viktor098 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Mój ma 3 miesiące - nie wiem jak Arka :gwizdanie: moja ma 9 miechów ,zaczęło się 1.5 miecha temu ale ostatnie 2 tygodnie to maaaasaaaakra nocki tak zarwane ze przypomniał mi się 1szy miesiąc średnio co 1h pauza po kim mała to załapała ? ...a po mamie to co zalatwic na jutro sztopery do uszu
Bulik Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Mój ma 3 miesiące - nie wiem jak Arka :gwizdanie: moja ma 9 miechów ,zaczęło się 1.5 miecha temu ale ostatnie 2 tygodnie to maaaasaaaakra nocki tak zarwane ze przypomniał mi się 1szy miesiąc średnio co 1h pauza po kim mała to załapała ? ...a po mamie to co zalatwic na jutro sztopery do uszu
Nosfer Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 jeżeli przy 3 miesiącach ząbkuje- to jest to bardzo szybko :gwizdanie: No szybko.. Ale znam takiego elementa co miał 1 miesiąc i się zaczynało :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 jeżeli przy 3 miesiącach ząbkuje- to jest to bardzo szybko :gwizdanie: No szybko.. Ale znam takiego elementa co miał 1 miesiąc i się zaczynało :gwizdanie: zamiast mleka to kox im chyba daja
A-rek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Mój ma 3 miesiące - nie wiem jak Arka :gwizdanie: moja skończyła 4 miesiące
Miszka82 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 dobre - i jaka tania zabawka
Bulik Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 dobre - i jaka tania zabawka padłem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Pelex Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Bobasy hihrają z byle czego nawet reklamówka jednorazowa potrafi je rozbawić do łez
diman Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 no i jest pierwszy ząbek u Wiktora a drugi już widać na dniach będą oba :kox: dwie górne jedynki
Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 no i jest pierwszy ząbek u Wiktora a drugi już widać na dniach będą oba :kox: dwie górne jedynki to bedzie mogl ci otwierac piwo
akjam Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Instynkt tacierzyństwa się odezwał u Kędziora... :polew: :polew:
diman Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 no i jest pierwszy ząbek u Wiktora a drugi już widać na dniach będą oba :kox: dwie górne jedynki to bedzie mogl ci otwierac piwo zgadza się jutro muszę go wypróbować po robocie
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 no i jest pierwszy ząbek u Wiktora a drugi już widać na dniach będą oba :kox: dwie górne jedynki
Bulik Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 no i jest pierwszy ząbek u Wiktora a drugi już widać na dniach będą oba :kox: dwie górne jedynki u nas jeszcze ni Uja
Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Instynkt tacierzyństwa się odezwał u Kędziora... :polew: :polew: bede wspanialym ojcem no i jest pierwszy ząbek u Wiktora a drugi już widać na dniach będą oba :kox: dwie górne jedynki to bedzie mogl ci otwierac piwo zgadza się jutro muszę go wypróbować po robocie nagraj filmik jak poszlo [br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 20:26_________________________________________________ no i jest pierwszy ząbek u Wiktora a drugi już widać na dniach będą oba :kox: dwie górne jedynki u nas jeszcze ni Uja natnij zyletka to szybciej wyjda :polew:
diman Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Instynkt tacierzyństwa się odezwał u Kędziora... :polew: :polew: bede wspanialym ojcem no i jest pierwszy ząbek u Wiktora a drugi już widać na dniach będą oba :kox: dwie górne jedynki to bedzie mogl ci otwierac piwo zgadza się jutro muszę go wypróbować po robocie nagraj filmik jak poszlo [br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 20:26_________________________________________________ no i jest pierwszy ząbek u Wiktora a drugi już widać na dniach będą oba :kox: dwie górne jedynki u nas jeszcze ni Uja natnij zyletka to szybciej wyjda :polew: nie no teraz to mnie już utwierdziłeś w wierze, że będziesz dobrym ojcem :kox:
Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Instynkt tacierzyństwa się odezwał u Kędziora... :polew: :polew: bede wspanialym ojcem no i jest pierwszy ząbek u Wiktora a drugi już widać na dniach będą oba :kox: dwie górne jedynki to bedzie mogl ci otwierac piwo zgadza się jutro muszę go wypróbować po robocie nagraj filmik jak poszlo [br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 20:26_________________________________________________ no i jest pierwszy ząbek u Wiktora a drugi już widać na dniach będą oba :kox: dwie górne jedynki u nas jeszcze ni Uja natnij zyletka to szybciej wyjda :polew: nie no teraz to mnie już utwierdziłeś w wierze, że będziesz dobrym ojcem :kox: :decayed:
Adrenalina Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Mamy pierwsze ząbki!! od razu dwie dolne jedynki Dzisiaj wystukałam łyżeczką :> Trochę wcześnie, bo za tydzień dopiero kończymy pół roku, ale najważniejsze że zupełnie bezobjawowo Gdybym sama nie sprawdziła to by się nie przyznała
Rekomendowane odpowiedzi