Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
osobiście-nie miałem problemów z podniesieniem butelki po maratonie:grin:

ojj ja miałem :0

Opublikowano
na rękach biegłeś?:grin::wink:

nie miałem wogóle mocy :)

Opublikowano

pany co moze być czasem jak pobiegam to po bieganiu boli mnie tak jakby trochę piszczel :kwasny:tpxb.jpg

Opublikowano

może być nadwyrężony mięsień płaszczkowaty-zginacz palców, bardzo częsta przypadłość biegaczy, szczególnie początkujących, ale i biegającym dłużej-też się przytrafia...może być nadwyrężone jakieś ścięgno zginacza stopy- jakbyś zrobił fotkę stóp, w butach, jakich biegasz, tak, żeby było widać, jak się stopa układa- z przodu i z tyłu-na wysokości kostki równolegle do podłoża, a także podeszwy butów :wink:

Opublikowano

chodziło mi o fotkę butów, w których biegasz-podeszwy, bo wtedy będzie widać, jak są zużyte i w jaki sposób noga się układa :wink4:

Opublikowano

stopy mam chyba nautral czasem chyba leci w supinacje bo scieram zew strone piety :wink:

Opublikowano

jak tak się ściera-to na pewno supinacja:wink:

---------- Post dopisany 24-11-2013 at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany 05-11-2013 at 21:07 ----------

no jak? biegacie cuś?

Opublikowano

próbuje odpoczywać ale i tak co 2 dni wychodze ;(

Opublikowano

teraz, to już nie ma czasu na odpoczynek, bo sezon się niedługo zaczyna na biegi i znów będziesz biegać:wink:

Opublikowano
teraz, to już nie ma czasu na odpoczynek, bo sezon się niedługo zaczyna na biegi i znów będziesz biegać:wink:

ja w grudniu robie sobie okres roztrenowania.

Na nowy sezon zmieniam całkowicie plany treningowe, bo będe robił treningi pod triathlon, bieganie trzeba utrzymać, a wiadomo że mniej na nie samo bedzie czasu.

Szykuje się ktoś może pod triathlon?

Opublikowano

Ja niestety musialem zostawic bieganie na jakis czas, jak biegam i dobiegne do tak 4-5km to mnie lewa kostka zaczyna naparzac.. Wiec chyba najpierw musze zrzucic troche kilo, juz mam -6kg wiec moze jeszcze z 7-8kg i sprobuje ponownie zeby stawow nie uwalic:kwasny:

Opublikowano

mniej wpierdalaj Mateuszu, bardzo dużo kurczaka, ryż, kasza, pietruszka, wyklucz wszystkie słodycze i zjedziesz! Ja ostatnio zjechałem prawie 6kg w 2 tygodnie. Suchy byłem że hej ale tłuszczu zero :))

Opublikowano

Dobrze Marcinie, schudne jeszcze z 10kg i Cie tak objade na gokartach ze szok :decayed::decayed:

Opublikowano
Dobrze Marcinie, schudne jeszcze z 10kg i Cie tak objade na gokartach ze szok :decayed::decayed:

teraz przynajmniej wiemy, czemu tak wolno autem jeździsz-boś za tłusty się zrobił... :lol1::grin::wink:

Opublikowano

Co ty, ostatnio mimo mojej wagi dzika objechałem :decayed::decayed:

Opublikowano
na gokartach dominik kur.a :grin::grin:

bo to był gokart avant :naughty::naughty::naughty:

ja narazie tez odpoczywam bo mnie stopa boli tzn chyba sobie mięsień naciągnąłem :kwasny: i pauzuje :decayed: ale na siłce na rowerku sobie smigam :wink: