Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Panowie, jak wygladałaby A4 B5 sedan na tych borbetach ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie , jak w temacie, jak myslicie ładnie by sie prezentowała cienozielona B5 sedan na tych felgach ????

borbetiz6.jpg

borbet1ad1.jpg

Opublikowano

widziałem A4 z tymi felami i niezbyt to się z autem zgrywa :no:

Opublikowano

jaki to rozmiar 16 "?

wzor troche stary i i tak nie bardzo pasujacy do a4 wg mnie

na 18" by uszlo ;)

Opublikowano

jak dla mnie to za mały rant :kwasny:

te wyglądały by raczej lepiej p722731xe3.th.jpg

Opublikowano

jaki to rozmiar 16 "?

wzor troche stary i i tak nie bardzo pasujacy do a4 wg mnie

na 18" by uszlo ;)

[br]Dopisany: 30 Styczeń 2008, 13:55 _________________________________________________ja juz miałem 17 i dziekuje. zawias po niecałym roku do wymiany.[br]Dopisany: 30 Styczeń 2008, 13:56 _________________________________________________

Kolega adamFox ma bardzo podobne:

http://adamfox.fotosik.pl/albumy/34690.html

Wg. Mnie wyglada to w miare fajnie.. :mysli: :th:

[br]Dopisany: 30 Styczeń 2008, 13:58 _________________________________________________Moim zdaniem ładnie wyglada. bedzie pasowac.
Opublikowano

O gustach się nie dyskutuje i nie ma co koledze mówić, że są super czy do niczego.

Najlepiej załuż te fele do swojej niuni i sam ocenisz. :)

Opublikowano

widzialem te fele na czerwonym :a4fan: wygladaly spoko :th:

Opublikowano

dzieki za opinie

Opublikowano

Ten wzor bardziej pasuje do golfa 3, w a4 nie podoba mi się.

Opublikowano

na zdjeciu adamfoxa wygląda ładnie. podoba mi sie

Opublikowano

wydalawo mi sie ze niebedzie pasowac ale na tym zdjeciu u adamFox'a wyglada bardzo przyzwoicie

pozatym kunio niema czasem podobnych w swojej czerwonej a4? tylko ze on ma chyba 18 cali

Opublikowano

no ja tez nie bylem przekonany, ale nawet przyzwoicie to wyglada, a jaka masz zawieche, serie?? czy cos obnizales...

Opublikowano

na zdjeciu adamfoxa wygląda ładnie. podoba mi sie

tylko on ma 17', a 16' już tak fajnie nie będą wyglądać :thumbdown:

Opublikowano

no ja tez nie bylem przekonany, ale nawet przyzwoicie to wyglada, a jaka masz zawieche, serie?? czy cos obnizales...

[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 06:41 _________________________________________________teraz mam serie , ale jak bede na wiosne zmieniał zawieszenie to chce opóscic -40 -40. a , i od razu takie pytanko, jak kupie sprezyny -40 to musze kupic inne amory czy te o standardowej długosci wystarcza??? Poleccie mi jakies sprezyny które obniżą auto a nie pogorsza komfortu jazdy

[sam sobie robisz OT] - schiller

Opublikowano

msc79 poszukaj bylo przynajmniej kilka tematów odnosnie sprezyn... a jak sie tak przypatrzylem bardziej to te felgi co ma adamfox sa troszku inne... ale te tez powinny sie dobrze prezentowac... :th:

Opublikowano

msc79 poszukaj bylo przynajmniej kilka tematów odnosnie sprezyn... a jak sie tak przypatrzylem bardziej to te felgi co ma adamfox sa troszku inne... ale te tez powinny sie dobrze prezentowac... :th:

[br]Dopisany: 01 Luty 2008, 06:48 _________________________________________________Adamfox ma o jedne "widły" mniej , no i rozmiar o jeden cal mniejszy...