Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB ] audi ultra sport- DTM recaro,pamiec,el.roleta ,itd...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

​Witam wszystkich jestem na forum dopiero od kilku dni,ale juz dowiedzialem sie wielu konkretnych rzeczy.Chcialbym wam pokazc moje autko,jest to a4 1,8 turbo quattro 2005 w wersji usa.Autko to wyposazone jest naglosnienie bose,teraz dokupilem rns-e,a tak po za tym jak to w amerykanim wyposazeniu,pelna elektryka,podgrzewane przednie fotele ,felgi 18 .Jeszcze tylko szykam foteli recaro ,i to chyba wszystko ,jak na razie.[/img][/url]
zdjeci fatalne,bo sprzet kiepski..
20140212_164636.jpgIMG_0008.jpgnowe_006.jpgIMG_0005.jpgnowe_002.jpgnowe_003.jpgIMG_0001.jpgIMG_0002.jpg20140209_140220.jpg20140209_140135.jpg20140209_140313.jpg2s1reas.jpg20140504_211239_LLS.jpg20140209_140425.jpg702b990e53900c68gen.jpgIMG_0030.jpgIMG_0033.jpg20140212_164600_0.jpg20140519_172022.jpg2zxr2vp.jpgek4vev.jpg20140519_172051.jpg

Edytowane przez Piotrek81

Opublikowano

Ładna :kox: daj więcej fotek środka :slina:

Opublikowano

Fajna furka, na duży plus pełen s-line no i Quattro

Opublikowano

dokładnie takie same zdjęcia widziałem na innym forum...właścicielem był kto inny....wydaje się mały fake... :wallbash: :wallbash: :wallbash: jeżeli to Twoje autka to daj kilka innych fotek...

Opublikowano

furka ładna. daj więcej fotek wnętrza. Jakie plany?Będziesz podnosić moc?

Opublikowano
  • Autor

dodaje pare fotek ,ktore zrobilem przed chwila tak na szybko

IMG_0503.jpg

IMG_0504.jpg

IMG_0505.jpg

IMG_0506.jpg

Opublikowano

dekory bez znaczka "quattro" ? :mysli:

fajne wnętrze :kox: zmieniłbym tylko fotele :decayed:

Opublikowano

gratuluję opon o szerokości 240 :good: u nas takich nie sprzedają :thumbdown:

popraw sobie ten rozmiar a z fotkami to :polew:

Opublikowano
  • Autor

sory 235/40R18

Opublikowano

Dziwny ten pakiet Ultrasport, bo fotele zwykłe i podsufitka jasna... ale mimo wszystko autko bardzo ładne. Tak z ciekawości, ile taka furka teraz w USA kosztuje?

Opublikowano

Dziwny ten pakiet Ultrasport, bo fotele zwykłe i podsufitka jasna... ale mimo wszystko autko bardzo ładne. Tak z ciekawości, ile taka furka teraz w USA kosztuje?

bo w stanach nie mają foteli sportowych tylko naleśniki

Opublikowano

no właśnie ile ?

na allegro jest obecnie taka czerwona z 2005r za 57k :shocked: też ten pakiet "ultra sport" ( do końca nie wiem czym się on wyróżnia - może ktoś opisze )

Opublikowano

Furka fajna ale coś mi tu nie pasuje :mysli:

Opublikowano

na allegro jest obecnie taka czerwona z 2005r za 57k :shocked: też ten pakiet "ultra sport" ( do końca nie wiem czym się on wyróżnia - może ktoś opisze )

To jest coś jak odpowiednik europejskiego S-line. Ale myślę, że w USA nie można było mieć wszystkiego co było oferowane w EU pakiecie S-line.

Opublikowano
  • Autor

z tego co wiem to wszystkie ultra sport(czyli s-line) maja takie same fotele(nalesniki)na stany nie wypuszczano foteli wersji sport:wink:

Opublikowano

furka :kox: kolorek :kox: nie masz kompasa w lusterku wstecznym ? :mysli: zawias nie byl zmieniany bo jak na hameryke to dosyc nisko siedz :mysli:

Opublikowano
  • Autor

a propo lusterka z kompasem mam mozliwosc miec takie tylko, czy nie bedzie problemu z podlaczeniem.....

Opublikowano

fajny sedanik :good: :good: :good: jeszcze tron w środku i pełnie szcześcia

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam...panowie mysle o powrocie do kraju i mam dylemat czy wyslac swoje auto czy nie,chodzi mi o to czy sie opaca czy lepiej sprzedac tu i kupic cos w polsce,w sumie zaplacil bym tylko za wysylke 1200$.Auto ma przejechane 69tys...

Opublikowano

ja bym brał, wiesz co masz :gwizdanie: