Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tacierzyństwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
powitac:hi:nie zagladalem tu bo nie bylo potrzeby ale po wizycie u lekarza dowiedzialem sie ze bede mial pierwsza corke:decayed:

:naughty: Gratulacje!

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 165,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzieki:wink:

Opublikowano

Dzisiaj mojem mamie powiedziałem że będzie babcią.

Zachlysnela sie kawa ze przez 30 minut nie mogła dojść do siebie. :polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Na ojcu żadnego wrażenia nie zrobilem :grin:

Opublikowano

u mnie to moja zonka stala jak wryta z testem w reku:decayed:

Opublikowano

A moja z hukiem wyleciala z łazienki :polew:

Opublikowano

nie ma to jak reakcja kobiety:grin:a ja tam sobie na spokojnie dalej sniadanie jadlem:decayed:

Opublikowano
nie ma to jak reakcja kobiety:grin:

wyobraź sobie jak słoń przechodzi przez ucho igielne to ją choć trochę zrozumiesz :decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor

moja przed porodem mówiła, żebym spróbował wysrać arbuza to pogadamy, a i tak miała cesarkę :grin:

Opublikowano
Dzisiaj mojem mamie powiedziałem że będzie babcią.

Zachlysnela sie kawa ze przez 30 minut nie mogła dojść do siebie. :polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Na ojcu żadnego wrażenia nie zrobilem :grin:

Ja jak rodzicom dałem buciki to tato zapytał mnie gdzie druga para butów dla pieska:decayed:

Ogólnie czekamy spokojnie na kwiecień to druga dziewczynka wyjdzie:kox:

Moja mówi ze to nawet lepiej bo na 3 dziecko bym się nie zdecydował a tak chodź będę walczył o syna:polew:

---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:32 ----------

W ogóle chwalić się kto był przy porodzie???

Jak tam byłem,hardcor na maksa i żonka dostała 3 razy ode mnie jak odleciała:decayed:

Opublikowano

Kuzwa moja ciagle mnie meczy ze przy porodzie musze być i uj no wiec musze.ciekawe co mnie tam czeka,pewnie sporo ujow poleci:decayed:

Opublikowano
Kuzwa moja ciagle mnie meczy ze przy porodzie musze być i uj no wiec musze.ciekawe co mnie tam czeka,pewnie sporo ujow poleci:decayed:

nie rób scen idź...jeszcze podziękujesz ...ja byłem i nie żałuję :kox:..każdemu polecam

Opublikowano

Ja byłem 3 razy :wink: raz moja mi odpuściła bo nie chciała mnie budzić o 4 nad ranem :decayed:

Za pierwszym razem trochę to przeżyłem ale później to już z górki :grin:

Opublikowano

u mnie też nuda .........:whistling::polew::polew: aczkolwiek Kasia zupełnie inaczej to opisywała :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

no wiecie to moje pierwsze a wiec napewno pojde i sie zobaczy:decayed:

Opublikowano
no wiecie to moje pierwsze a wiec napewno pojde i sie zobaczy:decayed:

Tak zrób....:good:.....nawet jak padniesz to sie nie martw.....tam są do tego przyzwyczajeni :grin:

wysłane z one v

Opublikowano
  • Autor

ja byłem ale z racji tego, że to cesarka nie mogłem być na sali ale i tak był szok bo 3 miesiące po porodzie przeglądałem zawartość mojego telefonu i okazało się, że zrobiłem 3 zdjęcia zaraz jak małą wyjęli :decayed:

i jeszcze inne na których se doj**ałem słit focie samojebki w tym zielonym fartuchu :polew:

Opublikowano

sweet focie sa w modzie:decayed:

Opublikowano
ja byłem ale z racji tego, że to cesarka nie mogłem być na sali ale i tak był szok bo 3 miesiące po porodzie przeglądałem zawartość mojego telefonu i okazało się, że zrobiłem 3 zdjęcia zaraz jak małą wyjęli :decayed:

i jeszcze inne na których se doj**ałem słit focie samojebki w tym zielonym fartuchu :polew:

"My" też mieliśmy cesarskie i mogłem być na sali:)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano

no właśnie ty się nic nie chwalisz:whistling:

Opublikowano

no właśnie ty się nic nie chwalisz:whistling:

W środę Ciotka;) Lucie skończyła 4 miesiące;)

A jak u Was?