musze mojej Pani przetlumaczyc ze 6miesieczny syn nadaje sie na taki wypad na zlot oczywiście, że tak [br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 11:32_________________________________________________ Ja już swojemu tłumaczę, że będzie na zlocie kilka Pań co też mają mleczko i może się z nim podzielą cycuniem jak zrobi dobrą minę: piwa jeszcze nie pije ?
Nosfer Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 On się nie dzieli cyckiem, to ja się nie dzielę piwem
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 On się nie dzieli cyckiem, to ja się nie dzielę piwem :polew:
Miszka82 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 On się nie dzieli cyckiem, to ja się nie dzielę piwem daj mu piwa, a na pewno wydzierżawi Ci cycka na jakiś zasys
Nosfer Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 On się nie dzieli cyckiem, to ja się nie dzielę piwem daj mu piwa, a na pewno wydzierżawi Ci cycka na jakiś zasys Jest nie przekupny..
Miszka82 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 On się nie dzieli cyckiem, to ja się nie dzielę piwem daj mu piwa, a na pewno wydzierżawi Ci cycka na jakiś zasys Jest nie przekupny.. ch...z tym no nie mów, że byś nie przyjął okładu z młodych, jedrniutkich cycuszków warto poświęcić trochę tego piwa...ile też ten mały może Ci go upić
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 On się nie dzieli cyckiem, to ja się nie dzielę piwem daj mu piwa, a na pewno wydzierżawi Ci cycka na jakiś zasys Jest nie przekupny.. już te wartości w dziecku zakrzewiłeś :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Miszka82 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 aha ja źle zrozumiałem że to Ty (Nosfer) nie jesteś przekupny
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ja Ali dałem trochę pianki z piwa i odstąpiła mi cycki
Miszka82 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 ja Ali dałem trochę pianki z piwa i odstąpiła mi cycki a tak to byś nie dostał ?
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 ja Ali dałem trochę pianki z piwa i odstąpiła mi cycki a tak to byś nie dostał ? no życie
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 muszę po pracy nacieszyć się na zapas :decayed:
Nosfer Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 aha ja źle zrozumiałem że to Ty (Nosfer) nie jesteś przekupny Daj spokój.. Myślisz, że jak stanley dostał klubowicza? ch...z tym no nie mów, że byś nie przyjął okładu z młodych, jedrniutkich cycuszków warto poświęcić trochę tego piwa...ile też ten mały może Ci go upić Jak trzeba zatykam mu nosek i nie ma dyskusji.. :polew:
Miszka82 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 ja Ali dałem trochę pianki z piwa i odstąpiła mi cycki a tak to byś nie dostał ? no życie skoro masz problem z dostępem do cycka...to nie zastanawiałeś się czy aby na pewno to Twoje dziecko
Rekomendowane odpowiedzi