audi1987 Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam.Czy ma ktoś pomysł na zbyt twardy podłokietnik przy drzwiach od strony kierowcy,bo mnie już łokieć boli.
davidoati Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Raczej nie ma na to sposobu, chyba że sobie jakiś materiał tam przyczepisz miękki ale będzie to wioskowo wyglądać
audi1987 Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam. I tu macie rację dziwny wątek.
SkOs Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 podłóż sobie jaśka :> nie wiem czemu to ma byc smieszne powazniem ozna jakiegos malego jaska kupic i jak wysiadasz to rzucasz go do schowka i tyle
moskal Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Przyklej sobie w tym miejscu gąbkowy zmywak do naczyń , na taśme dwustronną
pepik Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Przyklej sobie w tym miejscu gąbkowy zmywak do naczyń , na taśme dwustronną :polew: albo czasami otwórz szybę i daj łokciowi pooddychać zimny łokieć
pastaldo Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 małą poduszeczkę i na rzep przyczepiać jak jedziesz daleko
Lukasz_N Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Ręce w czasie jazdy trzyma się na kierownicy 13.45 więc problem łokcia odpada :polew:
pastaldo Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Ręce w czasie jazdy trzyma się na kierownicy 13.45 więc problem łokcia odpada :polew: to bym je miał chyba 2 razy dłuższe od zwisania :polew:
dio Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 qr**, no nie ma co, ale na Was to zawsze można liczyć Raczej koledze odechce się zadawania nieprzemyślanych pytań [br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 10:24_________________________________________________ to bym je miał chyba 2 razy dłuższe od zwisania No to rozwiązałeś problem facetów z małym przyrodzeniem. Nie używać gadżetów z sex shopów, tylko nie nosić bielizny, wtedy wydłuży się od zwisania
pastaldo Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 cholera, no nie ma co, ale na Was to zawsze można liczyć Raczej koledze odechce się zadawania nieprzemyślanych pytań [br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 10:24_________________________________________________ to bym je miał chyba 2 razy dłuższe od zwisania No to rozwiązałeś problem facetów z małym przyrodzeniem. Nie używać gadżetów z sex shopów, tylko nie nosić bielizny, wtedy wydłuży się od zwisania Zawsze do usług :polew:
audi1987 Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam. Koledzy co do jazdy to ja z tego mam emeryturę i dlatego mam wrażliwe łokcie.
hubipl9 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam. Koledzy co do jazdy to ja z tego mam emeryturę i dlatego mam wrażliwe łokcie. Widzisz, więc problem jest w Twoich łokciach a nie w samochodzie. Ale jest rozwiązanie. W sklepie sportowym bez problemu kupisz takie ochraniacze na łokcie dla ludzi jeżdżących na rolkach i tym podobnych i po sprawie.
pastaldo Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam. Koledzy co do jazdy to ja z tego mam emeryturę i dlatego mam wrażliwe łokcie. Widzisz, więc problem jest w Twoich łokciach a nie w samochodzie. Ale jest rozwiązanie. W sklepie sportowym bez problemu kupisz takie ochraniacze na łokcie dla ludzi jeżdżących na rolkach i tym podobnych i po sprawie. troche dziwne rozwiązanie :mysli:Pozatym takie nałokietniki przeszkadzają w ruchliwości co może nie mieć pozytywnego wpływu na jazdę Co do tego na drzwiach to nie wiem co poradzic ale z tym podłokietnikiem na środku to moze pogadać z jakims tapicerem żeby na tej klapce obszył z jakimś grubszym wypełnieniem co było by rozwiązaniem
mat-85 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Może bandaż elastyczny - trochę mniej inwazyjne niż ochraniacze na rolki
Debian27 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 powiem Wam, że już dawno tak się nie uśmiałem czytając jakikolwiek inny wątek na tym forum ....wydaje mi się, że pastaldo ma rację.....tapicer.
audi1987 Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Opublikowano 9 Lipca 2011 Witam. Otóż panowie problem rozwiązał się sam,przytyłem i po kłopocie.
Rekomendowane odpowiedzi