cocoo24 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 za to w Gdyni 70.3ja sobie poczekam na taki dystans jeszcze i dobrze Gdynie robiłem rok temu, impreza 1 klasa w tym roku pełny, w Poznaniuw lipcu Challenge
domjenick Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 ja sobie poczekam na taki dystans jeszczei dobrze zacząłęm niedawno zabawę z triathlonem, więc mam jeszcze czas, sprint i w zależności od czasu- olimpijski, potem się zobaczy
DonDemon Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Teraz u mnie będzie lecieć juz 4 sezon. Najbardziej cieszy fakt, że życiowki coraz lepsze, forma idzie do góry. Ale nie było by progresu gdyby nie treningi, codziennie praktycznie coś a czasem motywacji żeby wyjść brakuje.
cocoo24 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2016 Teraz u mnie będzie lecieć juz 4 sezon. Najbardziej cieszy fakt, że życiowki coraz lepsze, forma idzie do góry. Ale nie było by progresu gdyby nie treningi, codziennie praktycznie coś a czasem motywacji żeby wyjść brakuje. jakie masz czasy na 1/4 i połówkę? Masz jakiś program treningowy pod pełnego?
DonDemon Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Teraz u mnie będzie lecieć juz 4 sezon. Najbardziej cieszy fakt, że życiowki coraz lepsze, forma idzie do góry. Ale nie było by progresu gdyby nie treningi, codziennie praktycznie coś a czasem motywacji żeby wyjść brakuje. jakie masz czasy na 1/4 i połówkę? Masz jakiś program treningowy pod pełnego? Czasy może nie sa rewelacyjne ale wyglądają mniej wiecej tak: Piaseczno 1/4 2:19 , Susz Sprint 1:15 , Gdynia 1/2 5:02 Treninigi układam sobie sam, tak jak pisałem robię naprzemiennie rower obecnie przed tv minimum godzine, bieg teraz na biezni ok 1:15 i na basenie od 2-3 km w tym basen co najmniej co drugi dzień. Zauwazyem ze jak odpuszcze pływanie na wiecej jak 3 dni zaczynają być spadki w tempie. Do tego zrowa dieta, ale bez katowania się. W stosunku do lat ubiegłych wydłuzyłem kilometraz na poszczególnych dyscyplinach, jestem w stanie dawać z siebie dluzej i mocniej. Na pelnego jeeszcze sie nie piszę, póki co chce powalczyc na krótszych dystansach. A jak Wasze treningi wygladają ?
domjenick Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 A jak Wasze treningi wygladają poza jakimś startem- toponiedziałek- zazwyczaj wolne wtorek- rower, tempo, przed laptopem na Zwift'cie, co najmniej godzina, środa basen, około godziny, z odległościami- to różnie, ale średnio 1,5km pyknę, czwartek bieganie- zależy od pogody- teraz, to tylko bieżnia w domu, bo zimno i deszczowo na dworze, pół godziny i tu różnie, bo interwały ostatnio bardziej wolę, od długich wybiegań, piątek wolne sobota zależy od pogody, ale przeważnie długa jazda na rowerze, 40-50km niedziela- to samo, choć do startu jakiegoś- to na przemian z zakładkami- jeden tydzień bieg i rower, drugi w weekend zakładka w sobotę, albo niedzielę, i zawsze jakieś ogólne ćwiczenia i rozciąganie, oczywiście, to wszystko zależy od dnia, czasem jakaś impreza- to wiadomo, że ze dwa dni po tym, trzeba "odpocząć", a to z dziećmi trzeba gdzieś pójść...
cocoo24 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2016 Moje wyglądają następująco Sieraków 1/4 2:38 , Gdynia 1/2 5:37 Treninigi też układam sobie sam, aktualnie mam etap wprowadzenia więc wygląda to następująco: pon- bieganie 10 km na max 150 tętno wt- ogólny rozwój lub basen śr - trenażer 45-60 min, niskie tętno z 2-3 przyspieszeniami czw- basen 45min 1km na średnim plus 600 łapki (3x200 mocne z odpoczynkiem 30,20 i 10 sek) 300 żaba lub spokojny kraul pt- rower trenażer 45-1h sobota - wolne niedziela - wybieganie 14-16km wolno Po około miesiącu będe zwiękaszał objętości
DonDemon Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Panowie, ja dziś po basenie i bieżni i czuję się świetnie
domjenick Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 ja idę wieczorkiem i też pewnie będę się czuł świetnie
cocoo24 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2016 60 min na trenażerze , z laptoem i treningiem kolarskim i czuje się równiez świetnie
domjenick Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 z laptoem i treningiem kolarskim czego używasz na lapku?
cocoo24 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 wczoraj 1 raz testowałem, tacx - indoor 60min training np. Są tam zadania, lub jazda za grupą
DonDemon Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Też bym chętnie coś obejrzał nowego, bo kręcenie x10 do tego samego już stało się nudne. A jazda w rytmie pedałowania mnie usypia..
cocoo24 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 tak youtube wczoraj pływalnia i czuję się fantastycznie
domjenick Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 też tego czasem używam- niezłe rozwiązanie na nudę w domu
LUCAS Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Chlopaki, startuje ktos z naszych w Tri Bydgoszcz i Charzykowy?
domjenick Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 atakujesz coś w tym roku, czy odpoczywasz
cocoo24 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 Sieraków 1/2 Poznań pełen dystans IM później jeszcze 3 ćwiartki
Rekomendowane odpowiedzi