bushi Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 Pytanie jak w temacie. Już kilka razy załatwiłęm na amen akumaulator nie wyłączonymi światłami. U mnie nie ma sygnału u rodziców w A4 2001 też nie ma ale podobno był tylko został odłącżony. U kumpla w audi 80 jest wiec sam już nie wiem czym mam szukać i robić czy montować z innego auta. Napiszcie czy macie w tym roczniku ten sygnał a jak tak to gdzie go szukać i gdzi może być usterka że nie słychać sygnału,
Radek321 Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 Ja mam sygnał niewylączonych swiateł i sądze że w twoim roczniku tym bardziej powinien być. Może jest coś z instalacją nie tak i nie działa :?:
Gość zdeniu Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 u mnie tez nic nie brzeczy i nie wiem czemu :?:
Hugo Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 W B3 miałem , w B4 miałem , w B5 miałem i teraz w B6 też mam :mrgreen:
bushi Opublikowano 26 Września 2006 Autor Opublikowano 26 Września 2006 z innej beczki dzięki zdeniu za poradę z filtrem przeciwpyłkowym miałem taki syf ze az sie wysypało. Teraz to chodzi jak marzenie. dzieki. Wracając do tematu to mozę wie ktoś gdzie szukać tego w A4 i jak to zrobić??? oczywiście sygnał przypominający o niezgaszonych światłach
Radek321 Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 Wracając do tematu to mozę wie ktoś gdzie szukać tego w A4 i jak to zrobić??? Mam takie pytanie a jak otwierasz drzwi to zapala sie ci lampka w potsufitce oczywiście wtedy gdy jest przelącznikw odpowiednim polozeniu bo jesli nie to może jest to coś z tym włącznikiem masowym w drzwiach
bushi Opublikowano 26 Września 2006 Autor Opublikowano 26 Września 2006 Wszystko chodzi jak należy siatełka zapalją sie jak wyjmuję kluczyj ze stacyjki oraz jak otwieram centralnym drzwi.
Gość zdeniu Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 jak otwieran drzwi to zapalają sie lamki wewnątrz tak samo jak u bushi
bratpit Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 U mnie tez jest sygnał jak mam światła włączone i otwarte drzwi i wyjmę kluczyk ze stacyjki zaczyna buczeć
Radek321 Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 Nie jestempewien ale wydaje misie ze ten brzeczek powinien znajdować się gdzieś w okolicyskrzynkibezpieczników może tam troche głębiejjak śą przekaźniki ale to są tylko moje domysły :???:
bushi Opublikowano 26 Września 2006 Autor Opublikowano 26 Września 2006 Dobrze czyli jest nas kilku z tym samym problemem tylko gdzie szukać przyczyny ?? gdzie to się zanjduje??
dark79 Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 u mnie to samo, brak sygnalu, buzer znajduje sie w zegarach, kiedys zaczelem tam grzebac ale zrezygnowalem, w sumie to jest ten sam buzer co piszczy przy rezerwie paliwa i innych ostrzezeniach, nie wiem o co tam dokladnie chodzi ale jak czasami wyciagalem deske i potem ja wkladalem to nawet dzialalo, ale tylko przez chwile, moze kiedys sie za to wezme.
Nasti Opublikowano 26 Września 2006 Opublikowano 26 Września 2006 brzeczyk jest wbudowany w zegary od tylu na samym srodku wyciagacie zegary odwracacie i jest albo go nie ma bo nie byl montowany we wszystkich modelach
7JK8 Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 witam u mnie też niema brzęczyka ale przyczyna jest w zamku lewych drzwi jest tam włącznik światła wewnętrznego i on mi szwankuje. Jak zaskoczy to brzęczyk jest. Z zamka wychodzi 5 kabli na schemacie są jakieś mostki ale nie rozgryzłem który kabel od czego. Ale jeżeli się światełko zapala to nie wiem.
Gość Murzyn Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 heh ja mam brzeczyk, ale tylko jak jest zimno...jak jest cieplo to niedziala (tak jak inne sygnaly) chyba sie musze zebrac zeby to naprawic
Szewczenko7 Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 u mnie jest wszystko ok:) a sprawdzie tez bo moze cos nie laczy kabelek sie odczepil albo cos
alfuta Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 u mnie wszystko OK!!!, buczy, lampki zapalają po kluczyku. no i jest fajnie.
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 u mnie raz działa raz nie... nie wiem od czego to zależy.
Radek321 Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 u mnie raz działa raz nie... nie wiem od czego to zależy. On działa dopiero gdy kluczyk jest wyciagniety ze stacyjki
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 27 Września 2006 Opublikowano 27 Września 2006 u mnie raz działa raz nie... nie wiem od czego to zależy. On działa dopiero gdy kluczyk jest wyciagniety ze stacyjki wiem o tym. Mimo to raz piszczy raz nie.
Rekomendowane odpowiedzi